2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Amin canım zaten en başı sağlıklı olmasıııı

canım ben16+5 im baya çıkmaya başladı karnımm
hamile pantalonuda almadım henüzz
yaklaşık 1 aydırda pantalonlarımın düğmesini bırak fermuarlarını bile çekemiyrmm

sen kaç haftalıksınn canımm?
13+6 yım canım.
çizelge fln da yapmadım. herşey için erken gibi geliyo bana ama hamile pantolonu aldım 2 tane, işe gitmesem gerek yoktu ama
nefesim daralıyo pantolon sıkınca, bebeğe de iyi olmaz diye aldım.

herkese güzel bir hafta dilerim....
anchusa sıkma canını herşey yoluna girer üzme bebişi.... bulantına üzüldüm ama bak çareler bulmuşsun o da geçer inşallah....
eftelya gemiş olsun canım ve kızışın hayırlı olsun çok sevindim....
bir kız haberi daha vardı ama nicki unuttum hayırlı olsun tatlım seninde kızın....
alışveriş için ben hazran ortasını bekliyorum mecburen...... büyük şeyleri o zaman alırım sonra ufak ufak tamamlarım kalanı....
matika 2li test sonucun kötümü çıktı ki amniyosentez dediler.....
atladığım başka şeyler muyhakkak vardır ama benim geri çıkmam gerek çok işim var..... sabah kalktım güzel bir tepsi börek yaptım ailecek çok sıcak bir kahvaltı yaptım malum bizim pazar kahvalatımız pazartesi günleri oluyor :) eşim izinli.... bugün eskerlik şubesine gidecek bakalım:18:
2 li test yaptırmadık canım amniyo yapılacağı için. ailede genetik taşıyıcılık var o yüzden yapılcak.
burda amniyo kesinlikle yaptırmayın kesin düşük olur fln diye yazdı arkadaşlar bahsetmedim ben de.
insan mecbur olmayınca kulaktan dolma bilgilerle konuşuyo ama mecbur olunca öğreniyosun.

benim bebek tepe taklak duruyordu normale dönmüş :D
onu nasıl farkettin yaa

Kızlar selam, haftasonunu annemlerde geçirdik.Ablamın düğünü yaklasıyor..Erkek tarafı bohça getirmiş.Yardım ettim annecimee.Bu arada hiç hesapta yokken araba aldık:D Arabamız yoktu, işimiz olunca babamların arabasını kullanıyorduk..Sorun oluyordu götür getir..Eşim bugun teslim almaya gitti arabamızı...

Bu arada bende aksam için yemek yapıyım dedim. Düdüklü tıkanmışmı ne olmuş anlamadım.,patladı birden.Allahtan mutfakta degildim.Bi gümbürtü koptu..Koştım hemen..Mutfagın her yeri mercimek.Orada olsaydım ve bana carpsaydı..Allahım korudu.Sanıırm bidaha hayatta düdüklü kullanamam..

ay cnm gecmiş olsun ya nasıldı ki düdüklün bu kapagı kolay acılanlardan mı eski tiplerden mi bende korkuyorum

Selam kızlar ben geldim.Boşuna vesvese yapmışım
Dr gittim çok şükür bebeğimi gördüm IT'S A BOYY:nazar:
oğlum olacakmış:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

128gr mış haftasıyla uyumluymuş kilosu,boyunu söylemedi
geçen aydan beri 1 kilo almışım normal dedi.Demir ilacı ve mag. yazdı
kullanmak istemiyorum zaten elevit kullanıyorumKilo yapar diye korkuyorum

Sizler nasılsınız?minik kurabiyeleriniz kıpır kıpır iyilerdir inşallah:46:.

şimdi aradı beni...... ağlıyorum valla.... mesaj atmış acele beni ara diye.... dedim brşey oldu..... askerlik şubesine gidecekttiiiiii aradım hemen aşkım sakin ol dediiii.............. dedim ne oldu......... komutan senin günün geçmiş dedi bana bişeyler verdiler zarf falan saçımı saklaımı kestiler nevşehire gidiyorum dedi.... ya dedim öyle şeymi olur başladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorummmmmmmmmmmmmmm dilsede anne dedi korktu pc kucağımdan düştü..... eşim başladı gülmeye ama nasıl bağırıyprum salak çocuğa da birşey olabilir diye..... bana bu şaka yapılır mı diye...... 1 2 3 nisanda sınav varmış bakalım orda belli olacakmış neresi vs ay gidiyor kocam yaaaaaaaaaaa:43::43::43::43:

cnm bnm allah saglıklı sıhhatli tekrar yanına gelmeyi nasip etsin insallah cabucak gider ve gelir

Canım tebriklerrrrr,,,,,bi afacan daha geldi demek topiğe:nazar::nazar::nazar:
sanırım kızın vardı buda oğluş, şanslısın Allah ikisininde tadına baktırıyorr
bir kilo almanda gayet ii
nası becerdin yaaa
ben son 2 haftada 1 kilo aldımmmm:17::17::17:

canım gözün aydın hayırlı olsun oğluşun :nazar: bir kilo çok iyi almışsın ben sanırsam 2.5 kilo kadar aldım süpersin valla:46:

bugun herkes cinsiyet ögrenmiş valla hepinizin adına çok sevindim. darısı basımıza insallah. :) o haplar kilo aldırmıyor emin ol cnm bence kullan aman kramplar baslamasın sonra

13+6 yım canım.
çizelge fln da yapmadım. herşey için erken gibi geliyo bana ama hamile pantolonu aldım 2 tane, işe gitmesem gerek yoktu ama
nefesim daralıyo pantolon sıkınca, bebeğe de iyi olmaz diye aldım.

2 li test yaptırmadık canım amniyo yapılacağı için. ailede genetik taşıyıcılık var o yüzden yapılcak.
burda amniyo kesinlikle yaptırmayın kesin düşük olur fln diye yazdı arkadaşlar bahsetmedim ben de.
insan mecbur olmayınca kulaktan dolma bilgilerle konuşuyo ama mecbur olunca öğreniyosun.

onu nasıl farkettin yaa

anladım canım yok ya güvenli ellerde yapılırsa bir şey olmuyor Sen sıkma canını. Ayrıca ne demek canım herkesin birbirine saygısı var. Yaptırmak en doğal hakkın. Sıkma canını yeter ki. Ayrıca şu altta bebeğin fotoğrafi var ya ondan bahsettim ya. Yoksa nerden bileyim kız :)

Canım tebriklerrrrr,,,,,bi afacan daha geldi demek topiğe:nazar::nazar::nazar:
sanırım kızın vardı buda oğluş, şanslısın Allah ikisininde tadına baktırıyorr
bir kilo almanda gayet ii
nası becerdin yaaa
ben son 2 haftada 1 kilo aldımmmm:17::17::17:

canım gözün aydın hayırlı olsun oğluşun :nazar: bir kilo çok iyi almışsın ben sanırsam 2.5 kilo kadar aldım süpersin valla:46:
Kızlar teşekkür ederim allahım hepimizin bebeklerine sağlık,afiyet,güzellik versin de
ben son 1 ayda 1 kilo dedim hamilelik başladığından beri 3 kilo aldım yaneee:56:

bugun herkes cinsiyet ögrenmiş valla hepinizin adına çok sevindim. darısı basımıza insallah. :) o haplar kilo aldırmıyor emin ol cnm bence kullan aman kramplar baslamasın sonra
Başka kim öğrenmiş merak ettim yaa
seninki belli miydi?

anladım canım yok ya güvenli ellerde yapılırsa bir şey olmuyor Sen sıkma canını. Ayrıca ne demek canım herkesin birbirine saygısı var. Yaptırmak en doğal hakkın. Sıkma canını yeter ki. Ayrıca şu altta bebeğin fotoğrafi var ya ondan bahsettim ya. Yoksa nerden bileyim kız :)
ayy ne fena şaka yapmış kocaaan,elinde oklavayla bekle bence akşama:37:
sen de ona bi şaka hazırla hemen,ay ya çocuğa bişey olsaydı yani ya o arada kramp falan girse bi kasılman olsa
deli yaa:47:

Kızlar teşekkür ederim allahım hepimizin bebeklerine sağlık,afiyet,güzellik versin de
ben son 1 ayda 1 kilo dedim hamilelik başladığından beri 3 kilo aldım yaneee:56:

Başka kim öğrenmiş merak ettim yaa
seninki belli miydi?

ayy ne fena şaka yapmış kocaaan,elinde oklavayla bekle bence akşama:37:
sen de ona bi şaka hazırla hemen,ay ya çocuğa bişey olsaydı yani ya o arada kramp falan girse bi kasılman olsa
deli yaa:47:

cnm gecmişte vardı ama inan unuttum isimleri mericdemir efrah bir de karar77 sanrıım

canım verdiğin tarifler süperdi herkes bayıldııı tekrar tekrar teşekkürlerrr

bu arada masal teyzesi bizim cinsiyetimiz belli olduuuu
PRENSES geliooooooo

canım verdiğin tarifler süperdi herkes bayıldııı tekrar tekrar teşekkürlerrr

bu arada masal teyzesi bizim cinsiyetimiz belli olduuuu
PRENSES geliooooooo

ay canım tarifleri beğendiğin için çok sevindim herkese afiyet bal şeker olsun hemde kilo olsun :)) sadece biz mi kilo alıcaz bu dönemde onlarda alsın banane :))) okudum cnm gecmişten hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla kucagına al.. benim hala belli degil bakalım hayırlısı olsun

ay canım tarifleri beğendiğin için çok sevindim herkese afiyet bal şeker olsun hemde kilo olsun :)) sadece biz mi kilo alıcaz bu dönemde onlarda alsın banane :))) okudum cnm gecmişten hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla kucagına al.. benim hala belli degil bakalım hayırlısı olsun

evet haklısın onlarada bol bol kilo olsunnn
Giyinip süslenmişler hepsi, fizikler zaten süperr
bende kilomu takmaya başlamıştım iyice dombili olduğumdan kendimi bi ara kötü hissettim
daha sonra bebişimi düşündüm mutlu olmaya çalıştımm
boşyere mi kilo alıyorumm canımm demmmmmmiiiii:34::34:
Amin canım buarada Umarım sende en kısa zamanda öğrenirsinn

Back
X