bu alttaki şeyi nasıl yaptın? bende yapsamya :26:
Canım bende bugfün doktora gttim ama görünmedim arkadaşımla gitmiştim bana randevuyu o almıştı ama lisetede adım görünmedi doktoru da sevemdim muayne olmadı hem bi hafta daha geçsin bebişim az daha büyüsün öyle duymaya gidecem kalp atışlarını :)
Ben Eryamanda oturuyorum canım sen nerde oturuyosun?
kızlar bende bugun bebegimin kalp atıslarını duydum. normalde salıydı randevum dayanamadım valla :))) doktorum da sağolsun çoook anlayışlı canım doktorum :))) çok ilgilendi. kese boyutu 8.6 mm bebekte 3.6 mm. daha kücücük pıtırcığım yerim onuu :)) 2 hafta sonra tekrar çağırdı gelişimine bakalım dedi. içim çok rahat. kızlar çogumuzun sorunu çok irdelememiz sakin olalim benim eşim bana çok kızıyor bu yüzden
arkadaşlar bugün kontrolum vardı.. mercimeğimi gördüm kalp atışını duydum.. Allahım böyle bir mutluluk yok.. 6hafta 5 günlük olmuşuz bebeğin boyutu 4 mm.. eşimde yanımdaydı. bu zamana kadar hala anlayamamıştı şaşkındı. bugün daha çok inandı baba olacağına kalp sesini duyunca ağladı canım yaa.
Kızlar ben de eryamandayım.Eryaman evlerinde. Şimdilik lokman hekime gidiyorum ama esim askeri personel.Gatada bir doktor varmıs iyi.Ona gidecem heralde.
2012 EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLARIN LİSTESİ
TATLIM BENİ DE LİSTEYE EKLERSİN ARTIK BEN SANA BİLGİLERİMİ YAZAYIM
SAT 1 ARALIK
YAŞ 23
BOY 167
KİLO 50
ŞEHİR İSKENDERUN
MUHTEMEL D.T 8 EYLÜL 2012
KOLAY GELSİN :))
2012 EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLARIN LİSTESİ
TATLIM BENİ DE LİSTEYE EKLERSİN ARTIK BEN SANA BİLGİLERİMİ YAZAYIM
SAT 1 ARALIK
YAŞ 23
BOY 167
KİLO 50
ŞEHİR İSKENDERUN
MUHTEMEL D.T 8 EYLÜL 2012
KOLAY GELSİN :))
canım merhaba benimde sat 1 aralık ama nette muhtemel doğum tarihi 6 eylül veriyo sende 8 eylül çıkmış.. netten mi hesapladın?
Canım ben de bebişin ağzından mektup yazdım bir de patik aldım hediye paketi yaptırdım mektubu da içine koydum. Eve gelince verdim sana hediye aldım dedim ne hediyesi diyor gülüyor açmadan içini kontrol ediyor çorap mı? Eldiven mi? yaaa bırak kontrol etmeyi aç işte diyorum ben desonra açtı patikleri daha tam çıkarmadan görürgörmez fırlattı elinden bağırmaya başladı hoplayıp zıplıyor aşkım doğru mu söylüyorsun yemin et sürekli bunu tekrarlıyor evin içinde zıplaya zıplaya koşuşturdu bir yandan da avaz avaz bağırıyor çok sevineceğini düşünüyordum ama bukadar büyük bir tepki vereceğini tahmin etmemiştim Kızlar Benim BAT ya dün ya da bugündü değerim 50.68 çıktı dün baktırdım çok mu düşük acaba :26:
Kızlar ben de eryamandayım.Eryaman evlerinde. Şimdilik lokman hekime gidiyorum ama esim askeri personel.Gatada bir doktor varmıs iyi.Ona gidecem heralde.
hayırlı olsun canım.. bende bugün duydum bebişim 4mm 6hafta 5 gün olduk.. çok güzel bir duygu. bu arada bugün mide bulantılarım arttı bi kaç kere çıkardım.. ama olsun herşey değer şikayet etmiyorum..
canım merhaba benimde sat 1 aralık ama nette muhtemel doğum tarihi 6 eylül veriyo sende 8 eylül çıkmış.. netten mi hesapladın?
sanada meraba tatlım biz okulda +7 -3 hesabıyla hesaplıyoduk. doktorumda +7 -3 le hesapladı geçende.ben kendim öyle yazdım o yüzden
ahh canım ne güzelll..rabbim mutluluğunuzu bozmasın..bende sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum..bizlerde görüp duyarız inşallah...
kızalr birşey sorablir miyim? hamilelikte duyuyorum mesala 6+4 gibi...6 hafta 4 gün demek mi?
sanada meraba tatlım biz okulda +7 -3 hesabıyla hesaplıyoduk. doktorumda +7 -3 le hesapladı geçende.ben kendim öyle yazdım o yüzden
anladım canım ben netten hesaplıyorum.. oğlumda da burdan takip etmiştim. tam denk geldi. 6 haziran doğum çıkmıştı öylede oldu.. tabii değişir yine de nasip işi.. hayırlısı olsunda erken geç farketmez bizler için dimi..
kızalr birşey sorablir miyim? hamilelikte duyuyorum mesala 6+4 gibi...6 hafta 4 gün demek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?