2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Lynne sende cok sekersin yaa:-) allah yavrunu bagislasinn

Canım benim saol.Allah hepimizin yavrularını bağışlasın.Benim gibi düşünen insanlar gördükçe cok mutlu oluyorum.Genelde insanlar abartıldıgını düşünüyorlar bu tarz duyguların.Hiç öyle degil. Ben hayatimda hic bi hayvandan zarar gormedim insandan gordugum kadar. Onlar kosulsuz sevendir, dosttur, ailenin parcasidir..Hepsini cok seviyorum dolayısıyla onların kötü koşullarda olması beni çok üzüyor.

Bu arada dün evimize bir tane misaifir sincap geldi.Kendim asla gidip bir petshoptan sincap almazdım cünkü kafeste hapis olması o hayvanın cok içimi sızlatıyor. Eşimin arkadası eşine hediye olarak almış, görev için ankaraya gelmişler ve sincabı da getirmişler. Ordu evine hayvan alınmayınca sincap bana geldi.Hayır demedim.Kediler de cok sevdi.hatta büyük kedim gece boyu kafesin üzerinde uyudu, digeri kafesi yaladı durdu:1: Daha sonra bi veterinere sorayım dedim ne olur ne olmaz diye..Hemen gönder dedi, asısı olmadıgı için hastalık taşırmış..Zaten sincap satısı da yasakmış.Bugun geri götürecegim malesef.pek de sevimli bişeydi..Arkadasları cifliğe bırakma konusunda ikna etmeye calısacağım:44:

günaydın güzel anne adayları :16:
size şok şok şok flaş flaş flaş bir haberle dönüyorum. :52:
dün doktora gittim. bebişim nasıl diye bakacaktı doktor.en son 2 hafta önce kalp atışını duymuştuk.
doktorumuz dedi kiiii bebişim değil, bebişlerim olacakmış.
hala şoktayım.ikizlerim yolda.umarım sağlıkla gelirler :49: :nazar:

Kızlar ikinizde aramıza hoşgeldinizzzzz
Hayır 12. hafta içinde olmak geç değil zaten 11 -14. hafta arası yapılıyormuş
Canım ben 12+1 günlükken gittim benimki utangaç çıktı göstermedi kendini öğrenemedik... 16.haftaya kaldı....

hayırlısı canım.

Son düzenleme:
dün doktora gittim. bebişim nasıl diye bakacaktı doktor.en son 2 hafta önce kalp atışını duymuştuk.

sonrada belli oluyor muymuş?ben en baştan belli olur sanıyordum.

Canım benim saol.Allah hepimizin yavrularını bağışlasın.Benim gibi düşünen insanlar gördükçe cok mutlu oluyorum.Genelde insanlar abartıldıgını düşünüyorlar bu tarz duyguların.Hiç öyle degil. Ben hayatimda hic bi hayvandan zarar gormedim insandan gordugum kadar. Onlar kosulsuz sevendir, dosttur, ailenin parcasidir..Hepsini cok seviyorum dolayısıyla onların kötü koşullarda olması beni çok üzüyor.

Bu arada dün evimize bir tane misaifir sincap geldi.Kendim asla gidip bir petshoptan sincap almazdım cünkü kafeste hapis olması o hayvanın cok içimi sızlatıyor. Eşimin arkadası eşine hediye olarak almış, görev için ankaraya gelmişler ve sincabı da getirmişler. Ordu evine hayvan alınmayınca sincap bana geldi.Hayır demedim.Kediler de cok sevdi.hatta büyük kedim gece boyu kafesin üzerinde uyudu, digeri kafesi yaladı durdu:1: Daha sonra bi veterinere sorayım dedim ne olur ne olmaz diye..Hemen gönder dedi, asısı olmadıgı için hastalık taşırmış..Zaten sincap satısı da yasakmış.Bugun geri götürecegim malesef.pek de sevimli bişeydi..Arkadasları cifliğe bırakma konusunda ikna etmeye calısacağım:44:

hayvanları hep çok sevdim.bir keresinde petshopta kafes içinde bir sincap gördüm.içim parçalandı.hareket edebileceği bir karış bile yer yoktu.devletin petshoplara ciddi bir denetim getirmesi gerekiyor.bazı insanlar hayvanları meta görüyor:43:

sonrada belli oluyor muymuş?ben en baştan belli olur sanıyordum.

aslında ben de öyle sanıyordum. ailede ikiz var bizim.hep içimden ikiz geçiyordu.2 doktora muayene olmuştum.tek görünüyordu.
önceki kontrolde arkalardaymış göstermemiş kendini.kalp atışı da yoktu :44:
bu hafta kardeşinin yanındaydı.kalp atışını da duyduk çok şükür. :nazar:

Arkadaşlar bir sorum olacak eylülde doğum yapacak öğretmen annelerimize.doğum öncesi iznimiz yaz tatiline geliyor bazı yerlerde 5 haftayı doğum sonrasına aktarabileceğimiz bazı yerlerde ise aktaramayacağımız yazılmış.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?[/QUOTE
canım aktarabiliyorsun ama şöyle:32.hafta gidip hastaneden çalışabilir raporu alıyorsun.bizim 32.hafta yaz tatiline geliyor ama gene de doktora gidip almamız gerekiyormuş.beni bir öğretmen arkadaşım bu konuda özellikle uyardı.unutursan doğum sonrasına aktarmazlar iznini.

Yaz tatilinde olduğumuz için 5 haftayı doğum izninin sonuna aktaramazsınız diye bir dedikodu var. Fakat İstanbul'da ünlü bir lisenin müdürüne eşim bizzat sordu o aktarabilirsiniz demiş. Sonuçta bu bizim kazanılmış hakkımız. O tarihte okul açık olsa çalışabiliriz yani.
Aktaramazsak çok kötü olur Kasım ayında bebek 2,5 aylıkken işe dönmek zorunda kalıcaz.

inşallhh aktarılıyordur kasım da da okula dönülmez yani :)
raporda kolay alınmaz
ben depo öğretmeneim okulum kapandı 2. dönemde rapor alabilirsem çok iyi olacak heyet raporu ile 2. dönemi kapatabilmeyi düşünüyorum
nasılsa bellli bir okulum yok :)

aslında ben de öyle sanıyordum. ailede ikiz var bizim.hep içimden ikiz geçiyordu.2 doktora muayene olmuştum.tek görünüyordu.
önceki kontrolde arkalardaymış göstermemiş kendini.kalp atışı da yoktu :44:
bu hafta kardeşinin yanındaydı.kalp atışını da duyduk çok şükür. :nazar:

kaç haftalık bebişler?Allah tamamına erdirsin canım.

Ooooo :) Hayırlı olsun annecik. İnşallah bebişlerin sağlıkla büyür. :52: Çok güzel bi haber bu

inşallhh aktarılıyordur kasım da da okula dönülmez yani :)
raporda kolay alınmaz
ben depo öğretmeneim okulum kapandı 2. dönemde rapor alabilirsem çok iyi olacak heyet raporu ile 2. dönemi kapatabilmeyi düşünüyorum
nasılsa bellli bir okulum yok :)

Benim ilk hedefim şubat tatiline kadar evde kalabilmek. Sonuçta iznimizi uzatsak da aralık sonuna bitmiş olacak. Ocak ayında 1 aylık rapor almayı düşünüyorum.
İkinci dönemi komple kapatmak için heyet raporu nasıl alabiliriz ki? Çok uzun bir süre sonuçta.

Eğer mecbur kalırsam da ikinci dönem ücretsiz izin alıcam ama bunu istemiyorum çünkü ev kredisi ödüyoruz iki maaşa da ihtiyacımız var.

merhaba,
9+5 gunluk hamıleyım. dun kontrole gıttık, bebısın ellerı bacakları kıpır kıpırdı :) çok amam çok şirin geliyo ınsana daha sımdıden.
2 hafta sonra 4 mart'ta ıkılı test ıcın cagırdı.
bu arada ben de doktorumu degıstırdım. florence nıghtıngale kızıltoprak'a gıdıyorum. dr um mehmet nuri delikara.
kendısınden cok memnunum. sonuna kadar eger bır aksılık cıkmazsa onunla devam etmeyı dusunuyorum.

Ben doktorumu değiştirmeye karar verdim. Türkiye hastanesinde Nevra Topalismailoğlu var ona gitmeyi düşünüyorum. Fiyat 60TL. Şubat sonu gibi bi gidip muayene olmayı düşünüyorum. Hastane ya da doktor hakkında bilginiz var mı?

Medical parka gidiyordum ama fiyatları aşırı arttırmışlar. 72TL'den 115 TL'ye çıkmış. Beni baya bi aşıyo yani.
Türkiye Hastanesi evime de çok yakın. Acil bi durumda taksiyle 5dk'da gidebilirim.

selam bende eylül annesi adayıyım inş. sat 21 aralık beklenen doğum tarhi 27 eylül yaş 30 boy 1.62 kilo 68 şehir tekirdağ 1. çocuk :benide listeye eklerseniz sewinirim

50 lira gayet iyi, benim gittiğim hastanede de 35 lira imiş:1: hatta üstüne tsk personeline indirim oldugu için 12 liraya düşüüyor.İnsallah hepimizin sonuçları güzel cıkar..
:49::49::49:Ohh maşallah ne güzel halletmişsin işini uygun fiyata
ben de benim eşimde subay
burda gatadan pek memnun değiller
günaydın kızlar:) dün 2 li tarama testine girdik çok şükür değerlerimizi normal çıktı bide bebeğim süpriz yapıp cinsiyetini gösterdi:) doktorumuz % 90 kız dedi:) zillim olucak allah nasip ederse... Allah'ım hepimizin bebeklerini korusun...

Kızlar merhaba ben geldim doktordan ikili testin usg aşaması sorunsuz halledildi. Bebeğimin de çok iyi olduğunu söyledi doktor:):nazar::nazar::nazar: Çok şükür endişelerim yersizmiş. Kocaman olmuş 5,7 cm çıktı :) ekrana artık tamamı zor sığıyordu. 3 gün ileri çıktı gebelik periodum. Sooonraaaa en önemlisi ben pipi gibi bişey gördüm sonra sordum cinsiyeti anlaşılıyor mu diye, dur detaylı bakalım dedi, ama eşim öğrenmek istemiyordu onu söyledim yanımdaydı eşim de çünkü, ama monitörden baya görünüyordu doktor bize ayaklarını gösterirken:) Sonra muayene bitti eşime dışarı çıkmasını rica ettim doktora da konuş bakalım dedim. Erkek galiba dedi ama kordon da olabilir dediiii. Aslında ben deli , deli gibi kız istiyordum ama hiç önemsemedim gerçekten.

Neyse MAŞALLAH larınızla birlikte bebeğimin ayaklı popolu fotoğrafını ekliyorum.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[
Kızlar bu arada alıntı yapmayın resmi kaldırabilirim.. Yemeğe çıkıyorum ve deneyimlilerden tahminleri bekliyorum...
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
biz de pazartesi günü 2li tarama yaptırcaz. ordaki değerlerden belli oluyormuş aslında bebişin cinsiyeti. inşallah bize de söyler cinsiyetini çok merak ediyorum yaa..

kızlar bi de bu saç boyama olayları nasıl? kaçıncı aydan sonra boya yapılabiliyo acaba yada su bazlı bi boya var acaba yine de bebeğe zararı olur mu? benim bi arkadaşım boyuyodu o boyayla saçını ama o son aylarındaydı. bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen çok rezil görünüyo saçlarım

kızlar çok sevindim Sizin adınıza darısı bize inşallah. Oh bir kız bir oğlumuz oldu ay benim ki de pazartesi ben de öğrenir miyim acaba ya cinsiyeti inşallah benim de iyi çıkar sonucum çok gerginim gece kabus gördüm durdum uyku tutmadı

Cinsiyetini bile öğrenmişsiniz:nazar::nazar::nazar:
hele de ikizleri olanacak didoş sana da :nazar::nazar: harika bi haber bu:8:

Ben de bu hafta içinde 2li teste gidicem
sanırım bi kan alıyorlar bir de renkli usg doppler ile kontrol yapıyorlar
zeynep kamilden rand. alamadım 1 ay önceden
orda takip ettiğin dr.un vermesi gerekiyormuş:26:

Medipolden alacağım orda da 2li test 200 TL+ dr ücretiymiş :53::53::53:
çok pahalı yaa ama ne yapalım artık verecez artık belli bi dr takip etmek istiyoru başından beri 3 dr değiştirdim memnun kalmadım.

İstanbuldaki güzel hamişler 2liyi nereye yaptırdınız?Ankaradakiler gayet uygun fiyatla hem de memnun kalmışlar
İstanbulda her imkan var tabi ki ama paran varsa tabiki offf:44::44:
ben SGKlı öğretmenim yani bu fiyatlar sgk ya böyleymiş...

Bi de medipolde iyiymiş diye duyduğunuz bi dr varmı??Kime gidicem onu bile bilmiyoruum:50::50:

Mommy. Ben ikili testi Zeynep Kamilde yaptıramadım senin gibi. Sonra Okmeydanı'na gittim. KAdın doğuma, ikili test için geldim randevu alabilirmiyom dedim.Randevu vermiyoruz hemen yapalım dedi. Ultrason cihazım o kadar yeterli değil dedi doktor. Elime kağır verdi Acil yazdı. Hemen radyolojiden ultraosonla ense kalınlığını ölçtüler. Oradan kan tahlili verdim. Kanı bile kendim götürdüm laboratuvara. Ac,l olduğu için sanırım :) 1 hafta sonra sonuç alıcam. Ben memnun kadım.

Bu arada Türkiye hastanesinin doktorları hakkında hiç hoş yorumlar yok. Ethica'da Tahibe hnm. varmış onu çok methettiler. Ona gidip bi deneyeyim diyorum 15 gün sonra.

Back
X