yumurta pek yemiyorum ama artık haftasonu yerim. Bide benim şuan regl gününden bu yana hesplayınca 5+6 çıkıyor. Doktora 20 sine randevu aldım. Gidip panik yapmak istemedim. En azından kalp atışını falanda duyalım istedim. Sizce iyi yapmışmıyım. Daha önceden iki düşüğüm vardı ama şükür akıntım falan yok inceden kasık ağrısı dışında ağrım yok. İş güç yapmıyorum ağır kaldırmıyorum. Sizce cumaya kadar bekliyimmmi :44:
canım canım teşekkürlerr dr uma söylediim iltihabik birşey olabilir dedi kan testi yapıldı birşey çıkmadı ama idrarda kan çıktıı onun birtane ilaç ver tek kullanımlıkkk bol bol su için dedi hersaatbaşı bir bardak su inş. bir sorun olmazz gece kabuslar gördüm durdum(
vallaaaaa hamişlerr forumu olmasaydı menülerimizi yazardık şimdii birbirmizin canı falan isterD cesaret edemiyorum ama görsen menümü püffffff yumurtas üt ceviz vs.hepsi varr korkuyorum DD böyle gidersem hızlı şekilde kilo alacağımmmmmmmm hepsi besleyici şeylerr
artık alerjik durum yoksaa biz dengeleyerek tüketelim canımmmmm hepsine biren yüklenmeyelim mesela kahvaltıdaa sütle yumurtaaa yemiyorum sütü akşam yatarken içiyorumm sende öyle yapaiblrisin aklına takılmamış olur
korkma canım hiç bir sey olmayacak doktor derdi zaten sen gönlünü ferah tut olumlu ol gecede kabuslar görmezsin
evet hamiş forumu olunca yemekler yazılmıyor bende az önce yaptım kahvaltıyı sütü içmedim badem fındık kayısıda yiyorum ben
birde ilk kontrolümde gittiğim muayenede 2 doktor calısıyor biri öglen biri sabah bana 38 yasında bir doktor baktı asistanı ile görüştüğümde 38 lik olan cana yakın dedi bide 58 yasında var oda deneyimli,soguk ve oranın asıl doktoru 38 lik olan hastenede de calısıyor ben hangisini tercih edeyim şimdi beni ilk kontrol eden ve ayın 24ünde tekrar görüşceğim kişi 38 lik asistan istersen 4 hafta sonrakine 58liğe bakarsın dedi ama karar vermem gerek doktor değiştirmek istemiorum siz olsanız hangisini secerdiniz cana yakınımı yoksa deneyimli soguk olanımı
bence imkanın varsa hersey yolunda mı göster sonra 20sinde bidaha gidersin
hımsss bence bekleme canımmmmmm biranönce git dr
düşüğün olmuşşş Allah korusun bebişini, dr lar böyle durumlarda ilaç veriyorlar bebişler tutunsun diyeeeee 5+6 keseyi görmeye başlayaibleceğin haftalar ben tam 5+6 da gördümm kesemi
ama yinede sen bilirsin
Allah razı olsun canım takmamaya çalışıyorum genelde pozitiimdirr amaişte baze düşünüyor insna neyse geçecek bu dönemlerde inş.
canım senin işin zor yawsss insnaın dr u çok önemli rahatlatması güven vermesi lazımmmm ama senin sıkıntılarını anında giderebilecke olan sürekli hastanede olan birisi olması bence daha önemli sanırım bence drlar hakkında biraz araştır ikisinide gidenlerden bilgi alabilrmisin benim yaşdağım yer küçük o yüzden çok rahat bilgi toplayabildim hekimler hakkında sende ufak çaplı bir araştırma yapaiblriisn
Kızlar şimdi dr.dan geldim , kesemizi gördük çok şükür , regl günüme göre bugün 6 hafta bitti ama ultrasonda 5 hafta 2 günlük çıktı,bebeği de gördük ama çok çok küçük 2 mm kadar,bebek oluşmaya başlamış dedi dr. , 1 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.Çok şükür ilk aşamayı atlattık.Önerilerini de sizinle paylaşayım ; ağır iş yapma,yükseğe uzama,gerilme bu haftalar çok önemli dedi,hergün 1 sb. süt,1 yumurta,1 avuç badem,2-3 adet ceviz ,adaçayı yasak,çayı çok seviyorsan günde 1-2 bardak çok açık , günde 2- 3 lt su , günde 1 fincan kahve (nescafe veya türk kahvesi) , haftada 1-2 şişe maden suyu (asiti gittikten sonra içilecek) , kabızlık sorunu olursa kuru kayısı , kuru üzüm ya da içebilirsen sabahları 1-2 kaşık zeytinyağı iç dedi.Şimdilik bu kadar, inşallah haftaya da kalp atışlarını görürüz Allahın izniyle...
teşekkürler kızlar. Kendimi hiç sıkmak istemedim. Daha önce hep gittim peşinden düşüklerim oldu, şimdi kalp atışını duymadığım için içim içimi yicek. En azından böyle kendimi daha huzurlu hissediyorum.Belki yarın gidebilirim o zaman
Kızlar şimdi dr.dan geldim , kesemizi gördük çok şükür , regl günüme göre bugün 6 hafta bitti ama ultrasonda 5 hafta 2 günlük çıktı,bebeği de gördük ama çok çok küçük 2 mm kadar,bebek oluşmaya başlamış dedi dr. , 1 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.Çok şükür ilk aşamayı atlattık.Önerilerini de sizinle paylaşayım ; ağır iş yapma,yükseğe uzama,gerilme bu haftalar çok önemli dedi,hergün 1 sb. süt,1 yumurta,1 avuç badem,2-3 adet ceviz ,adaçayı yasak,çayı çok seviyorsan günde 1-2 bardak çok açık , günde 2- 3 lt su , günde 1 fincan kahve (nescafe veya türk kahvesi) , haftada 1-2 şişe maden suyu (asiti gittikten sonra içilecek) , kabızlık sorunu olursa kuru kayısı , kuru üzüm ya da içebilirsen sabahları 1-2 kaşık zeytinyağı iç dedi.Şimdilik bu kadar, inşallah haftaya da kalp atışlarını görürüz Allahın izniyle...
hımss işinde ikisde çok iyiyseeee sıcak kanlıyı seçç canımmmm hakaten dr insnaı çk etkiliyorr dr dan insna güler yüz ilgi bekliyorrrrrrinş en kısa zamanda geçicek bu zorlu dönem anlıyorum seni kolay değil ama sabır ve pozitif olmak gerek
burda bide farklı türkiye gibi değil hasteneye gitmiom muayenesine gidiyorum ki herkes öle gidiyor deneyimliden gönlüm yana ama bakalım sogukmus bide cok zor bir durum asistan ikisde işinde cok iyi dedi ama
kızlar merhaba bende eylül annesiyim..SAT ım 3 aralık..benide eklermisiniz listenizeee...
kızlar merhaba bende eylül annesiyim..SAT ım 3 aralık..benide eklermisiniz listenizeee...
canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Darısıda bzim başımıza
gözün aydın canımmm çok güzell darısıda kalp atışlarını duymaya olsun inş..
canım bende kocaelideyım, benim ilk bebek olacak kısmetse, sen han gi doktora gidiyorsun senin ikinci olunca doktor tecrüben vardır? ben daha karar ver emedım
hayırlı olsun canımmm Allah sağlıkla sıhatle kucaklaırmıza almayıda nasip etsin inş..
aramıza hoş geldin:))
Hayırlı olsun canım, aramıza hoşgeldin , benim de SAT 3 Aralık
kimse yok kızlar nerelerdesiniz. hafta sonu gezmeleri mi ??? ankarada hava buz gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?