aybükem2008 senin kızın kaç yaşında?
4 yaşında canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aybükem2008 senin kızın kaç yaşında?
katı gıdaya geçiş çok zordu benim kız muhallebiyi severdi mırıldanarak yerdi kahvaltısına zeytin ezmesi kendim yapardım rondodan geçirirdim öyle verirdim 4 yaşında kahvaltısını hala bulamaç yediririm başka türlü hepsini bir arada yemiyor ben bebek peyniri kullandım kızımda pınar labne bu bebişte asla kullanmıycam şimdi normal peynir koyum artık dedim kustu peynirden nefret ediyoruz aklınızda bulunsun
bebek ekmekleri var etimek gibi hemde çok vitaminli kırıp ondan koy yumuşuyor zaten çorbanın içinde
İyi zor zamanı atlatmışsınız. 2.5 yaş kabusu çok fena oluyor çünkü...4 yaşında canım
kızlar mrb yarın 12. haftam bitiyor ama ben hala evimin işini göremiyorum yarım saatten fazla ayakta kalıp iş yapsam belim ve karnım çok ağrıyor.bide göbeğim akşamları baya büyümüş oluyor sabah kalktığımda küçülmüş oluyor korkuyorum sizin nasıl.lütfen bişeyler yazın
Büyük konuşmayayım ama yemek konusunda katı bir anne olurum gibime geliyor. Yedi yedi, yemedi aç kalsın zihniyetindeyim ben de...Aman yesin diye ince düşündükçe seni kullanıyorlar. Yeğenimden gördüğüm bu....
İyi zor zamanı atlatmışsınız. 2.5 yaş kabusu çok fena oluyor çünkü...
Büyük konuşmayayım ama yemek konusunda katı bir anne olurum gibime geliyor. Yedi yedi, yemedi aç kalsın zihniyetindeyim ben de...Aman yesin diye ince düşündükçe seni kullanıyorlar. Yeğenimden gördüğüm bu....[/QUOT
olmuyo cnm onu kucağına al herşey bitiyo agustosta dış gebelikten hastane de kaldım orda ben canımla uğraşırken eşimi ararım aybüke yedimi aç bırakmayın dr yalvarırdım kızımı yedirim gelim annelik böyle bişi
dün ayva yedim çok kuru yaa ayva boğazımda kalıyo:)
hehe eşimde yemedi :)eşim de bana özendi oda yedi zor yutkundu nasıl yiyorsun diyor![]()
Allah razı olsun ayvayı diyenlerden bana cok iyi geliyor özellikle midem yandıkca günde 2 tane yiyorum![]()
Kızlar bugün tahlil sonucu götürmeye doktoruma gittim. Cinsiyetini merak ediyorum dedim. Baktık
kızımız olucak inşallah. Kız annesi olucamm
Kocacım da çok sevindi. Ben hep kız olmasını istemiştim dedi :)
Sağlıklı olsun hepimizin bebişleri inşallah.
Kızlar bugün tahlil sonucu götürmeye doktoruma gittim. Cinsiyetini merak ediyorum dedim. Baktık
Anne olmayanlar benim gibi atıp tutar işte....:)
Ayva benim d efavori meyvemeşim de bana özendi oda yedi zor yutkundu nasıl yiyorsun diyor![]()
Allah razı olsun ayvayı diyenlerden bana cok iyi geliyor özellikle midem yandıkca günde 2 tane yiyorum![]()
Hadi gözün aydın... Artık mustafam diye sevmezsin..Ben de kız istiyorum ama kısmet...Kızlar bugün tahlil sonucu götürmeye doktoruma gittim. Cinsiyetini merak ediyorum dedim. Baktık
hehe eşimde yemedi :)
biraz sulu olsa kütür kütür çok daha güzel olur:)rendelesekmi acaba:)
cnm çok sevindim hadi bakalım gözün aydınnnnn:)
Ay tıpkı benim çocukluğum. O yüzden diyemiyorum birşey.... Hep annemle inatlaşmakla geçirdim çocukluğumu. MAsadan kalkmama izin vermezdi yemeğim bitmeden, saatlerce tek başıma otururdum önümde tabakla...dün saat 16:00 da başladı yemek yemeğe 17:30 da bitrdi
Bazı ayvalar gerçekten boğazda kalıyor. ama bazıları sulu sulu güzel oluyor....hehe eşimde yemedi :)
biraz sulu olsa kütür kütür çok daha güzel olur:)rendelesekmi acaba:)
cnm çok sevindim hadi bakalım gözün aydınnnnn:)
Olsun biraz büyüsün öyle yaparız biz de.. Ben minimalist eşyaları seviyorum zaten. Bebek ne anlayacak ki o güzelim bebek odalarından. Kıymetini de bilmez, biz anne baba olarak kendimize alıyoruz aslında aldıklarımızı.yorumlar için tesekkürler benim sıpamın odası olmayacak ayrı bi oda da yatsa bile böyle odalarda yatamıcak oyuzden kendimizi kandırıyoruz![]()
Merhaba,allah saglikla kavusmayi nasip etsin.ben bursa da yasiyorum,ne taraflarda oturuyorsun