2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ne güzel.. İmrendim... Sen baya alışverişin içine girmişsin. Ben de alınca mutlu oluyorum ama hangi bilinçle beklediğimi inan bilmiyorum...???

Cicileri hayırlı olsun prensimizin, kat kat artar inşallah kısmeti.. Sizler bu işi biliyorsunuz, önden önden yapın alışverişlerinizi bize de resim koyun bol bol:)

Ne güzel.. İmrendim... Sen baya alışverişin içine girmişsin. Ben de alınca mutlu oluyorum ama hangi bilinçle beklediğimi inan bilmiyorum...???

Aynen paticim, ben de bekliyorum alışveriş için ama neyi beklediğimi bilmiyorum! Daha 1 tane uzun kollu hırka aldım, onu da 5 aylık olunca giyebilir anca:) Ben de alışverişte hevessizlerdenim galiba.. Ama bi başlarsam sonu gelmeyecek onu da biliyorum!

Suan annemdeyim haftasonu eve gecicem ceker koyarim citcitli body 10 tane kisa kollu aldim 5 tand uzun kollu dahada alicm citcitli bodyler cok gidiyor 62 aldim cogunu 56 (0 2)ay 62 (0 3) ay cekme payi yada bebegin rahat etmesi bakimindan 62 ideal

Suan annemdeyim haftasonu eve gecicem ceker koyarim citcitli body 10 tane kisa kollu aldim 5 tand uzun kollu dahada alicm citcitli bodyler cok gidiyor 62 aldim cogunu 56 (0 2)ay 62 (0 3) ay cekme payi yada bebegin rahat etmesi bakimindan 62 ideal

56 ve 62 nin ne olduğunu da öğrenmiş oldum, bu cahillikle nası büyütcez bebişleri :44:

oğlun sağlıkla kullansın cicilerini... ilk çocuğunu hangi ayda doğurmuştun, benim eylül ayıyla ilgili tereddütlerim var da ne nasıl giydirilir gibi...

Kızlar ben geldim karnımdaki oğluşumla bütün gün misafirlikteydik, 8 aylık oğluşu olan bir arkadaşıma gittim inanına bir dakika yerinde durmadı gözüm korkmadı değil :)
Nefes aldırmıyor, arkadaşım hem ev hanımı hem de bakıcısı var. O yüzden biraz nefes alabiliyor, kendimi bir an tek başıma yerinde bi dakika duramayan bi çocukla hayal ettim, zaten öyle olunca başka hayal falan kuramazsın :) Kocamı unuturum heralde.. Anneliğin ne kadar kutsal olduğunu bir kez daha anladım, her geçen gün annemin kıymeti artıyor. İnanın hepimiz çok kutsalız :) Güzel bir akşam geçirmenizi diliyorum:)

Şimdi çocuklar canavar.. Geçenlerde de bize gelen misafirin 1,5 yaşındaki oğlu annesini abartısız 1,5 dakika oturtmadı! Yuh dedim.. Bizimki de mi öyle olacak! Benim çocukluğum çok usluymuş, inşallah bana benzer..

oğlun sağlıkla kullansın cicilerini... ilk çocuğunu hangi ayda doğurmuştun, benim eylül ayıyla ilgili tereddütlerim var da ne nasıl giydirilir gibi...

Aybuke eylul 19 2008 de dogdh belki hatirlarsiniz hava cok soguktu hastden eve geldik kaleriferi yakmistik kis erken gekmisti bende bodylerini kisa kolu tulumlarini penye almistim snr tekrardan alisveris yaptik kadife tulumlar almistim siz temkinli olun eylul 10 ve sonrasi dogum yapicaklar kadife tulum gorurseniz 2 yada 3 tane alin garanti olsun kadife patikli altliklar tulum icine penye patikalt lik giydirirdim mutlaka corap snr patikli altlik yada tulum giydirin yanyatma yastigi muhakkak alin hem siz hdm bebek rahatlar kusmabogulmayi engeller bebedorun var

Selam kızlar
bişey sorucam dilse gelirdi her gün her an ne oldu ki?Bilen var mı?:26:

Bu arada eylülde doğanlara ben Adana da doğum yapmıştım bir body bir tulum yeterli olmuştu,
eylül çok sıcak oluyor orda,ama İstanbul da hava baya dönmüş oluyor o yüzden bi havlu gibi bi
hırka veya eşofman gibi lkalın tulumlar
penye bir battaniye ister mutlaka
Kanz da çok güzel şeyler var ben çok beğendim...

merak etme allah gücünü de veriyor,çalışıyor musun?
senin erkek miydi?Ben doğum iznim bitince ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum
kızımı da kreşe devam yoksa kafaları yerim artık evde ikisiyle birden...

çok sağol bu dediklerini not aldım şimdi alışverişte dikkat ederim bu konuda hiç bi fikrim yoktu

Hosgeldin benimki kiz erkekten beter yaramaz babaya cekmis kocis duz duvara tirmanirmis dr ultrsdan bakamazdi cok hareketli aybuke pasam uslu oluck sanirim ultr cok hareketli deil bacaklarini acip malzemesini gostermeyi biliyo edepsiz oglum:)

Ayça da 9 eylül 2008 doğumlu
sen 2008 annelerine takılmıyodun o zaman bizim orda da çoook güzel bi gurubumuz vardı
artık pek kimse gelmiyor ama topiğimiz hala aktif...
Kadife tulumlar gerçekten gerekli 0-3 ay alınması lazım.

bugün bütün gün başım ağrıdı hala da ağrıyor felaketim. hamile olmasam çoktan ağrı kesiciyi yutmuştum

bizde kız olursa Ayça koymayı düşünüyoruuuz
artık gözüm kadife tulum arayacak

Arkadaşlar neler olmuş burda ?bi süre giremedim olayı kaçırmışım.off kim nereye gitmiş niye ceza almış yaaa,sinir oldum şimdiiii

Aybuke dogduktan snr uye olmustum topic gifmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…