2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hımsss bence bekleme canımmmmmm biranönce git dr
düşüğün olmuşşş Allah korusun bebişini, dr lar böyle durumlarda ilaç veriyorlar bebişler tutunsun diyeeeee 5+6 keseyi görmeye başlayaibleceğin haftalar ben tam 5+6 da gördümm kesemi
ama yinede sen bilirsin

korkma canım hiç bir sey olmayacak doktor derdi zaten sen gönlünü ferah tut olumlu ol gecede kabuslar görmezsin

evet hamiş forumu olunca yemekler yazılmıyor bende az önce yaptım kahvaltıyı sütü içmedim badem fındık kayısıda yiyorum ben

birde ilk kontrolümde gittiğim muayenede 2 doktor calısıyor biri öglen biri sabah bana 38 yasında bir doktor baktı asistanı ile görüştüğümde 38 lik olan cana yakın dedi bide 58 yasında var oda deneyimli,soguk ve oranın asıl doktoru 38 lik olan hastenede de calısıyor ben hangisini tercih edeyim şimdi beni ilk kontrol eden ve ayın 24ünde tekrar görüşceğim kişi 38 lik asistan istersen 4 hafta sonrakine 58liğe bakarsın dedi ama karar vermem gerek doktor değiştirmek istemiorum siz olsanız hangisini secerdiniz cana yakınımı yoksa deneyimli soguk olanımı

Allah razı olsun canım takmamaya çalışıyorum genelde pozitiimdirr amaişte baze düşünüyor insna neyse geçecek bu dönemlerde inş.

canım senin işin zor yawsss insnaın dr u çok önemli rahatlatması güven vermesi lazımmmm ama senin sıkıntılarını anında giderebilecke olan sürekli hastanede olan birisi olması bence daha önemli sanırım bence drlar hakkında biraz araştır ikisinide gidenlerden bilgi alabilrmisin benim yaşdağım yer küçük o yüzden çok rahat bilgi toplayabildim hekimler hakkında sende ufak çaplı bir araştırma yapaiblriisn

bence imkanın varsa hersey yolunda mı göster sonra 20sinde bidaha gidersin

teşekkürler kızlar. Kendimi hiç sıkmak istemedim. Daha önce hep gittim peşinden düşüklerim oldu, şimdi kalp atışını duymadığım için içim içimi yicek. En azından böyle kendimi daha huzurlu hissediyorum. Belki yarın gidebilirim o zaman

Kızlar şimdi dr.dan geldim , kesemizi gördük çok şükür , regl günüme göre bugün 6 hafta bitti ama ultrasonda 5 hafta 2 günlük çıktı,bebeği de gördük ama çok çok küçük 2 mm kadar,bebek oluşmaya başlamış dedi dr. , 1 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.Çok şükür ilk aşamayı atlattık.Önerilerini de sizinle paylaşayım ; ağır iş yapma,yükseğe uzama,gerilme bu haftalar çok önemli dedi,hergün 1 sb. süt,1 yumurta,1 avuç badem,2-3 adet ceviz ,adaçayı yasak,çayı çok seviyorsan günde 1-2 bardak çok açık , günde 2- 3 lt su , günde 1 fincan kahve (nescafe veya türk kahvesi) , haftada 1-2 şişe maden suyu (asiti gittikten sonra içilecek) , kabızlık sorunu olursa kuru kayısı , kuru üzüm ya da içebilirsen sabahları 1-2 kaşık zeytinyağı iç dedi.Şimdilik bu kadar, inşallah haftaya da kalp atışlarını görürüz Allahın izniyle...

inş en kısa zamanda geçicek bu zorlu dönem anlıyorum seni kolay değil ama sabır ve pozitif olmak gerek

burda bide farklı türkiye gibi değil hasteneye gitmiom muayenesine gidiyorum ki herkes öle gidiyor deneyimliden gönlüm yana ama bakalım sogukmus bide cok zor bir durum asistan ikisde işinde cok iyi dedi ama

canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Darısıda bzim başımıza

Allah yardımcın olsun canım inş. güzel haberlerr duyacağızz sendende gönülü ferah tuttt ama ihmal etmeee dr işini:) öpüldün

gözün aydın canımmm çok güzell darısıda kalp atışlarını duymaya olsun inş..

hımss işinde ikisde çok iyiyseeee sıcak kanlıyı seçç canımmmm hakaten dr insnaı çk etkiliyorr dr dan insna güler yüz ilgi bekliyorrrrrr

canım bende kocaelideyım, benim ilk bebek olacak kısmetse, sen han gi doktora gidiyorsun senin ikinci olunca doktor tecrüben vardır? ben daha karar ver emedım

merhaba serapcım, ben gebzedeyim sen ne taraftasın?? oğlumda yanlış bi seçim yapmıştım özel hastanede bayan bi doktor vardı ona gidiyodum, ama çok pişman oldum.. doğumda çok çektim.. son ayımda gerekli tetkikleri yapsaymış bu kadar çekmeyebilirmişim.. neyse şimdi devlet hastanesinde etraftan çok iyi diye duyum aldığım bi doktora gidiyorum.. tam kararlı değilim. bir doktor daha var aklımda.. oda çok iyi.. bakalım.. sen eğer yakınsan isimlerini vererim canım... haber bekliyorum senden... hayırlı hamişlikler:)))

merhaba kızlar
ben de hamişim
sat 28 kasım
kilo 52
boy 160
2. bebeğim olacak
ilk bebeğim 2010 şubat
araları çok az oldu ama tamamen süpriz oldu bu
daha eşim dışında pek kimsenin haberi yok
geçen hafta öğrendim olayın şokuyla haftam rezil oldu leyla gibi dolaştım kimi zaman ağladım kimi zaman güldüm
çok saçma işler yaptım pırlanta yüzüğümü iş yerimde kaybettim, ekim annelerine başlık açtım
neyse ki biraz daha alıştım
var mı benim gibi kayseriden

hayırlı olsun canımmm Allah sağlıkla sıhatle kucaklaırmıza almayıda nasip etsin inş..
aramıza hoş geldin:))

Hoş bulduk canımmmm teşekkür ederimmm..amin ınşallah...

Hayırlı olsun canım, aramıza hoşgeldin , benim de SAT 3 Aralık

eftelya seni tanıyor gibiyim..diğer topiktenmi acaba canım..teşekkür ederim bu arada :) hoş bulduk.."klomenli hamişlerden" misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…