kızlar kabızlık sorunu olan var mı?
Kızlar benim yarın sabah 10.00 da randevum var , çok heyecanlıyım :)) , 6.haftanın son günü olmuş oluyo , embriyoyu görebilir miyim sizce ?
Hoşgeldin canım aramıza.
Listemiz var 1.sayfada. İlgilenmek istersen seve seve al ilgilen. Benim eşim pek istemiyo internette fazla vakit geçirmemi. Kendini üzeceğine otur gebe elbiselerine bak diyo. Tabi o da haklı. Admine mesaj atıp listeyle sen ilgilenirsen çok sevinirim. Ya da başka isteyen arkadaş olursa.
olur canım teşekkürler.Günde ne kadar su içiyorsunuz?
olur canım teşekkürler.Günde ne kadar su içiyorsunuz?
kızlar listeyi devraldımama artık ilk sayfada değil..kişi eklendikçe sürekli güncellenip son sayfalarda olacak...ufak değişiklikler yaptım...ilerleyen zamandalarda bebişlerimizin boy kilo takibi içinde liste yapacağım...umarım beğenirsiniz
kızlar listeyi devraldımama artık ilk sayfada değil..kişi eklendikçe sürekli güncellenip son sayfalarda olacak...ufak değişiklikler yaptım...ilerleyen zamandalarda bebişlerimizin boy kilo takibi içinde liste yapacağım...umarım beğenirsiniz
kızlar bende bugun bebegimin kalp atıslarını duydum. normalde salıydı randevum dayanamadım valla :))) doktorum da sağolsun çoook anlayışlı canım doktorum :))) çok ilgilendi. kese boyutu 8.6 mm bebekte 3.6 mm. daha kücücük pıtırcığım yerim onuu :)) 2 hafta sonra tekrar çağırdı gelişimine bakalım dedi. içim çok rahat. kızlar çogumuzun sorunu çok irdelememiz sakin olalim benim eşim bana çok kızıyor bu yüzden
kızlar bende bugun bebegimin kalp atıslarını duydum. normalde salıydı randevum dayanamadım valla :))) doktorum da sağolsun çoook anlayışlı canım doktorum :))) çok ilgilendi. kese boyutu 8.6 mm bebekte 3.6 mm. daha kücücük pıtırcığım yerim onuu :)) 2 hafta sonra tekrar çağırdı gelişimine bakalım dedi. içim çok rahat. kızlar çogumuzun sorunu çok irdelememiz sakin olalim benim eşim bana çok kızıyor bu yüzden
Canım bende bugfün doktora gttim ama görünmedim arkadaşımla gitmiştim bana randevuyu o almıştı ama lisetede adım görünmedi doktoru da sevemdim muayne olmadı hem bi hafta daha geçsin bebişim az daha büyüsün öyle duymaya gidecem kalp atışlarını :)
Ben Eryamanda oturuyorum canım sen nerde oturuyosun?
sudenaz eline saglik canim...beni de ekleyebilir misin? sat 13 Aralik...boy:1.62, kilo:58...Yurtdisi...
Ellerine saglik benm boyum eksik kalmis 1.60 ekelyebilirmisiniz ins bebislermizide en kisa zamanda ekleriz
beni de ekler misiiinn son adet tarihim 15 kasım fakat gec dollenme oldu. o yüzden 6 haftalık bebegim. sehir ankara boy 170 kilo maleseff 75 :)))) muhtemel dogum tarihi 3 eylülll yasım da 27
Süper olmus Sudenaz.Ellerine saglık.Benim memleket Ankara onuda eklersen sevinirim canım.
kolay gelsn canım ellerne sağlık
bu alttaki şeyi nasıl yaptın? bende yapsamya :26:
kızlar ya embro ve kalp atışını görmedimya sanki bişey yokmuş gibi geliyo, bebek kıyafetlerine bile bakamıyorum
canı veren Allah,saç kesimiyle mi ömrümüzü yazıyor,yapmayın yani.
doktorlar da özellikle kestirebilirsiniz diyor,kötü şeyleri düşünürsek kötü şeyler başımıza gelir,güzel düşünün tevekkül etmişiz zaten,Rabbim her türlü kötülükten korur ama saç kestik diye :) bişey olmaz
Canım bende saçlarımı kestirmek istiyorum ama malesef ben batıl inançlarla dolu bi insanım elimde değil ama ne yapayımmmmm
Kızların yazdığı olumlu şeyleri okuyuncada doğru mantıklı diyorumm AMAn NE BİLEYİM ZATEN SAÇLARIM raPUNZELİNKİLER GİBİİ kaldım böyleee
hamile olduğumu ögrendiğimden beride kendimi baya bi çirkin hissediyrm yaaaaaaaaaa
canım 3,5 l çok değil mi?3,3,5 litre su içmeye calsııyorum ama bulantılarım basladı giibi.Zorlanmaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?