2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kizlar Gamze akbaş anne yi duydunuz mu evladi için yazdığı itiraf mektubu okudum geberdim aglamaktan seyahate giden bir anne gibiyim adı bir google yazın bulun okuyun kızlar. Kan kanseri imiş hep yerden kan bağışı yapılıyormuş ilık nakli yapılacakmis

Çapa'ya kan örneği vermek lazım diye duydum ben de. Yazıyı okumaya gücüm yok. Balık burcuyum çok etkileniyorum. Kadını düşünmek bile beni çok üzüyor. Çok güzel bir kadın çok güzel bir bebeği var. Allah yardımcıları olsun

kizlar Gamze akbaş anne yi duydunuz mu evladi için yazdığı itiraf mektubu okudum geberdim aglamaktan seyahate giden bir anne gibiyim adı bir google yazın bulun okuyun kızlar. Kan kanseri imiş hep yerden kan bağışı yapılıyormuş ilık nakli yapılacakmis

bende okudum içim çıktı Allah evladına ailesine bagıslasın biz kan veremiyoruz değil mi :50:

ya biz veremiyoruz galiba. Bir de A rh pozitif kan grubu. Benim etrafımda herkes negatif :( allah evladına bağışların

Selam kızlar...
Sabahtan beri yeni oturdum. Birazdan kalkıp devam edeceğim. Bugün biraz evle ilgilendim, kocama sevdiği yemekleri yaptım. Yemeğimizi yiyip taksime gideceğiz.
Yarın da pıt pıt pıt ları duymaya gideceğiz doktora. İnsallah hersey yolundadır.

Son düzenleme:
Amaaannn kızlar yaa ben de yazıyı okudum kafamı dağıtayım diye tam buraya geldim ki burda da aynı konu
allahııım yardımcısı olsun dilerim evladına,eşine annesine babasına bağışlasın kendisini.:43:
şimdi kan ve ilik bağışı yağıyomuş kendisine,hamileler verebiliyor mu acaba?
veya ihtiyacı kadar kan veya ilik bulunabildi mi?Bulunduysa rahatlayacağım bulunmadıysa eşimi yönlendireceğim.
Arh + mi acaba ben tam okuyamadım.

Selam kızlar...
Sabahtan beri yeni oturdum. Birazdan kalkıp devam edeceğim. Bugün biraz evle ilgilendim, kocama sevdiği yemekleri yaptım. Yemeğimizi yiyip taksime gideceğiz.
Yarın da pıt pıt pıt ları duymaya gideceğiz doktora. İnsallah hersey yolundadır.

Ohhh canım eline sağlık:42:
benim de bi arkadaşım doğum yaptı karşıda oturuyor
eşime baskı yapıyorum beni götürsün diye ama trafik vardır diyor
senin iyi gözün alıyor o kalabalığa girmeyi aman dikkat et..

Ohhh canım eline sağlık:42:
benim de bi arkadaşım doğum yaptı karşıda oturuyor
eşime baskı yapıyorum beni götürsün diye ama trafik vardır diyor
senin iyi gözün alıyor o kalabalığa girmeyi aman dikkat et..

Biz taksime çok yakınız. Yürüyerek gidebiliyoruz. Ama kalabalığı hiç çekilmiyor hafta sonu. Genelde hafta içi gideriz ama eşim arkadaşlarıyla maç izlemeye gidecekmiş, ben de geleyim kitapçı gezerim dedim...

Biz taksime çok yakınız. Yürüyerek gidebiliyoruz. Ama kalabalığı hiç çekilmiyor hafta sonu. Genelde hafta içi gideriz ama eşim arkadaşlarıyla maç izlemeye gidecekmiş, ben de geleyim kitapçı gezerim dedim...

slm nbr eğer kendini iyi hissediyorsan her yere git yürümek gebelere çok iyi geliyor.kadının bir tanesi doğumdan 8 saat önce maratona katılmış ordan hastahaneye gidip doğum yapmış hem de doğumu kolay olmuş.Normal doğpum yapan biri olarak yürümeyi tavsiye ederim:32:

slm nbr eğer kendini iyi hissediyorsan her yere git yürümek gebelere çok iyi geliyor.kadının bir tanesi doğumdan 8 saat önce maratona katılmış ordan hastahaneye gidip doğum yapmış hem de doğumu kolay olmuş.Normal doğpum yapan biri olarak yürümeyi tavsiye ederim:32:

Maşallahım var şu ana kadar. Çok da yürüyorum. Dün de 2 saat kadar yürüyüş yaptık. Ama benim spor geçmişim var. Sanırım ondan böyle dayanıklıyım.

Merhabalar telefondan girixorum umarım yazabılırım.az once ıc camasırım lekelenmıs.cok korkuyorum.doktorum olabılır demıştı.kasık agrımda var bıraz.cok korkuyorum

ya kızlar bir de bulantı bebeğin varlığını belirler falan demeyin lütfen:) ben her ne kadar bunun doğru olmadığını bilsem de sizin yazılarınızı görünce, "hamilenin hiç bulantısı olmayabilir bu da normaldir" yazılarını bulup okuma ihtiyacı hissediyorum... Çünü benim sadece 6. haftamda birazcık bulantım oldu ve bitti :) Ama tam 1 hafta önce gördüm bebeğimi keyfide yerindeydi :) :nazar:

yalnız değilsin merak etme benimde hiç bulantım yok oğlumda da hiç olmamıştı :) doktorum her hamilenin birbirinden farklı olduğunu ve hatta aynı annenin her bir gebeliğinin farklı olduğunu söyledi. kıyaslama yapma dedi. bu gebeliğimde kasık ağrım çok fazlaydı başta. hala ara ara ağrıyo daha önce ağrımamıştı halbuki :) :nazar:

Merhabalar telefondan girixorum umarım yazabılırım.az once ıc camasırım lekelenmıs.cok korkuyorum.doktorum olabılır demıştı.kasık agrımda var bıraz.cok korkuyorum

benim doktorumda normal dedi. kan kırmızı ve çok olmadıkça bişi olmaz demişti. içini ferah tut...

Kızlar
benim bulantılarım baya azaldı , gün içinde çok nadir oluyor
Çok acıkıncaya kadar beklemeyincede istifra etmiyrmm
Fakat sanırım aş ermeye başlıyrmmm
Canım hergün bişey istiyor
dün sabah gözlerimi bi açtım KAVUNNNNN mis gibi kokusu geldi burnuma
Ama malesef bu köy gibi yerde bulamadık
Annameler göndercek artık
Sizde varmı aş erme falan????

benimde canım çekmişti aynısını :) dün realden aldık neyseki bol bol yedim :)

Sanırım bende yok. Geçen gün canım tantuni çekiyor hatta kokusunu alıyorum demiştim yazmıştım buraya da fakat öğle yemeğinde arta kalan köfteyi sokak hayvanlaırna veririm diye bardağın içine koymuştum meğer onun kokusuymuş tantuni gibi gelen. Aslında canım garip zamanlarda garip şeyler istiyor fakat ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez sigara içmedim bir daha, günde 1 paket içiyordum. dolayısıyla tat alma duyumda bazı gelişmeler olmuş olabileceğini düşünüyorum mesela ondan dolayı da yemek ve atıştırmak ihtiyacı da duyuyorum, Tatlar ve lezzetler de daha farklı ve anlamlı oluyor. Peki aşermek günler sürüyor mu? hani kavunu annemler gönderecek demişsin ya, hala mı canın istiyor, yoksa yemen gerektiğini düşündüğün için mi.

Bilmem günler mi sürüyor ki
Ama o beynimin bi tarafında ya, yesem rahatlıycakmışım gibiiii
evet canım istiyooooo valla olsa şimdi hiç hayır dememmmmmm

Marulları evde sirkeli suda yıkadıktan sonra etsiz çiğ köfte yemenin bi sakıncası var mı sizce? Düşündükçe ağzım sulanıyor ama cesaret edemedim

bence bi sakıncası yoktur ,sonuçta etsiz çiğ köfte yiceksinnn
ayyy benimde sulandı şimdi ağzım bende severmm

yalnız değilsin merak etme benimde hiç bulantım yok doktorum her hamilenin birbirinden farklı olduğunu ve hatta aynı annenin her bir gebeliğinin farklı olduğunu söyledi. kıyaslama yapma dedi. bu gebeliğimde kasık ağrım çok fazlaydı başta. hala ara ara ağrıyo daha önce ağrımamıştı halbuki :) :nazar:

oğlumda da hiç olmamıştı :) ipucu verdin bana sanırım :)

Maşallahım var şu ana kadar. Çok da yürüyorum. Dün de 2 saat kadar yürüyüş yaptık. Ama benim spor geçmişim var. Sanırım ondan böyle dayanıklıyım.

ne güzel ya imrendim şimdi size ;spor yapıp gezebiliyorsunuz.
bana hepsi yasak.koltuk,battaniye,tv kumandası ile bütünleştim 25 gündür.he birde wc yi unutmamak lazım :(

Back
X