kızalr birşey sorablir miyim? hamilelikte duyuyorum mesala 6+4 gibi...6 hafta 4 gün demek mi?
ne gzüell :) çok şirin yaa :)
değerin düşük değil katlanması önemli 2 gün sonra tekrar etmelisin
bzide 20 yıl eryaman 1. etapta oturduk :)
şimdi batıkente taşındkk
hayırlı olsun canım :) ne gzüel ben de yarın gidiyom
duyarım belki :)
kızalr birşey sorablir miyim? hamilelikte duyuyorum mesala 6+4 gibi...6 hafta 4 gün demek mi?
anladım canım ben netten hesaplıyorum.. oğlumda da burdan takip etmiştim. tam denk geldi. 6 haziran doğum çıkmıştı öylede oldu.. tabii değişir yine de nasip işi.. hayırlısı olsunda erken geç farketmez bizler için dimi..
tabiki tatlım bi kaç günün lafı olmaz ya ben kalp sesini duymak istiyorum Allahın izniyle pıt pıt atsın mutluluktan uçarım sanırım
ne guzel kalp seslerini duymussunuz kislar darisi bize ins
canım bende kocaelideyım, benim ilk bebek olacak kısmetse, sen han gi doktora gidiyorsun senin ikinci olunca doktor tecrüben vardır? ben daha karar ver emedımkızlar şişlik hakkında yorumlarınızı beklişyorum :)))
inşallah tatlım ya varya ben her nöbetimde hastanede bi doktora görünüp foto çektiriyorum deli gibi koleksiyonmu yapıcaksın diyolar ama kalp sesini bi duysam içim rahatlıcak inşallah inşallah ...
inşallah canım duyarsın tabi.. kaçıncı haftandasın canım..
canım bende kocaelideyım, benim ilk bebek olacak kısmetse, sen han gi doktora gidiyorsun senin ikinci olunca doktor tecrüben vardır? ben daha karar ver emedım
günaydın hamiş anneler bugun nasılsınız bebişler nasıllar?
kızlar haftada kaç tane yumurta yiyorsunuz nette okudum haftada 5 diyor
günaydın canımmm benim bıdık beni üzüyor birazz
sancılarım var kızlarr(( korkuyorummm normalde başedemeyeceğim ağrılar değil ama işin içinde bebiş olunca korkuyorum (((
ben 5 eyakın yiyorumDDDD sabahın köründe kalkıp yumurta kaynatmak zor geliyor ama yinede zorluyorum kendimi
korkma canım gönlünü ferah tut doktor da bişey yok dediyse olmaz sancılar normal ilk aylarda
alerji yaparmı acaba diye düşündüm sadece hafta sonları yiyorum haftada 2 ayrıca sütle beraber yemeyin diyorlardiyorlar diyorlar
yumurta pek yemiyorum ama artık haftasonu yerim. Bide benim şuan regl gününden bu yana hesplayınca 5+6 çıkıyor. Doktora 20 sine randevu aldım. Gidip panik yapmak istemedim. En azından kalp atışını falanda duyalım istedim. Sizce iyi yapmışmıyım. Daha önceden iki düşüğüm vardı ama şükür akıntım falan yok inceden kasık ağrısı dışında ağrım yok. İş güç yapmıyorum ağır kaldırmıyorum. Sizce cumaya kadar bekliyimmmi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?