2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

teşekkürler desteğin ve yardımın için.

önemli değil canım biz o evrelerden geçtik.darısı sizlere..
Soracağınız birşey olursa bekleriz.hele 12. Haftaya doğru bebişler ultrasonda zıppıdı zıppıdı görünce inanamayacaksınız.ceviz vb yiyin.yiyemiyorsanız benim gibi cevizleri dövüp erişte veya makarna üstüne beyaz peynirle karıştırın.daha kolay oluyor.BİR DE AZ AZ VE SIK YEMEK YİYİN.MİDEYİ ZORLAMADAN.MİDE AĞRIRSA 2 YUDUM ILIK SÜT.BOL SU İÇİN .BEN HER GÜN 1 BUÇUK LİTRELİK PET ŞİŞEMİ DİBİMDEN AYIRMIYORUM.DAMACANAYI BIRAKIN BİZ BIRAKTIK İLAÇLA YIKIYORLARMIŞ VE KALINTI OLUYORMUŞ DİYORLAR.HEM DE EN ZARARLI 7 NOLU PLASTİKTEN YAPILIYOR SUYLA TEMAS EDİNCE GEÇİYOR.AMA DİĞER YUMUŞAK PETLERDEKİ SULAR ONUN KADAR ZARARLI DEĞİL.

Son düzenleme:
umarım işinize yaramıştır.canım sen bizde değilmiydin?

Canım bebeğim için doktor doğum tarihini 1 eylül dedi,
nette hesapladığımda 29 ağustos çıkıyor,hamile olduğumu öğrendiğimde sizin topicte muhabbet baya ilerlemişti,takip etmek zor oluyordu.......
bende arada kaldım hem eylül hamde ağustos topiğini takip etmeye çalışıyrm....

Bayıldım...
Ayrıca modelleme ve grafikler de süper olmuş, müzik ayrı bir kahramanlık senaryosu:) çok etkilendim.teşekkür ederim paylaşımın için hemen akşam eşime izleteceğim.

Ve yeni bir endişeye de yol açtı bu video.. Ya o kordona dolanırsa.....:44::44::44:

Rica ederim canım.Kötü şeyler düşünmeyelim.Bebeklerimiz Allaha emanet.Bize düşen onlara saglıkla kavusmak için dua etmel..

merhaba kızlar...

ben bugün hastaneye gittim.baktık gördük allaha şükür çok iyi herşey yolunda.kalp atışları da duyuluyordu.
ama tahlil falan yapmadı. normal mi sizce?
devlet hastanesine gittim. doktor öylesine bakmıştır belki diye azıcık tereddüt ettim de:50:

merhaba kızlar...

ben bugün hastaneye gittim.baktık gördük allaha şükür çok iyi herşey yolunda.kalp atışları da duyuluyordu.
devlet hastanesine gittim. doktor öylesine bakmıştır belki diye azıcık tereddüt ettim de:50:

aslında tahlil yapılması gerekir canım benden nerdeyse 3 4 tüp kan alınmıştı birde tam idrar tahlili yapmışlardı 7. haftalarda

Kızlar doğum sonrarı bebekten topuktan kan alımıkordon kanı alımı yaptırmayı dşünüyormusunuz? Bununla ilgili işlemler yaptıran yakınlarınız oldumu? Kordon kanı bankası çok önemli,bu gecede TV8de Okan'ın programında konuşuldu.

Günaydın kızlar,herkese mutlu pozitif bir gün diliyorum :124:
Ben de kalp atışlarını duyduktan sonra kendimi daha çok hamile gibi hissettim :9:

Ama doktor progesteron verdi,vajinadan kullan dedi,gece yatarken kullanıyorum,ama sabah kalktığımda bir kısmını çamaşırımda görüyorum,acaba yanlış bi şey mi yapıyorum yoksa fazla olan mı atılıyor? Kullanan veya bilen var mı ki :44:

günaydın kızlar,herkese mutlu pozitif bir gün diliyorum :124:
Ben de kalp atışlarını duyduktan sonra kendimi daha çok hamile gibi hissettim :9:

Ama doktor progesteron verdi,vajinadan kullan dedi,gece yatarken kullanıyorum,ama sabah kalktığımda bir kısmını çamaşırımda görüyorum,acaba yanlış bi şey mi yapıyorum yoksa fazla olan mı atılıyor? Kullanan veya bilen var mı ki :44:

canım progestanı ben ilk gebeliğimde kullanmıştım evet vajınadan koyduğunda fazlasını atıyor ben iki tane iki tane yerleştiriyodum hemşireye sordum o da bana fazlasını atıyosun demişti yanlış bişi yok

merhaba kızlar...

cnm bende duydum kalp atışını hadi gözün aydınn..
banada doktorum henüz tahlil vermedi bazıları hamileliğimden önce yapılmıştı..bi kaç tane yaptıracak 9.haftada çağırdı benide...banada henüz vermedi bişi...

cnm bende kullanıyorum progestan benimde sabah kalkınca yarısı iç çamaşırımda...sanırm normalmiş.

kızlar bana mide yanması için yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyormmm

aslında tahlil yapılması gerekir canım benden nerdeyse 3 4 tüp kan alınmıştı birde tam idrar tahlili yapmışlardı 7. haftalarda
Cnm ilk 5 haftalıkken gitmiştim. o zaman 4 tüp alınmıştı. tamidrar tahlili yapılmıştı.15 gün sonra gel demişti.şimdi 7 haftalık. tekrar gittim.sadece ultrasonla baktı. bu sefer yapmadı. gerek görmedi mi acaba bilemiyorum ki.

cnm bende duydum kalp atışını hadi gözün aydınn..
banada doktorum henüz tahlil vermedi bazıları hamileliğimden önce yapılmıştı..bi kaç tane yaptıracak 9.haftada çağırdı benide...banada henüz vermedi bişi...

evet cnm ben de duydum çok şükür:16: dediğim gibi 5 haftalıkken testler yapıldı. şimdi yapılmadı.

Merhaba kızlar..
Bi baş ağrısıyla uyandım bu sabah bakalım ne zaman geçecek :(((

geçmiş olsun cnm:50:

güzel güneşli bir güne merhabaaaaa.........özlemişiz güneşi vallah...........allahım bebişlerimizi korusun.............

günaydın kızlar sabah kalktık eşim ile evi topladık şimdi o bana beyaz peynirli tost yapıyor ve portakal sıkıyor :)

Gece yatarken kullanman daha iyi. Çünkü onun ilaç maddesini vücut alıyor ve dışındaki kireç gibi kalan madde de atılıyor. Bir parça peçete koy çamaşırına gece. Sabaha çamaşırın temiz kalır. İlacı gündüz kullanırsan tümü dışarı çıkıyor bi faydası olmuyor pek.

Back
X