2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yooo sen niye üstüne alındınki benim tavrım genel ve ara ara bu cümleyi kuruyorum ben birbirmizi korkutmayalım diye.... ya şuan herkes tedirgin zaten kuruntu arıyor kendine.... ve biri bir şey dese ay öylemi bana da oluyor vs diye vesveseleniyor sıkıntı yapıyor.... iyi şeyler paylaşmak güzel ama iyi şeylerin yanında kötü şeyler ağır oluyor.... çünkü herkesin psikolojisi ruh hali farklı..... mesela ben tecrübeli olmama rağmen 2. çıkan ense kalınlığını kafamöa taktımda taktım birinize bişi dedimmi demedim nie demem gereksiz sizi korkutmaktan başka herkese teselli veriyorum ama kimseyi korkutmuyorum.... her neyse ya.... yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ama ben sizden tecrübeliyim ve kötü şeyler yaşamış bir anneyim.... dediğim şeylerde bir yanlışlık veya kötü niyet bunu bilin yeter...

ben yazdıklarımı sadece bu konuyu baz alarak yazmadım hatta sizin yazdıgınız yazıyı bıle okumadım son yorumlardan 4-5 yorum okudum yazma fırsatım şimdi oldu ve yazdım ayrıca söylediğim gibi sadece bu konuyu baz almadım her girip yorum okudugumda olumsuz onlarca sey okuyorum.evet tecrübelerimizi paylaşmak güzel ama habire tereddütle hamilelik kolay geçmez size zor ...yazdıgım yorumu dikkate alıp almamak sizin kararınız ben iyi niyetimle kendi tecrübemle birşeyler yazdım sadece...

Sırt üstü yatmak sağlıklı değil. Biliyorum ama bebeği de en çok o şekilde hissedebiliyorum. Kafayı aniden sivriltiyor bi köşeden. Hemen sevmeye başlıyoruz o zaman.

Ben de çok çocuk istiyorum. 3 ya da 4 ne güzel olurdu Eşim de bakabilirsek neden olmasın diyor.

sırt üstü yatmak zararlı derler ama sırt ağrısı yapmıyorsa sorun yok... dr sana kontroolde şöyle yat sakın böyle yatma dedimi demedi.... o zaman gerisi boş.... genelleme yapılmış sola yatmak iyi anket yapılmış sırt üstü sakıncalı denmiş buda böyle bir tabu olmuş.... ben sırt üstüde yatarım ağrım olunca soluma dönerim zaten tek tarafa yatmak sabaha uyuşukluk yapıo yattığın o yerde...
bende çok çocuk istiyorum allah verdikçe doğururum baksana bana allah veriyor.... bizde plan yok program yok.... ay bir çocuğumuda kendi isteğimle yapayım heyecanlanayım gebelik testi alıp kontrol edeyim beee

neyse çok uzadı bu konu zaten hemen gerilmeye hazırız hepimiz.nasıl istiyorsanız öyle yatın.diyen gitti.orda tek amaç içimizden birinin kötü bişey yaşamasını engellemekti.ama telaş edenler var işte.özürdilemene gerek yok canım.senide anlıyorum sadece tepkiyi fazla buldum biz hep senin tecrübelerinden faydalanıp bir çok şeyi sana soruyoruz biliyorsun.o yüzden belkide senden böyle bir tepki beklemediğim için şaşırdım.hadi konuyu değiştirelim başıma ağrılar girdi yahu

Valla ben 6 yıllık evliyim. Kesinlikle çocuk istemiyorduk ama artık bu bebek isteyerek oldu. O kadar bekledikten sonra tüm sülalede de beklenen bebek oluyor :)
İnşallah senin 3. isteyerek olur...

Bu arada Barya hoşgeldin. Seni listeye ekledim.

tamam ama ben böyle şeylere alışık değilim. diyorumya dilseye de hamileyken tek bir olumsuz birşey dinlemedim.... o doğum anı başınıza geldğinde anlayacksınız beni.... suyu göreceksiniz nişanı göreceksiniz sancıyı hisedeceksiniz veya dr kontrolde çatı muayenesinde doğum başlamış diyecek ve o an tüm korkularınız gün yüzüne çıkacak... şimdiden kendinizi korkutmaya başlamayın demek istedim ben... yalnız bu ara çok sık oldu bana bu.... yani son günlerde.... bir kez daha böyle olumsuz bir tavır olursa ben gideceğim bu kadar net söylüyorum ben buraya kafa dağıtmsya gülmeye geliyorum kendimi sıkıntıya sokmaya değil

haaaaaaaaaaaaa anladım tabi canım onuda şeye şey edelim :) :) ama o sıcak bakmıyor..... stemiyor yani açık açık söyledi....sen kaçırmışsın demeki....

O şeye beni çağırmadınız küstüüüüüüm küstüüüm.
Hem ben seni şeyde görüyom kiiiii

kizlar ya size ne sorcam ben 13 haftalikken doktor kiz dedi cinsiyeti icin acaba degisir mi ki
erken ögrenen oldumu benim gibi aranizda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…