Bu arada ne zamandır yazamıyorum. Çok hızlı ilerliyor sayfalar. Okumak bile büyük mesele :)
Ben çarşamba günü sağlık ocağına gidip aile hekimime kayıt yaptırdım. Perşembe günü de devlet hastanesine gidip son kalan tahlillerimi yaptırdım. Devlet hastanesindeki doktor gel bi kalp atışına bakalım dedi. Karnımdan ultrason oldum ilk defa ve kalp atışlarını gördük çok net. Ama sesini dinletmedi. Devlet olduğu için 30sn falan yattım masada. Patpat baktı kalk dedi :)
Bugün özeldeki doktorum kap atışı duymaya çağırdı ama ben haftaya gidicem her hafta gitmek istemiyorum. Hepimize allah kolaylık versin bu bulantılar benim başıma da dert olmaya başladı. Akşam 2 hurma yedim yemekte. Sabah 2 galeta 1 portakal suyu. Öğlen ekmek arası peynir, zeytin domates. Tam fakir sofrası oldu valla. Hiçbirşey çekmiyo canım.Bulantıdan da birşey yiyemiyorum zaten. Ama çok şükür kusma yok
Bu arada ne zamandır yazamıyorum. Çok hızlı ilerliyor sayfalar. Okumak bile büyük mesele :)
Ben çarşamba günü sağlık ocağına gidip aile hekimime kayıt yaptırdım. Perşembe günü de devlet hastanesine gidip son kalan tahlillerimi yaptırdım. Devlet hastanesindeki doktor gel bi kalp atışına bakalım dedi. Karnımdan ultrason oldum ilk defa ve kalp atışlarını gördük çok net. Ama sesini dinletmedi. Devlet olduğu için 30sn falan yattım masada. Patpat baktı kalk dedi :)
Bugün özeldeki doktorum kap atışı duymaya çağırdı ama ben haftaya gidicem her hafta gitmek istemiyorum. Hepimize allah kolaylık versin bu bulantılar benim başıma da dert olmaya başladı. Akşam 2 hurma yedim yemekte. Sabah 2 galeta 1 portakal suyu. Öğlen ekmek arası peynir, zeytin domates. Tam fakir sofrası oldu valla. Hiçbirşey çekmiyo canım.Bulantıdan da birşey yiyemiyorum zaten. Ama çok şükür kusma yok
Kızlar benim yarın sabah 10.00 da randevum var , çok heyecanlıyım :)) , 6.haftanın son günü olmuş oluyo , embriyoyu görebilir miyim sizce ?
Canım bence görebilirsin.Ben 5+5 de gördüm.Ama kalp atısları için bişi diyemicem.Beni 10 gün sonrasına cagırdı.8 günüm kaldı bakalım:18:
Kızlar benim yarın sabah 10.00 da randevum var , çok heyecanlıyım :)) , 6.haftanın son günü olmuş oluyo , embriyoyu görebilir miyim sizce ?
eftelya bizim senle günümüz aynıydı ama doktor 1 hafta geç geliyo benim, senin günün doğrumu
Aynen ben de 4 aylık evliyim.Erken oldu ama cok severim çocukları. Kısmetleriyle gelirler insallah.Mutluluk getirirler yuvalarımıza..
dr.um lite verdi bana mümkün olduğunca uak durmam gerekenler ve yemem gerekenler.sabahları 1 dilim beyaz peynir 2 dilm esmer ekmek 4 zeytin 1 tatlı kaşığı bal veya reçel yarım fincan pekmez ve ceviz ve bol yeşillik domates salatalık mevsimi olmadğı için kullanmıorum öğleden önce meyve.öğlenleri sebze yemeği 5 kaşık ve 1 kase yoğurt.akşamları 1 kae çorba,yağsız salata ve et,balık,bakla .haftada muhakkak 1 balık 1 et 1 bakla yememi söyledi su 1lt içebiliyorm ancak .meyve çayları içiyorum işim pc başında olduğu için gidip gelip içiyorum.beslenmem bu şekilde 7 haaftalığım 1 haftadır elimden geldiğince dikkat ediorum ha bide susamlı çubuk sürekli yanımda hafif midem kazındığında atıorum ağzıma.özetle sıkk sıkk ve az yemek parola bu
Vajinal ultrasonla mı görmüştün peki canım?
Lynne canım bişey sorucam. Şimdi 5+5 olduk haftaya cuma gidicem yani 6+5 o zaman kalp atışını duyarmıyız sence :44:
merhaba güzel hamişler bugun nasılsınız biz cok iyiyizkıslar bir şey sorucam doktorum benmle daha konusmadı neler yemen içmem konusunda sadece nette okudum pastörize süt için diyorlar bu pastörize süt bir sürü madde katıyorlar uzun olsun diye bu bir di dondurulmus ürünler oluyor mesela patetes gibi onları fırında yapıp yesek zararı olurmu bu ikinci üçüncü ise gene nette haftada 5 yumurta yenmesi gerekiyormus dogrumu
dr.um lite verdi bana mümkün olduğunca uak durmam gerekenler ve yemem gerekenler.sabahları 1 dilim beyaz peynir 2 dilm esmer ekmek 4 zeytin 1 tatlı kaşığı bal veya reçel yarım fincan pekmez ve ceviz ve bol yeşillik domates salatalık mevsimi olmadğı için kullanmıorum öğleden önce meyve.öğlenleri sebze yemeği 5 kaşık ve 1 kase yoğurt.akşamları 1 kae çorba,yağsız salata ve et,balık,bakla .haftada muhakkak 1 balık 1 et 1 bakla yememi söyledi su 1lt içebiliyorm ancak .meyve çayları içiyorum işim pc başında olduğu için gidip gelip içiyorum.beslenmem bu şekilde 7 haaftalığım 1 haftadır elimden geldiğince dikkat ediorum ha bide susamlı çubuk sürekli yanımda hafif midem kazındığında atıorum ağzıma.özetle sıkk sıkk ve az yemek parola bu
Canım evet vajinal ultrason baktı.Normal ultrasonda göremedi.8 gün sonra kalp atısı için vajinal mi yapcak yoksa karından mı bakcak bilmiyorum.
Canım bence bu döllenme zamanına göre degişir.Erken döllenme isen bence duyabilirsin.Doktorun beni cagırdıgı 7+1 e filan geliyor sanırım.
Canım bana doktorum süt gaz yapacagı için mümkün oldugunca yogurt ve kefirden almam gerektiğini söyledi kalsiyumu.Kefiri cok seviyorum ben zaten.Mayam da var evde.Günde 2 büyük bardak içiyorum.
Bana yetmez bunlar yahu.Masallah istahım cok fazla
Canım bu kocakarıların her şeye bi sözleri var :) Bana da annem bir sürrü şey diyor. bende kestirecem saçlarımı ne gibi bir aksilik olabilir ki saç kestirmede yan etkisi yok işeyi yok :) Aksine uzun saçı kurutmak zor hasta olmamamız lazım ve saç kurutma makinesini kafaya çok tutunca radyosyana maruz kalıyoruz o yüzden kestirelim gitsin :) Benim sorunumda kuaför bulamıyorum ankarada bayan kuaför yok nerdeyse benim olduğum semtte :==)
kızlar kabızlık sorunu olan var mı?
bende var ben kayısı yiyorum bi link atayım orda bi diyetisyenin bi formülü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?