2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Liste için çok teşekkür ediyorum ben de. İşimizi bayağı kolaylaştırdı. Yalnız bu kıyafetleri 0-3 ve 3-6 ay için ayrı ayrı almak lazım değil mi? Sırf 0-3 yetmez. O arada bebek bakarken alışveriş yapmaya da fırsatımız olmaz. Dün mothercare e bayağı bir baktım ama karar veremedim cinsiyet belli olmadığı için. Acele etme anchusa ayeni sezondan alırsın diye çıktım mothercare den. Bugün ablamdaydım. Banyo küveti, bebek arabası, battaniye kışlık mont vsy sakın alma dedi... Yeğenimin herşeyini saklamış.

tecrübeme dayanarak 0-3 almanı tavsiye etmem. hemen küçülüyorlar. bir de bebeğin normal kilonun biraz üstünde olursa birkaç kez anca giyor. ben hep 3-6 giydirdim en başta. ayrıca hayırlı olsuna gelenler hep giysi getiriyorlar ve genelde de hep 0-3 oluyor bedenler. o kadar çok hediye geliyorki kullanmadıkların bile olabilir. ben değişim kartı olanların bazılarını değiştirip bir sene sonrası için olan bedenini almıştım. indirimde kısa kollu bodyler alırsan daha kullanışlı olur. bunlar aklıma gelenler :)

Bende sürekli alışveriş yapmak istiyorum ya ama tutuyorum kendimi... Çarşamba gününü iple çekiyorum :52:

Yaşadığım yerde maalesef belirli markalar yok o yüzden bende online alışverişin nimetlerinden yararlanacağım inşallah:32:

tecrübeme dayanarak 0-3 almanı tavsiye etmem. hemen küçülüyorlar. bir de bebeğin normal kilonun biraz üstünde olursa birkaç kez anca giyor. ben hep 3-6 giydirdim en başta. ayrıca hayırlı olsuna gelenler hep giysi getiriyorlar ve genelde de hep 0-3 oluyor bedenler. o kadar çok hediye geliyorki kullanmadıkların bile olabilir. ben değişim kartı olanların bazılarını değiştirip bir sene sonrası için olan bedenini almıştım. indirimde kısa kollu bodyler alırsan daha kullanışlı olur. bunlar aklıma gelenler :)

Teşekkür ederim azure76. Kısa kollu body kullanışlı oluyor mu? 7 aylık olana kadar bebekler hava soğuk olacak çünkü. Bir arkadaş ta kadefi body alın kış için demişti.

Bende sürekli alışveriş yapmak istiyorum ya ama tutuyorum kendimi... Çarşamba gününü iple çekiyorum :52:

Yaşadığım yerde maalesef belirli markalar yok o yüzden bende online alışverişin nimetlerinden yararlanacağım inşallah:32:

Doğumdan önce büyük bir şehire gitme imkanın olursa 1 günde halledersin herşeyi.. Ben de seviyorum ve kullanıyorum online alışverişi çok.

Liste için çok teşekkür ediyorum ben de. İşimizi bayağı kolaylaştırdı. Yalnız bu kıyafetleri 0-3 ve 3-6 ay için ayrı ayrı almak lazım değil mi? Sırf 0-3 yetmez. O arada bebek bakarken alışveriş yapmaya da fırsatımız olmaz. Dün mothercare e bayağı bir baktım ama karar veremedim cinsiyet belli olmadığı için. Acele etme anchusa ayeni sezondan alırsın diye çıktım mothercare den. Bugün ablamdaydım. Banyo küveti, bebek arabası, battaniye kışlık mont vsy sakın alma dedi... Yeğenimin herşeyini saklamış.

Görümcem de bana söyledi daha cinsiyet belli değil ama onunda kızı var ...
Sakladığım çok şeyler var eğer kabul edersen uygunlarını verebilirim dedi...
Bende neden etmeyeyim dedim ama ikimizin de soru ve yanıtı biraz ima içeriyordu...:51:

Düşündüm de ablam olsaydı da böyle birşey söyleseydi hiç terettüt etmezdim, ee herhalde yani derdim hehehe:27:

Bir de hastane çıkışıyla 0-3 aylık kıyafetler farklı değil mi? Hastane çıkışları 0-3 aylıklardan daha da mı küçük? Bir taneden fazla almamak lazım eğer öyleyse.

Doğumdan önce büyük bir şehire gitme imkanın olursa 1 günde halledersin herşeyi.. Ben de seviyorum ve kullanıyorum online alışverişi çok.

Evet kesin yapıcam zaten öyle birşey ama internette de görünce dayanamam herhalde...
Bulundupun yerde olmayan birşeyi gördüğünde insanın iştahı daha çok kabarıyor...

Bana bu hafta 1 hastane çıkışı(tam takım) bir ugg bot (çok şekerler) birde örgü yelek ve patik hediye geldi...

Cinsiyet belli değil diye şu an ki hediyeler yeşil, sarı, beyaz, turuncu :emir_bebek:

Bende neden etmeyeyim dedim ama ikimizin de soru ve yanıtı biraz ima içeriyordu...:51:

Düşündüm de ablam olsaydı da böyle birşey söyleseydi hiç terettüt etmezdim, ee herhalde yani derdim hehehe:27:

merhaba annişler nasılsınız bizde geldik mamamızı yiyip yarın 2 li testimiz var bişey sormak istiyorum çikolatayı ne zaman yiyim :52:

benim 2 görümcemde dogum etti öle tekliflerde bulunmadılar umarım bulunmazlar dediğin gibi imalar olabilir :33: benimde ablam yok malesef:27:

Anlıyorum seni. Ben de eltimden almaya çekinebilirim onun da çocuğu var, ama teklif etmem bile...Bir de ikinci çocuğu düşünüyor. Olur benim çocuk kullanırken deforme olur, birşey olur diye de korkarım. Ama ablamla aramızda teklif bile olmaz, gönül rahatlığıyla kullanırım. Ablamın oğlu var ama olsun pek çok şey unisex. Herşey pembe olacak değil ya kızım olursa da...

Bir de hastane çıkışıyla 0-3 aylık kıyafetler farklı değil mi? Hastane çıkışları 0-3 aylıklardan daha da mı küçük? Bir taneden fazla almamak lazım eğer öyleyse.

Bende öyle demiştim ama bana en azından 2 adet al dediler...

Gerçi ayrı zıbın, pijama takımı aldıktan sonra gerek varmı bilemedim:26:

İlk zamanlarda çok sık üst değiştiriliyormuş ondan oyle diyorlar herhalde...

Ya Allah razı olsun teklif etti evet ama; şimdi sen benim verdiklerimi kullanmazsın ama ben yinede teklif edeyim, eğer kullanırım diyorsan verebilirim şeklindeydi:9:

Bende aynı ses tonuyla cevap verdim...

Şimdi almazsam da giydirmedi kullanmadı der, birkaç giysiyle atlatmanın yolunu bulurum...

Düşünmesi bile yeter sevgili görümcemin:33:

Ya Allah razı olsun teklif etti evet ama; şimdi sen benim verdiklerimi kullanmazsın ama ben yinede teklif edeyim, eğer kullanırım diyorsan verebilirim şeklindeydi:9:

Şimdi almazsam da giydirmedi kullanmadı der, birkaç giysiyle atlatmanın yolunu bulurum...

:1: işte o var verdi kullanmadı bana verseler kullanmam göremicekler cünkü :52:

komik bir diyalog olmuş... Benim kuzenler de doğum yaptı, ve ikinci çocuğu asla düşünmüyorlar. Onlarda teklif eder kesin, zaten aramız iyidir çok. Ama eşimin akrabalarından almaya çekinirim. Bir laf ederlerse üzülürüm.

Yani hiç öyle takıntılarım yoktur illa herşey 1. el olacak diye birşey yok...

Temizliğinden eminsem, uygunsa neden olmasın... Sanki ben bu dediklerimin tersini uygulayacak birisiymişim gibi bir soruydu işte bizimkisi...Diyorum ya yinede Allah razı olsun...

Benden sonra akrabalarımın da böyle bir durumu olursa, kabul ederlerse bende vermek isterim, katkı anlamında...

Biz cevahire çok yakınız şişlide. Cevahire gittim. Yaa ürünleri çok kaliteli mothercare in, yıka yıka hiç birşey olmuyor. Hele yeni sezona bayıldım...

Benim evim de Profiloya çok yakın. Okulum da cevahire çok yakın :) her gün birinden birine mutlaka uğruyorum.
Kıyafet alacaktım ama çok erken diye vazgeçtim. Başlarsam biliyorum bırakamayacağım :37:

Hastane çıkışları da 0-3 sanırım ama içinde şapkası eldiveni falan her şey var işte

Sslm kizlar nasiliniz.hastane cikisi 20 li alirsaniz icinde 3 takim battaniye havli sapka vs cok oluyor.1 tane 20 li 1 tane 10 lu isinizi gorur tulum vs olcak.idilbabyden almistim kizima ben gecen baktim 130 civari 20 li set organikleride var.

Bende giydirmeyenlerdenim :)baskasinin seylerini.kendimde kimseye teklif etmedim aslinda herseyi markali yeni duruyor kizimin ama ne bileyim bana kucuk gormek gibi geliyor sanki:)

Benim evim de Profiloya çok yakın. Okulum da cevahire çok yakın :) her gün birinden birine mutlaka uğruyorum.
Kıyafet alacaktım ama çok erken diye vazgeçtim. Başlarsam biliyorum bırakamayacağım :37:
Ben de hem profiloya hem cevahire hem de nişantaşı city's e yürüyerek rahat gidiyorum. İstinye park ta organik bebek ürünleri satan bir kaç mağaza var. Özellikle hastane çıkışını ve 0-3 aylığı organik almak istiyorum ben. Bence de henüz erken. Biraz frenlemeliyiz kendimizi. Bu arada cevahire yakınsan debenham's a bak mutlaka. Çok güzel çocuk ürünleri oluyor ve şu an indirimde %70. Bayağı seçilmiş şu anda ama onun çocuk ürünlerinden de çok memnunum ben. O da mothercare gibi ingiliz markası.

Sslm kizlar nasiliniz.hastane cikisi 20 li alirsaniz icinde 3 takim battaniye havli sapka vs cok oluyor.1 tane 20 li 1 tane 10 lu isinizi gorur tulum vs olcak.idilbabyden almistim kizima ben gecen baktim 130 civari 20 li set organikleride var.

10 lu, 20 li ne oluyor anlamadım ama öğreniriz zamanı gelince. İçinde 10 ya da 20 parça çıkıyor galiba. Organik ürünler nerede satılıyor biliyor musun? Ben bir tek istinye parkı biliyorum.

kızlar şimdi başlayım....

filizcim teşekkür ederim inşallah düzelirim gerçi kaç zamandır yiyidim evimin işini yapıodum yemeğimi yapıodum kızımla harika vakit geçirioduk ne olduysa şu 2 günde ve özellikle bugün oldu...

anchusa tatlım listede eksik ve fazlalıklar olabilir ama yeterince ayrıntılı bir liste.... hastane çıkışı 2 paket yetio ama şöyle kapsamlı paket bir tane bir küçüğünden bir tane yeterde artar bile.... bir iki tane 0 3 ay tulum alırsın gerisini mümkünse 56 cm falan al.... yani 0 3 aya denk gelio... ama özellikle ayaklı tulum ayaklı pantolon üst modelli giysiler tercihiniz olmalı... bir iki de gezmelik şık bişiler vs tamam... hırka ve yelek abartmayın yeterli oluo.... ağız mendili ve önlük çok lazım.... ben onda aşmıştım kendimi her girdiğim mağazadan ay buda güzelmiş deyip alıodum 3 5 :D benim kızım küçük doğdu ve benim elimde hep 0 3 ay vardı ama olmadı hep büyük büyüktü kızım içinde kayboluodu... sonra birkaç tane gittik aldık minicik oyuncak giysisi gibi onları 1 defa giydi.. o yüzden tam bedeninde 1 2 3 den fazla almamak lazım... :49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Back
X