2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun neden yasak?

saol canım düşük riski var bebek biraz aşağıya tutunmuş.birde budan önce 2 düşük daha yaşadım.doktor her ihtimale karşı 12.haftaya risk devam ediyor yatmalısın dedi.ama çok sıkıcıymış:(
ne yapalım katlanıyoruz işte bebiş için...

saol canım düşük riski var bebek biraz aşağıya tutunmuş.birde budan önce 2 düşük daha yaşadım.doktor her ihtimale karşı 12.haftaya risk devam ediyor yatmalısın dedi.ama çok sıkıcıymış:(
ne yapalım katlanıyoruz işte bebiş için...

olsun katlanılır tabi. hem tek derdin yatmak olsun :) Topiğin ennn nazlı bebeklerinden olur o da...

Merhabalar telefondan girixorum umarım yazabılırım.az once ıc camasırım lekelenmıs.cok korkuyorum.doktorum olabılır demıştı.kasık agrımda var bıraz.cok korkuyorum

canım hiç korkma ,doktorlar olabilir diyor.sen gönlünü ferah tut ama yatıp dinlenmelisin birde doktorunu haberdar edersen iyiolur yinede.
geçmiş olsun.allah sağlık versin bebişine ...

ne güzel ya imrendim şimdi size ;spor yapıp gezebiliyorsunuz.
bana hepsi yasak.koltuk,battaniye,tv kumandası ile bütünleştim 25 gündür.he birde wc yi unutmamak lazım :(
Bazı bebekler anne karnında uğraştırır, bazıları doğduktan sonra, bazıları ergenlikte ya da büyüyünce. Bir bakmışsın sen şimdi uğraşıyorsun, bir bakıyorsun biz de doğumdan sonra yaramz mı yaramaz bir çocukla boğuşuyoruz..... Yani her daim uğraşacağız bebişlerimizle canım. Sen biraz erken başladın o kadar..Ama belki gerisi daha kolay olur senin için..

selam eylül annişleri nasılsınz

sanırım kimse yok, ve sanırım herkes iyi, ben iyi olmaya çalışıyorum, tansiyonum düşüyor, belki de şekerim o yüzden yatıyorum saatlerdir bilgisayar da yanımda paniklememek için birşeyler izliyorum, ve bebeğime dikebileceğim eğlenceli fikirler bakıyorum :)

Merhabalar telefondan girixorum umarım yazabılırım.az once ıc camasırım lekelenmıs.cok korkuyorum.doktorum olabılır demıştı.kasık agrımda var bıraz.cok korkuyorum

Doktora gittin mi? VAjinal ultrasondan sonra benim de oluyor. Doktor normal dediyse normaldir brck. Zaten forumda çok insan yaşadı bunu, sonra hepsininki normale döndü biliyorsun.Takip et artarsa yarın doktora gidersin.İyi dinlen...

merhaba aylül anneleri bende aranıza yeni katıldım ilk bebeğim
sat 8 aralık 2011 muh.d.t:13 eylül 2012
şuan 10 haftalık hamileyim 9+4 olucam yarın 2 senelik evliyim bebek düşündüğüm 9. ayda hamiş kaldım 24 yaşındayım
adetim son aylarda gecikiyodu bu seferde 5-6 gün gecikince test yaotım ve pozitifti 5+4 te keseyi gördük 8+3 te kalbini duyduk
ve 6. haftamdan bu yana çok fazla bulantım oluyo inşallah bian önce geçer bugünlerde kasık ağrılarımda oluyor bu zamana kadar yaşadıklarım hemen hemen bunlar

merhaba aylül anneleri bende aranıza yeni katıldım ilk bebeğim
sat 8 aralık 2011 muh.d.t:13 eylül 2012
şuan 10 haftalık hamileyim 9+4 olucam yarın 2 senelik evliyim bebek düşündüğüm 9. ayda hamiş kaldım 24 yaşındayım
adetim son aylarda gecikiyodu bu seferde 5-6 gün gecikince test yaotım ve pozitifti 5+4 te keseyi gördük 8+3 te kalbini duyduk
ve 6. haftamdan bu yana çok fazla bulantım oluyo inşallah bian önce geçer bugünlerde kasık ağrılarımda oluyor bu zamana kadar yaşadıklarım hemen hemen bunlar

Hoşgeldin...........

Kızlar bugün çok yordum kendimi. Daha yeni bacaklarımı uzatıp oturabildim. Erkenden uyuyacağım galiba. Dün de bir baş ağrısı musallat olmuştu. İnat ettim ilaç almadım çin yağıyla idare ettim ama uykum bölük börçük oldu.. Yarın büyük gün. İnsallah duyacağız kalp atışlarını...

Kızlar bugün çok yordum kendimi. Daha yeni bacaklarımı uzatıp oturabildim. Erkenden uyuyacağım galiba. Dün de bir baş ağrısı musallat olmuştu. İnat ettim ilaç almadım çin yağıyla idare ettim ama uykum bölük börçük oldu.. Yarın büyük gün. İnsallah duyacağız kalp atışlarını...

ilk defa mı duyacaksın?

birşey sormak istiyorum bu mesajların altındaki cetvelleri nasıl hazırlıyoruz araştırdım fakat bulamadım yardım edermisiniz bana

Back
X