2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sudenaz canım ellerine sağlık cetvel süper olmuş ama dikkat ettim de en tombiş anne benim galiba:))) zaten takmış durumdayım.. umarım ilk hamileliğimdeki kadar kilo almam... korkulu rüyam oldu valla:26:

sudenaz canım ellerine sağlık cetvel süper olmuş ama dikkat ettim de en tombiş anne benim galiba:))) zaten takmış durumdayım.. umarım ilk hamileliğimdeki kadar kilo almam... korkulu rüyam oldu valla:26:

canım benim kiloları kafana takıp bebişini üzme..artık doğumdan sonra bakıcaz çaresine

bende ne derlerse yaparım yanii.kolay bulmadım zaten..benimki tüp bebişşş..

ben doktora giititim
kalp atışlarını gördüm maşallhh :)
6+ 2 dedi ultrasona göre adete göre 6+ 4 dedi
duymak istersen altta dolpler var paralı dedi ama atıyo gerek yok dedi
ben devlete gideceğim için istemedim tahlilller için aç gel dedi onu da devlette yapayım diyorum :)

nette adete göre 6+ 5 yazıyor tikerde 6+6 yazıyor bu adete göre nasıl hesaplanıyorsa anlamadım
galiba doktor yanlış sölyledi 6+ 5 im adete göre

bebişlerimizim kalp atışlarını daim etsin ALLAH

Son düzenleme:
kızlar bugün doktora gittim sadece kese göründü sat tarihi 2 aralık kese boyutu 12.5mm 6+2 olarak görünüyo ama embryo yok sizce sıkıntımı

kızlar bugün doktora gittim sadece kese göründü sat tarihi 2 aralık kese boyutu 12.5mm 6+2 olarak görünüyo ama embryo yok sizce sıkıntımı

hayırlı olsun canım neden sıkıntı olsun ki.. doktor bişey yok dediyse merak etme.. herkesin farklı olabilir.. daha çok erken dönemlerdeyiz.. boş yere sıkıntı yapma...

canım gözün aydın...herşey yolunda çok güzel..rabbim daim etsin inşallahhh

canım doktor ne diyor.? yani geç döllenme varsa bebiş gözükmemiş olabilir...doktor yakında tekrar çağırmıştır sanırım

hayırlı olsun canım neden sıkıntı olsun ki.. doktor bişey yok dediyse merak etme.. herkesin farklı olabilir.. daha çok erken dönemlerdeyiz.. boş yere sıkıntı yapma...

10 gün sonra tekrar gel dedi ve karından baktı progesteron verdi ilk gebeliğim boş gebelik olduğu için kola ve tuzu yasakladı farklı bişeyde söylemedi sata göre uyumlu gözüküo şu anda ama embryo yok :S

10 gün sonra tekrar gel dedi ve karından baktı progesteron verdi ilk gebeliğim boş gebelik olduğu için kola ve tuzu yasakladı farklı bişeyde söylemedi sata göre uyumlu gözüküo şu anda ama embryo yok :S

canım o zaman başka bi doktora gitmeyi deneyebilirsin..

hayırlı olsun canım.. çok sevindim.. kalp atışından sonra çok rahatlanılıyor. canım senin sat kaçtı.. birde bebek kaç mm dedi dr.

karından baktıysa gözükmez canım. benim sat 27 kasımdı dün gördük bebeği.. ama vajinal baktı. karından 1 hafta sonra gözükürmüş..

benimki 4 mm dedi ama günlük 1 mm büyüyormuş sanırım. bulantıların başladımı canım senin, benim iki gündür çok bulanıyo..

evet canım herkeste farklı oluyor
ultrasaona göre 6 + 2
adete göre 6+ 5
bulantım yok
ama tiksinti var sanki
zen balık falan aklımma gelice
iştahsızlık var
sen de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…