kazen ile görüş. O ilgileniyo topikle
Bugün ebru maternity'nin inteernet sitesinden pantolon sipariş verecektim. 15TL yazıyordu. Sepete ekldeim işte. Ödeme yapacağım zaman 29,90'a çıkarmışlar. Tamam o da pahalı değil ama çocuk kandırıyorlar sanki.
Nasıl denemeden hamile pantolonu alacaktın internetten??? Ben bile cesaret edemem. Ama ikna et beni edeyim:):):)
yahu birgün girmedim ne oldu burdan niye atıldılar kısaca biri özetlesin lütfen
ya sen bebişinin cinsiyetini ne zaman öğrendin..nolur bende öğrenmek istiyorum..%100 dedimi dr..
Ya indirime girmiş 15TL diye alacaktım işte. Bir de beden tablosu va. Belini kalçanı ölçüyorsun ona göre beden numarası var. Ben güvendiğim sitelerden alışveriş yapıyorum ama buradan hiç yapmadım henüz
canım aslında dr 12.haftada gördüm cinsiyetini ama 14.haftada söylerim dedi bizim delikanlı hiç gizlemedi kendini pek rahat hiç anasına çekmemiş:)
canım aslında dr 12.haftada gördüm cinsiyetini ama 14.haftada söylerim dedi bizim delikanlı hiç gizlemedi kendini pek rahat hiç anasına çekmemiş:)
bizimkine de 12.haftada erkeğe benziyor dedi ama doğrumudur acaba ben bidaha gidip emin olmak istiyorum ama daha 15 gün var randv.ma(
ERKEKLER PEK RAHAT HEMEN GOSTERIO NEGUSELBIDE BIZIMKI BISILER GOSTERSE BU HAFTASONU INS OGRENRM HER HAFTASONU GDIYRM NRDEYSE AMA HALA GOREMEDK HIC BISI
eeee tamam işte erkek olunca belirtiler kesin oluyo yanılma payı olur tabi ama bence sen rahat ol ogluşum diye sev melegini
arkadaşlar profile resim eklemek istiyorum ama bir türlü olmuyo siz nasıl atıyorsunuz koca göbüşümü sizde görün gerçi %70 bence yağ eee kalanıda bebişim
albüm ekle seçeneğinden ilerliyorsun
DİLSE, TURAMİT, GÜLPEMBE güzel paylaşımlarınız ve hoş sohbetiniz vardı.. Birçok şeyi Dilseden öğrenmiştim tecrübeli olduğu için, Turamit ve Gülpembe de sıcak karşılamalarıyla hoş insanlardı.. Cezalı olmalarına üzüldüm..Bekliyorum gelmelerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?