kaynanam laf sokmaz ama oda sinsidir kayınpederim lf sokar evlendiğimizde sigarama takmıştı ama artık bişi diyemiyor benden deide belalarını damatlarından buldular geçen sene görümcem evlendi malatyalı ailesi evden gelin deil cenaze çıkmış gibiydi damat doru işi gücü yok ama inanırmısınız tek kelime etmediler damada edilirmi cnm kızları üzülür ama ben içten içe mutluyum etme bulma dünyası :) eşim saolsun kadın tutucak bana lohusayken ilk hafta kaynanam kalcak eşim doğum iznine çıkıak snr 1 hafta annem daha sonra kadın gelicek aybükeyle illgilense yeter bana zaten
Etme bulma dünyası...Ben hayatta karmaya çok inanırım. Herkese bütün iyi ve kötü davranışları geri döner bu hayatta...
Benim de hayatıma çok müdahele etmeye kalktılar. Zaten asi bir yapım var, bağımsız büyüdüm.. Evlenmeden önce 10-12 sene tek başıma yaşamışım, geç de evlenmişim. Hayatıma 31 yaşından sonra giren insanlar mı karışacak nasıl yaşayacağıma oldum.
Bunlar normal şeyler, kültür farkı, jenerasyon farkı...Anlayış farkı, kişilik farkı.... O kadar çok fark var ki aslında... Mükemmel geçinmek ütopik bir şey..