2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kaynanam laf sokmaz ama oda sinsidir kayınpederim lf sokar evlendiğimizde sigarama takmıştı ama artık bişi diyemiyor benden deide belalarını damatlarından buldular geçen sene görümcem evlendi malatyalı ailesi evden gelin deil cenaze çıkmış gibiydi damat doru işi gücü yok ama inanırmısınız tek kelime etmediler damada edilirmi cnm kızları üzülür ama ben içten içe mutluyum etme bulma dünyası :) eşim saolsun kadın tutucak bana lohusayken ilk hafta kaynanam kalcak eşim doğum iznine çıkıak snr 1 hafta annem daha sonra kadın gelicek aybükeyle illgilense yeter bana zaten

Etme bulma dünyası...Ben hayatta karmaya çok inanırım. Herkese bütün iyi ve kötü davranışları geri döner bu hayatta...
Benim de hayatıma çok müdahele etmeye kalktılar. Zaten asi bir yapım var, bağımsız büyüdüm.. Evlenmeden önce 10-12 sene tek başıma yaşamışım, geç de evlenmişim. Hayatıma 31 yaşından sonra giren insanlar mı karışacak nasıl yaşayacağıma oldum.
Bunlar normal şeyler, kültür farkı, jenerasyon farkı...Anlayış farkı, kişilik farkı.... O kadar çok fark var ki aslında... Mükemmel geçinmek ütopik bir şey..

off derin konulara girmişsiniz, bende anlatiim bari. bizde kvaldeme söylediğimizde bebek geleceğini bana direk şöyle dedi "iyi onu ben alırım yanıma güzelce büyütürüm" al işte naparsan yap..

off derin konulara girmişsiniz, bende anlatiim bari. bizde kvaldeme söylediğimizde bebek geleceğini bana direk şöyle dedi "iyi onu ben alırım yanıma güzelce büyütürüm" al işte naparsan yap..

Başka bir isteği var mıymış? Anne baba yanında çirkince mi büyüyormuş çocuklar. Tövbe tövbe....Seninki de ayrı bir model...

Başka bir isteği var mıymış? Anne baba yanında çirkince mi büyüyormuş çocuklar. Tövbe tövbe....Seninki de ayrı bir model...

sorma canım öyle bozuldum ki kalktım gittim başka bi odaya neyse ki eşim de yanımdaydı o da duydu, senden önc ben vermem dedi.

sorma canım öyle bozuldum ki kalktım gittim başka bi odaya neyse ki eşim de yanımdaydı o da duydu, senden önc ben vermem dedi.

Eşim ben yanlarında yokken kızıyor annesine babasına bu gibi durumlarda.Öyle olunca hiç üstüme gelemiyorlar.. Ama hemen " Ay oğlum biz öyle demek istememiştik, anchusa yanlış anlamış, çok alıngan" diyorlar. Ne hikmetse de dedikleri herşeyi ben yanlış anlıyorum. Başka kimseyi de yanlış anlamıyorum. en iyisi sallamamak, onlar yaşlı diye hoş görmek. Ama tabi insan her zaman yapamıyor.

bizim evler arası araba ile 10 15 dakika. Eşim askere gidince ona gidecekmisim. Kız ben eşyalar nasıl olacak. Dedim gelemem yoluyla anlattım. Gorumcem ile telefonda konuşuyorum arkadan kaynanam bağırıyor kötüyse dilse yi bana versin ben bakayım. Dilse ye ben bakıyorum zaten ayrıca benim çocuğun ya. Kaynana işi zor valla. Nisanda anlatmaya başlarim olayları :(

aynen alsın oğlunu büyütsün tekrar :) kaynanama gidince aybüke benle yatsın der bazen ben derim çocuk annesiyle yatar al oğlunu koynuna yat bozulur

aybükeye asla vurmam ve çok fazla bağırmam benim kızım yemek yemeği bebekliğinden beri sevmez birtek yemek konusunda bağıra çağıra yediririm 4 gün aç kalsın 5.gün ane acıktım demez o derece yani sadece vurmam terlikle poposuna o kadar kaynanamlardada bağırmak falan yok özellikle oraya gidince aybükeye çok bağırırım bikaçkerede elimden kaçtı yemek yine yemiyordu bizimkide babaenne gel dedi tepemi attırdı suratına ilk defa tokatı geçirdim kaynanam napıyosun sanamı sorucam benim annesi istediğimi yaparım ogün bugündür bağırsam yada hayır yapmıycaksın ceza versem karışmazlar bizdeler babası aybükeye bağırıyor görümcemde umut yapma bağırma dedim sen karışma babası arkalanma dedim biz annesi babasıyız bizden çok kimse ne sevemez üzülemezsiniz yanlış yapıyorsun öyle susmuştular

ona baska bişey denir aslında agzımı bozmıyım :47:
Eee sosyal ortamda ancak bu kadar açıklanabiliyor.:1:
aynen alsın oğlunu büyütsün tekrar :) kaynanama gidince aybüke benle yatsın der bazen ben derim çocuk annesiyle yatar al oğlunu koynuna yat bozulur

aybükeye asla vurmam ve çok fazla bağırmam benim kızım yemek yemeği bebekliğinden beri sevmez birtek yemek konusunda bağıra çağıra yediririm 4 gün aç kalsın 5.gün ane acıktım demez o derece yani sadece vurmam terlikle poposuna o kadar kaynanamlardada bağırmak falan yok özellikle oraya gidince aybükeye çok bağırırım bikaçkerede elimden kaçtı yemek yine yemiyordu bizimkide babaenne gel dedi tepemi attırdı suratına ilk defa tokatı geçirdim kaynanam napıyosun sanamı sorucam benim annesi istediğimi yaparım ogün bugündür bağırsam yada hayır yapmıycaksın ceza versem karışmazlar bizdeler babası aybükeye bağırıyor görümcemde umut yapma bağırma dedim sen karışma babası arkalanma dedim biz annesi babasıyız bizden çok kimse ne sevemez üzülemezsiniz yanlış yapıyorsun öyle susmuştular

Ama tavır koymakla iyi yapmışsın. Yoksa bilmiyorlar hadlerini. Benim de en sinir olduğum şey gelip eltimin arkasından bana konuşur. Onun çocuk yetiştirme tarzını falan eleştirir. Ee ona yapan ilerde bana da yapar zihniyetindeyim.Bir de durup durup onay bekler. Değil mi? Değil mi diye.. Bir hata yapıp heeee dersen de "anchusa böyle böyle dedi diye yayar". Tam mikser. O yüzden ödüm kopuyor yanlışlıkla yanında hee dicem diye.. Herşeyi öyle bir filtreden geçiriyorum ki onunla konuşurken. Anlayamıyor, ağzımdan laf da alamıyor. Benim kayınvalidemin eline de politiklik konusunda kimse su dökemez. Bu kadar iddialı söylüyorum bunu..Politik insanla iletişim kurmak ta zordur benim için çünkü gerçekten ne niyetle neyi dediğini anlayamazsın..Olayı nereye sürükleyeceğini anlayamazsın. Hep diken üstündeyimdir ben de onunla konuşurken.

ben bide bebeğe isim koyma aşamasında karışılmasından hoşlanmam umarım kimse böyle bişey yaşamaz.
Eltime çok baskı yapmış benimki ismi tatatata olsun diye.... Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez eşime dedim. Bebek yetiştirme konusunda, doğum aşamasında, isim koyma aşamasında ya da çocuğumun herhangi bir döneminde annenin himayesi altında olmayacağım haberin olsun. Yaa sen uygun bir dille söylersin kendisine, ya da ben kırılacak, gücenecek diye korkmadan bir konuşma yaparım....Çocuğum onun doğrularıyla büyüyeceğine benimle büyüsün, benim yanlışlarımla büyüsün derler yaa....Hatta isim konsunda birsey demeye kalkarsa da" müsade edin anne baba olarak en uygun isimleri biz bulalım, etki altında kalmayalım. Altından kalkamazsak sizin fikrinizi alırız" bile derim. Eşim de biliyor, korkuyor benden. O yüzden benden önce o diyor annesine denilecekleri.

ben bide bebeğe isim koyma aşamasında karışılmasından hoşlanmam umarım kimse böyle bişey yaşamaz.

aybükeye hamileyken karışmaya çalışmışlardı ama bizim isim kesindi eşimle erkek olursa enes kız olursada aybüke koycatık

şimdi ilginçtir kaynanamla geçen sene konuşuyoruz aybükeye uygun bir isim olsun kız olursa aysima dedi ozamandan beri hoşumuza gitti kız olursa aysima koyucaz erkekbolursa taha enes boğaçhan seççez birini bakalım

Eee sosyal ortamda ancak bu kadar açıklanabiliyor.:1:

:9::9:

Ama tavır koymakla iyi yapmışsın. Yoksa bilmiyorlar hadlerini. Benim de en sinir olduğum şey gelip eltimin arkasından bana konuşur. Onun çocuk yetiştirme tarzını falan eleştirir. Ee ona yapan ilerde bana da yapar zihniyetindeyim.Bir de durup durup onay bekler. Değil mi? Değil mi diye.. Bir hata yapıp heeee dersen de "anchusa böyle böyle dedi diye yayar". Tam mikser. O yüzden ödüm kopuyor yanlışlıkla yanında hee dicem diye.. Herşeyi öyle bir filtreden geçiriyorum ki onunla konuşurken. Anlayamıyor, ağzımdan laf da alamıyor. Benim kayınvalidemin eline de politiklik konusunda kimse su dökemez. Bu kadar iddialı söylüyorum bunu..Politik insanla iletişim kurmak ta zordur benim için çünkü gerçekten ne niyetle neyi dediğini anlayamazsın..Olayı nereye sürükleyeceğini anlayamazsın. Hep diken üstündeyimdir ben de onunla konuşurken.

bende senin gibi düşünüyorum baskasının arkasından konusan benim arkamdan da konusur Allah yardım etsin seninki tam kaynana imiş

kızlar hamile hamile çok dedidoku yaptık yeni konuya geçelim hangi hastaneye gidiyorsunuz sezeryan doğum kaç para bilgilenelim

ben ist yadikule surp purgıç ermeni hastanesine gidiyorum kızımdada ordaydım doktorumda memnunum sezeryan olacağım ücret 1.700 doğumdan sonra hastaneye ait bebek kıyafeti pikesi havlusu göğüs kremi göğüs uçlğu veriyor

ben ist yadikule surp purgıç ermeni hastanesine gidiyorum kızımdada ordaydım doktorumda memnunum sezeryan olacağım ücret 1.700 doğumdan sonra hastaneye ait bebek kıyafeti pikesi havlusu göğüs kremi göğüs uçlğu veriyor

bende senin gibi düşünüyorum baskasının arkasından konusan benim arkamdan da konusur Allah yardım etsin seninki tam kaynana imiş

Çok incisi vardır benim kayınvalidemin. Çok olta atar bana. Allahtan insan ilişkilerinde tecrübeliyim de her attığı oltaya gelmiyorum. Erken evlenseydim, çocukken tanışsaydım ağlamaktan helak olmuştum sanırım. Burada anlatmak istemiyorum dediklerini yaptıklarını. Konu açıldıkça özelden yazarım sizlere, gülersiniz biraz... Aslında komik yani. Düşünüp ben sinir ediyorum herhalde kendimi. Ablama anlattıkça çok komik diye kıkırdıyor. Ama nedense benim şah damarımı attırıyor.

Memoriala gidiyorum. Normal doğum 7900 müş. Ama bu epiduralli mi epiduralsiz mi bilmiyorum. Sezeryanın fiyatını hiç bilmiyorum. Gittiğim hastane de bebeğin ve annenin herşeyini tedarik ediyor.

Son düzenleme:
Back
X