merhaba kızlar
ben de hamişim
sat 28 kasım
kilo 52
boy 160
2. bebeğim olacak
ilk bebeğim 2010 şubat
araları çok az oldu ama tamamen süpriz oldu bu
daha eşim dışında pek kimsenin haberi yok
geçen hafta öğrendim olayın şokuyla haftam rezil oldu leyla gibi dolaştım kimi zaman ağladım kimi zaman güldüm
çok saçma işler yaptım pırlanta yüzüğümü iş yerimde kaybettim, ekim annelerine başlık açtım
neyse ki biraz daha alıştım
var mı benim gibi kayseriden
Hoş bulduk canımmmmteşekkür ederimmm..amin ınşallah...
eftelya seni tanıyor gibiyim..diğer topiktenmi acaba canım..teşekkür ederim bu arada :) hoş bulduk.."klomenli hamişlerden" misin :)
ben de elvankentteyim çok ta uzak sayılmayız :))) ben doktorumu cok seviyorum tavsiye ediyim dicem ama sana ters burası. normalde poliklinik gibi ama medicana da da tedavi yapiyormus. burda da muayenesi 20 tl
Benimde hafta sonu huzursuz geçiyo midem bulanıyo geçiyo halsizim evi süpürmem lazım bir haftadır hiç süpürmedim çok bunaldıım ama halimde yok çamaşırlarım katlanacak ütüm yapılacak bir sürü işim var ama bakalım ne zaman yaparım :)) Eskiden hiç iş bırakmazdım ama şimdi ı ı olmuyor halim çekmiyorHeralde ilk aylar böyle sonra düzene girerim inşALLLAH :))
hımss işinde ikisde çok iyiyseeee sıcak kanlıyı seçç canımmmm hakaten dr insnaı çk etkiliyorr dr dan insna güler yüz ilgi bekliyorrrrrr
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu
bu arada siz yumurta yiyebiliyormusunuzz
benim midem bulanıyor tiksiniyrm sanki yiyemiyrm
kızlar topicte haftada 5 falan demiş ama ben 1 tane bile yiyemyrm
ne yapsam ki onun yerine ne yesem yumurtayı karşılar???
canım ben kayseriden değilim ama benimde 2 bebeğim seninki bana göre büyükmüş benm oğlum daha 7 aylık çok küçük ama bebeğimiz gelmek istemiş habermz yokkşimdi zor bi süreç beni bekliyo ilk gebeliği olan arkadaşlar ne kadarda heyecanlıdır ama bende hiiiç heyecan yok oğlumla ilgileniyorum hamileliğiunutuyorum bazen bakalım bu arada bende ağladım hamile olduğumu öğrendiğimde bütüüün planlarım yattı çünki yeniden hamilelikse çok zorr
Nereye gidiyorsun canım doktorun adı ne? Bana her yer ters araba olmadığı için :)) Bakalım bende haftaya doktora gidecem de nereye giderim daha karar vermedim :))
Hayırlı hafta sonları dileğiylee :))
merhaba kızlar
ben de hamişim
sat 28 kasım
kilo 52
boy 160
2. bebeğim olacak
ilk bebeğim 2010 şubat
araları çok az oldu ama tamamen süpriz oldu bu
daha eşim dışında pek kimsenin haberi yok
geçen hafta öğrendim olayın şokuyla haftam rezil oldu leyla gibi dolaştım kimi zaman ağladım kimi zaman güldüm
çok saçma işler yaptım pırlanta yüzüğümü iş yerimde kaybettim, ekim annelerine başlık açtım
neyse ki biraz daha alıştım
var mı benim gibi kayseriden
kızlar merhaba bende eylül annesiyim..SAT ım 3 aralık..benide eklermisiniz listenizeee...
sudenaz canım listen çok güzel olmuş. ayın 20sinde benim randevum inşallah gidip kalp atışlarını duymak istiyorum :26:
listeyi hazırlayan arkadşaımın emeğine sağlıkkkk
maşallahhhh listemizeeee inş.. hepimizzz sağlıkla sıhatle bebişlerimizi alırız kucaklaırmızaaaa kızlarrrr
ben direk öyle yiyorum..ama bence farketmez..arkadaslar kuru kayisiyi direk yiyecek miyiz yoksa kaynatip suyunu mu iceceigz?
Kızlar şimdi dr.dan geldim , kesemizi gördük çok şükür , regl günüme göre bugün 6 hafta bitti ama ultrasonda 5 hafta 2 günlük çıktı,bebeği de gördük ama çok çok küçük 2 mm kadar,bebek oluşmaya başlamış dedi dr. , 1 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.Çok şükür ilk aşamayı atlattık.Önerilerini de sizinle paylaşayım ; ağır iş yapma,yükseğe uzama,gerilme bu haftalar çok önemli dedi,hergün 1 sb. süt,1 yumurta,1 avuç badem,2-3 adet ceviz ,adaçayı yasak,çayı çok seviyorsan günde 1-2 bardak çok açık , günde 2- 3 lt su , günde 1 fincan kahve (nescafe veya türk kahvesi) , haftada 1-2 şişe maden suyu (asiti gittikten sonra içilecek) , kabızlık sorunu olursa kuru kayısı , kuru üzüm ya da içebilirsen sabahları 1-2 kaşık zeytinyağı iç dedi.Şimdilik bu kadar, inşallah haftaya da kalp atışlarını görürüz Allahın izniyle...
Kızlar mrb nasılsınızz
Ben buğün bütün gün mide bulantısıyla boğuştum yaaaaaa şimdi yeni hafiflemiş biraz uykudan sonra
Sizin gününüz nasıl geçio????
kızlarr sizin bulantılarınız ne zaman başladı???...ben 5+5 oldum tık yok çok şükür...sadece 1 haftadır ağzımdan sürekli gaz çıkıyor...iştahımda yerinde maaşallah herşeyi yiyebiliyorum...şimdiden kilo alcam diye korkuyorum
Kızlar şimdi dr.dan geldim , kesemizi gördük çok şükür , regl günüme göre bugün 6 hafta bitti ama ultrasonda 5 hafta 2 günlük çıktı,bebeği de gördük ama çok çok küçük 2 mm kadar,bebek oluşmaya başlamış dedi dr. , 1 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.Çok şükür ilk aşamayı atlattık.Önerilerini de sizinle paylaşayım ; ağır iş yapma,yükseğe uzama,gerilme bu haftalar çok önemli dedi,hergün 1 sb. süt,1 yumurta,1 avuç badem,2-3 adet ceviz ,adaçayı yasak,çayı çok seviyorsan günde 1-2 bardak çok açık , günde 2- 3 lt su , günde 1 fincan kahve (nescafe veya türk kahvesi) , haftada 1-2 şişe maden suyu (asiti gittikten sonra içilecek) , kabızlık sorunu olursa kuru kayısı , kuru üzüm ya da içebilirsen sabahları 1-2 kaşık zeytinyağı iç dedi.Şimdilik bu kadar, inşallah haftaya da kalp atışlarını görürüz Allahın izniyle...
bende de ne mide bulantisi, ne metalimsi tat ne de baska bisi var...bir tek kasik agrisi...gaz bende de cok, alttan usten
kolali icecekler de yok...etler cok iyi pisecek...
aynen canım..bendede birtek kasık ağrısı ve gaz var
ayrıyeten sucuk salam sosis çiğ yenmiycek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?