kizlar ya size ne sorcam ben 13 haftalikken doktor kiz dedi cinsiyeti icin acaba degisir mi ki
erken ögrenen oldumu benim gibi aranizda?
değişebilirde değişmeyebilirde..... dr un ve cihazın kalitesine bağlı
Geçen hafta ortak sınav yaptım. Bi öğretmen arkadaşım kopyaya o kadar çok izin vermiş ki sınıf neredese komple aynı cevabı yazmışŞimdi tekrar soru hazırlamam lazım ama nasıl üşeniyorum. Burada muhabbet de süper. Gidesim yok valla..
Geçen hafta ortak sınav yaptım. Bi öğretmen arkadaşım kopyaya o kadar çok izin vermiş ki sınıf neredese komple aynı cevabı yazmışŞimdi tekrar soru hazırlamam lazım ama nasıl üşeniyorum. Burada muhabbet de süper. Gidesim yok valla..
12 haftalıktan itibaren öğrenenler oldu. ben 15i geçtim 16 içindeyim hala öğrenemedim.
değişen de oldu açıkçası ama sık değil.
Kızlar yaaa geçmiş okunmuyoooooo
ne çok döktürmüşsünüz valllaaa
bende sohbet edicem artık
geçmişle baş edemedimmmmm
Filizcim
nasıl hissediysun kafasını yaaaaa
ben mi hissisizm
bende sevmek istyrm ama bebişimiiiiiiii
e tabiki :) muhabbet olmazsa geçer mi bu 9 ay... senin cinsiyet bellimi tatlım
ben de geldım :))
benıde ekle canım son adet tarıhımm 6 aralık
Filizcim
nasıl hissediysun kafasını yaaaaa
ben mi hissisizm
bende sevmek istyrm ama bebişimiiiiiiii
Amaaaaaaaaaannnnnn boşver gitmeeeeeeGeçen hafta ortak sınav yaptım. Bi öğretmen arkadaşım kopyaya o kadar çok izin vermiş ki sınıf neredese komple aynı cevabı yazmışŞimdi tekrar soru hazırlamam lazım ama nasıl üşeniyorum. Burada muhabbet de süper. Gidesim yok valla..
canım öyle her an değil.... bak şimdi sırt üstü yatıosun bebek kasılıyor hisedyorsun karnında haminde kasıklarında işte.... elini bir koyuyorsun bebekin orda annesi toparlanmış gel beni sev annecim dio resmen
kız ne öğretmenisin sen çok merak ettim :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?