2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar ben de eryamandayım.Eryaman evlerinde. Şimdilik lokman hekime gidiyorum ama esim askeri personel.Gatada bir doktor varmıs iyi.Ona gidecem heralde.

arkadaşlar bugün kontrolum vardı.. mercimeğimi gördüm kalp atışını duydum.. Allahım böyle bir mutluluk yok.. 6hafta 5 günlük olmuşuz bebeğin boyutu 4 mm.. eşimde yanımdaydı. bu zamana kadar hala anlayamamıştı şaşkındı. bugün daha çok inandı baba olacağına kalp sesini duyunca ağladı canım yaa.

hayırlı olsun canım.. bende bugün duydum bebişim 4mm 6hafta 5 gün olduk.. çok güzel bir duygu. bu arada bugün mide bulantılarım arttı bi kaç kere çıkardım.. ama olsun herşey değer şikayet etmiyorum..

ahh canım ne güzelll..rabbim mutluluğunuzu bozmasın..bende sabırsızlıkla çarşambayı bekliyorum..bizlerde görüp duyarız inşallah...

Kızlar ben de eryamandayım.Eryaman evlerinde. Şimdilik lokman hekime gidiyorum ama esim askeri personel.Gatada bir doktor varmıs iyi.Ona gidecem heralde.

benim eşimde askeri personel canım ya. gata dan memnun kalırsan bana da isim verir misin lütfen. özelden ya da msnden msjlasabiliriz. yalnızız buralarda yardımcı olalım birbirimize. ben simdiki doktorumdan memnunum ama tahlil ve tetkikler icin devlet yada askeri hastane düsünüyordum. gittikten sonra mutlaka haberleselim

kalp atışları haberi alınca seviniyoruz ve size özeniyoruz .......... allah hepimize nasip eder bu sesleri inşallah

selam güzel annişler... iki gündür bilgisayarım bozuktu özledim valla sizi.... aklımda sizlerde kaldı :) umarım ters giden bişey olmamıştır, bebişlerde sizlerde sağlıklısınızdır.. bende acayip bir şişlik var patlıcam nerdeyse.. artık ilaçların yan etkisimi yoksa üşüttüm mü bilmiyorum... onun dışında bi sorun yok.. SUDENAZ cım senden bi ricam olsa benim bilgiler eksik kalmış celtvelde de onları tamamlar mısın canım? boy:1.65 kilo:75 Kocaelideyim yaşım 26 ikinci çocuğum.. şimdiden teşekkürler öpüyorum hepinizii.........

ne gzüell :) çok şirin yaa :)
değerin düşük değil katlanması önemli 2 gün sonra tekrar etmelisin

bzide 20 yıl eryaman 1. etapta oturduk :)
şimdi batıkente taşındkk

hayırlı olsun canım :) ne gzüel ben de yarın gidiyom
duyarım belki :)

kızlar ya ben kalp sesini duymak için sasızlanan annelerdenim. bugün nöbetçiyim hastaneden yazıyorum..sabah poliklinikte herhangi bi jinekologa indim belki duyulur diye ama haftaya çağırdı 6+2 yim keseyi 15.6 mm ölçtü . kendi doktorum geçen muayenede kesemi küçük ile bulmuştu 8.9 mm ile bugün de nerdeyse 2 katına çıkmış kesemiz.hemen yeni fotosunu çıkarttım biriktirip albümüne koyucam hepsini mm den başlayan boyutlardan metrelere çıkana kadar inşallah..
bir de sivilce sorunu olan kızlar bende bu dertten muzdaribim çok fazla çıktı alnımda flan napıcaz ya çirkinleşiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…