sudenaz canım ellerine sağlık cetvel süper olmuş ama dikkat ettim de en tombiş anne benim galiba:))) zaten takmış durumdayım.. umarım ilk hamileliğimdeki kadar kilo almam... korkulu rüyam oldu valla:26:
haaa bi de en onemlisi, sebze ve meyveler olaganustu derecede iyi yikanmis olacak...
ben ilk uc ayin bu kadar riskli oldugunu bilmiyordum aslinda...saniyordum ki ilk uc ay ile son uc ay arasi cok riskli...
aslinda butun dokuz ayi yatarak gecirmek durumunda olan riskli gebelikler bile varmis...insalah oyle sorunlar olmaz ama olursa da 9 ay daha dogrusu kalan sekiz ay hucrede bile gecirmeye raziyim:26:
canım benim kiloları kafana takıp bebişini üzme..artık doğumdan sonra bakıcaz çaresine
öyle umut ediyorum canım ama benim fazla kolay olmuyo kilo vermem.. oğlumda 20 kilo aldım 10 kilosu üzerime kaldı... hayırlısı inşallah bu ikinci ya almam o kadar...
canım benim kiloları kafana takıp bebişini üzme..artık doğumdan sonra bakıcaz çaresine
öyle umut ediyorum canım ama benim fazla kolay olmuyo kilo vermem.. oğlumda 20 kilo aldım 10 kilosu üzerime kaldı... hayırlısı inşallah bu ikinci ya almam o kadar...
bende senden farklı değilim 67 kiloyum tam zayıflamaya çalışıyodum ama olmadı tombiş anne olucam yine
kızlar bugün doktora gittim sadece kese göründü sat tarihi 2 aralık kese boyutu 12.5mm 6+2 olarak görünüyo ama embryo yok sizce sıkıntımı
ben doktora giititim
kalp atışlarını gördüm maşallhh :)
6+ 2 dedi ultrasona göre adete göre 6+ 4 dedi
duymak istersen altta dolpler var paralı dedi ama atıyo gerek yok dedi
ben devlete gideceğim için istemedim tahlilller için aç gel dedi onu da devlette yapayım diyorum :)
nette adete göre 6+ 5 yazıyor tikerde 6+6 yazıyor bu adete göre nasıl hesaplanıyorsa anlamadım
galiba doktor yanlış sölyledi 6+ 5 im adete göre
bebişlerimizim kalp atışlarını daim etsin ALLAH
kızlar bugün doktora gittim sadece kese göründü sat tarihi 2 aralık kese boyutu 12.5mm 6+2 olarak görünüyo ama embryo yok sizce sıkıntımı
hayırlı olsun canım neden sıkıntı olsun ki.. doktor bişey yok dediyse merak etme.. herkesin farklı olabilir.. daha çok erken dönemlerdeyiz.. boş yere sıkıntı yapma...
bende senden farklı değilim 67 kiloyum tam zayıflamaya çalışıyodum ama olmadı tombiş anne olucam yine
hayırlısı bakalım hem tombiş anne daha sevimli sempatik oluyo dimi:)))) yapacak bişey yok sağlıkla doğsunlarda bakarız sonrasına canım.... amannnn:)))
10 gün sonra tekrar gel dedi ve karından baktı progesteron verdi ilk gebeliğim boş gebelik olduğu için kola ve tuzu yasakladı farklı bişeyde söylemedi sata göre uyumlu gözüküo şu anda ama embryo yok :S
niye sikinti olsun ki? forumda cok okumustum, once kese gorunuyormus bazilarinda, bebis sonra
ben doktora giititim
kalp atışlarını gördüm maşallhh :)
6+ 2 dedi ultrasona göre adete göre 6+ 4 dedi
duymak istersen altta dolpler var paralı dedi ama atıyo gerek yok dedi
ben devlete gideceğim için istemedim tahlilller için aç gel dedi onu da devlette yapayım diyorum :)
nette adete göre 6+ 5 yazıyor tikerde 6+6 yazıyor bu adete göre nasıl hesaplanıyorsa anlamadım
galiba doktor yanlış sölyledi 6+ 5 im adete göre
bebişlerimizim kalp atışlarını daim etsin ALLAH
canım o zaman başka bi doktora gitmeyi deneyebilirsin..
10 gün sonra tekrar gel dedi ve karından baktı progesteron verdi ilk gebeliğim boş gebelik olduğu için kola ve tuzu yasakladı farklı bişeyde söylemedi sata göre uyumlu gözüküo şu anda ama embryo yok :S
hayırlı olsun canım.. çok sevindim.. kalp atışından sonra çok rahatlanılıyor. canım senin sat kaçtı.. birde bebek kaç mm dedi dr.
teşekürler canım
sat 28 aralık
bebk 5 mm küsür
benimki 4 mm dedi ama günlük 1 mm büyüyormuş sanırım. bulantıların başladımı canım senin, benim iki gündür çok bulanıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?