Liste için çok teşekkür ediyorum ben de. İşimizi bayağı kolaylaştırdı. Yalnız bu kıyafetleri 0-3 ve 3-6 ay için ayrı ayrı almak lazım değil mi? Sırf 0-3 yetmez. O arada bebek bakarken alışveriş yapmaya da fırsatımız olmaz. Dün mothercare e bayağı bir baktım ama karar veremedim cinsiyet belli olmadığı için. Acele etme anchusa ayeni sezondan alırsın diye çıktım mothercare den. Bugün ablamdaydım. Banyo küveti, bebek arabası, battaniye kışlık mont vsy sakın alma dedi... Yeğenimin herşeyini saklamış.
tecrübeme dayanarak 0-3 almanı tavsiye etmem. hemen küçülüyorlar. bir de bebeğin normal kilonun biraz üstünde olursa birkaç kez anca giyor. ben hep 3-6 giydirdim en başta. ayrıca hayırlı olsuna gelenler hep giysi getiriyorlar ve genelde de hep 0-3 oluyor bedenler. o kadar çok hediye geliyorki kullanmadıkların bile olabilir. ben değişim kartı olanların bazılarını değiştirip bir sene sonrası için olan bedenini almıştım. indirimde kısa kollu bodyler alırsan daha kullanışlı olur. bunlar aklıma gelenler :)