2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bebeğine ve maşallah canım. Umarım bulantılarından çabucak biter ve sende güzel bir hamilelik geçirirsin.
Bende biraz sabredip gitmek istedim. Haftaya cuma gidicem. Belki kalp atışıda duyulur hem O zaman 6+5 olucaz. İnşallah bizde o pıt pıtları duyarız

bendede tam tersi annem çok yedin diye sofradan kaldırıyo, bende bi gariplik var galiba

Kızlar benim yarın sabah 10.00 da randevum var , çok heyecanlıyım :)) , 6.haftanın son günü olmuş oluyo , embriyoyu görebilir miyim sizce ?

Kızlar benim yarın sabah 10.00 da randevum var , çok heyecanlıyım :)) , 6.haftanın son günü olmuş oluyo , embriyoyu görebilir miyim sizce ?

Canım bence görebilirsin.Ben 5+5 de gördüm.Ama kalp atısları için bişi diyemicem.Beni 10 gün sonrasına cagırdı.8 günüm kaldı bakalım:18:

Lynne canım bişey sorucam. Şimdi 5+5 olduk haftaya cuma gidicem yani 6+5 o zaman kalp atışını duyarmıyız sence :44:

eftelya bizim senle günümüz aynıydı ama doktor 1 hafta geç geliyo benim, senin günün doğrumu

Canım ben ilk kez doktora gidicem , o yüzden ultrasonda kaç haftalık çıkacak bilmiyorum,SAT'a göre hesapladığımda yarın 6.haftamı dolduruyorum.Belki senin geç döllenme olmuş olabilir.

merhaba güzel hamişler bugun nasılsınız biz cok iyiyiz kıslar bir şey sorucam doktorum benmle daha konusmadı neler yemen içmem konusunda sadece nette okudum pastörize süt için diyorlar bu pastörize süt bir sürü madde katıyorlar uzun olsun diye bu bir di dondurulmus ürünler oluyor mesela patetes gibi onları fırında yapıp yesek zararı olurmu bu ikinci üçüncü ise gene nette haftada 5 yumurta yenmesi gerekiyormus dogrumu

dr.um lite verdi bana mümkün olduğunca uak durmam gerekenler ve yemem gerekenler.sabahları 1 dilim beyaz peynir 2 dilm esmer ekmek 4 zeytin 1 tatlı kaşığı bal veya reçel yarım fincan pekmez ve ceviz ve bol yeşillik domates salatalık mevsimi olmadğı için kullanmıorum öğleden önce meyve.öğlenleri sebze yemeği 5 kaşık ve 1 kase yoğurt.akşamları 1 kae çorba,yağsız salata ve et,balık,bakla .haftada muhakkak 1 balık 1 et 1 bakla yememi söyledi su 1lt içebiliyorm ancak .meyve çayları içiyorum işim pc başında olduğu için gidip gelip içiyorum.beslenmem bu şekilde 7 haaftalığım 1 haftadır elimden geldiğince dikkat ediorum ha bide susamlı çubuk sürekli yanımda hafif midem kazındığında atıorum ağzıma.özetle sıkk sıkk ve az yemek parola bu

lite kastın light mı ? bende 1,5 yaglı olanı içiyorum bende peynir cesitleri portakal suyu ve süt içiyorum aralarda ceviz badem fındık kayısı yiyorum ben 5 haftalıgım ve doktor kalbin duymadıgı için konusmadı yasaklılar ve gerekli olanları demedi ayın 24ünde konusacagız bana muayane deki türk hemsire 3 litreye basla dedi zaten hamilelikden önce 1.5 litre içiyordum mide bulantın var mı bilmiyorum ama onun içinde beyaz leblebi iyi gelir bakla kuru olarak mı yiyorsun

Vajinal ultrasonla mı görmüştün peki canım?

Canım evet vajinal ultrason baktı.Normal ultrasonda göremedi.8 gün sonra kalp atısı için vajinal mi yapcak yoksa karından mı bakcak bilmiyorum.

Lynne canım bişey sorucam. Şimdi 5+5 olduk haftaya cuma gidicem yani 6+5 o zaman kalp atışını duyarmıyız sence :44:

Canım bence bu döllenme zamanına göre degişir.Erken döllenme isen bence duyabilirsin.Doktorun beni cagırdıgı 7+1 e filan geliyor sanırım.

Canım bana doktorum süt gaz yapacagı için mümkün oldugunca yogurt ve kefirden almam gerektiğini söyledi kalsiyumu.Kefiri cok seviyorum ben zaten.Mayam da var evde.Günde 2 büyük bardak içiyorum.

Bana yetmez bunlar yahu.Masallah istahım cok fazla

yogurdu bende cok yiyorum ama kefiri bi türlü geçmedi bogazımdan

maviş mavişş bende ankaradayım sen neresinde oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…