2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım aslında bende burda olumsuz şeyler okumaktan hoşlanmıyorum ama bir çoğumuzun daha ilk gebeliği ve birsürü şeyi yeni öğreniyoruz bunlar önemli ve sadece dikkat etmek bile yeterli

ya tabiki ş
una dikkat edelim buna dikkat edelim olayı değilki hemen birileri ay öyle olursa nasıl anlayacağız diyor korkuyor tedirgin bir gün geçiriyor.... evet çok şey öğreniyor bilinçleniyor olabiliriiz ama bir o kadar da korku yüklüyoruz birbirimize... neyse ya bana ne..... benim ilk değil nasılsa ben böyle şeylere kendimi kapatalı çok oldu

Zaten sh gripten halen kurtulamadim oksurmekten gina geldj neyse azaldi ama halen ara ara burnum tikaniyo akiyo 10 gun olcak drumda iilac vermedi gecen haftaya gore iyiyim ama

benim bildiğim sadece sola yatılmalı.... ayrıca benim bebeğim kızımda bu bebeğimde soluma yakın.... ama sırt üstü yatmak bel ağrısı yapar sağlıklı değil sağ sol ama ille şu bu diye birşey yok.... nasıl rahat ediyorsan öyle yat....

Zaten sh gripten halen kurtulamadim oksurmekten gina geldj neyse azaldi ama halen ara ara burnum tikaniyo akiyo 10 gun olcak drumda iilac vermedi gecen haftaya gore iyiyim ama

ay valla salgın var ya burda da kaç arkadaşımız hasta oldu... dikkat et kendine canım :)

Bende hamileyken ozellikle sola yatjn bacaginizn arasinada yastik koyup yatin oyle biliyorum

bende hep sol üstte olması gerektiğini biliyordum bebeğin pozisyonunu ve mide rahatsızlıklarında saga dogru yatılması gerektiğini bilmiyordum :26:

az da olsa atlatmıssın canım ne güzel daha olmazsın inş

aşağıdaki hatunlar ne yapıyorsunuz nasılsınız bakalım ????okumayamı geldiniz

kızlar selammm ben genelde uzaktan takip ediyorum hepinizii yazılanları okumaya çalışıyorum vakit buldukça ilk hamileligi olan arkadaşlar a tavsiyem her duydugunuz şeyi kafaya takmayın olacagı varsa zaten oluyor dogru olanı uygulayıp gerisini rabbime bırakın..bu tür şeyleri stres yapıp kafaya taktıgınızda bebeklerimiz daha çok etkileniyor...hamileliğin tadını çıkarın derim sonrasındaki süreçde kendimize çok vakit ayıramıyoruz malum bebek bakımı falan derken....bu rada bende ikili testimi falan yaptırım sonuçlar temiz çok şükür cinsiyeti ögrenemedik henüz 16.haftada tekrar gidicem bi prensesim var bakalım bu bıcırık ne olacak.rabbim hepimize saglıklı huzurlu güzel bir hamilelik geçirmeyi nasıp etsın...

Dogdugunda hastanedeyken pipiyide kestiricem ilerde anliycagi yastada sunnet dugununu yapicam ermeni hast gidiyorjm ya bakalim yaparlarmi zamani gelince drula gorusucem

kızlar saat 8 oldu ben kahvaltı ve elma kraker ile duruyorum. aç bıraktım çocuğumu. ev yapımı sağlıklı yemeklerimden yiyeyim azcık....

maşallah sana ve sonuna kadar katılıyorum ya beni nlayan çıkması ne güzel çünkü az kaldı gideceğim... kızın kaç yaşında

Bende hamileyken ozellikle sola yatjn bacaginizn arasinada yastik koyup yatin oyle biliyorum

evet cnm bende öyle biliyorum hatta bebek böyle daha iyi besleniyormuş ve daha tombiş doguyormuş dr'um söylemişti ben bunu uygulamıştım kızımda özellıkle son aylarda ve 3.900 dogdu prensesim etkisi büyüktü bence.

kızlar bidakika ben sağımı solumu şaşırdım sağada solada yatılıyor ama sol en rahat olan taraf.evet bacak arasınada ince bir yastık çok rahatlatıyor.otururkende yine bel arkasına ince ve yumuşak yastık çok iyi oluyor

maşallah sana ve sonuna kadar katılıyorum ya beni nlayan çıkması ne güzel çünkü az kaldı gideceğim... kızın kaç yaşında

gitme gitmee ilk hamilelikde tereddütler çok fazla oluyor işte ama tecrübeli olanlar onları rahatlatmalı bence:)) kızım tam 1.5 yaşında şuan...

Son düzenleme:

bizde zaten doğru olanı uygulamak için burada bişeyleri paylaşıyoruz.yatış pozisyonumuza ve yataktan kalkışımıza dikkat edelim demek neden bu kadar büyütüldü anlamadım.insanlar burada neler paylaşıyor.ilk aylarımızda bebklerini kaybedenlerde oturduk ağladık biz.okadar şeyi atlatmışken bu tepki ne bilemiyorum

dilsecim özellikle seni anlayamadım.

Sırt üstü yatmak sağlıklı değil. Biliyorum ama bebeği de en çok o şekilde hissedebiliyorum. Kafayı aniden sivriltiyor bi köşeden. Hemen sevmeye başlıyoruz o zaman.

Kizimin ismini ben koymustum esim okledi erkek olursa o koyacakti enes hep hayaliydi bende isinamadim enes ismine alpaslan koyacaktim kuzdnimin adi snr bogachan dedimsustu tepem bi atti 9ay ben tasiyorum ilkbenim hakkim sigara tiryakisi olmama ragmen icmiyorum sigarayi bahand ettim sen fedakarlikta bulhnmuyosun sigara aserdjgimde kokuyo cnm cekiyo falan filn derken bu muhabbeqtte ikilitest bile olmamistim daha bugun kendisisoyledi funda sultan bogachanimiza iyi bak diye ay ben bukocayi iyiki almisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…