- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
13+6 yım canım.Amin canım zaten en başı sağlıklı olmasıııı
canım ben16+5 im baya çıkmaya başladı karnımm
hamile pantalonuda almadım henüzz
yaklaşık 1 aydırda pantalonlarımın düğmesini bırak fermuarlarını bile çekemiyrmm
sen kaç haftalıksınn canımm?
çizelge fln da yapmadım. herşey için erken gibi geliyo bana ama hamile pantolonu aldım 2 tane, işe gitmesem gerek yoktu ama
nefesim daralıyo pantolon sıkınca, bebeğe de iyi olmaz diye aldım.
2 li test yaptırmadık canım amniyo yapılacağı için. ailede genetik taşıyıcılık var o yüzden yapılcak.herkese güzel bir hafta dilerim....
anchusa sıkma canını herşey yoluna girer üzme bebişi.... bulantına üzüldüm ama bak çareler bulmuşsun o da geçer inşallah....
eftelya gemiş olsun canım ve kızışın hayırlı olsun çok sevindim....
bir kız haberi daha vardı ama nicki unuttum hayırlı olsun tatlım seninde kızın....
alışveriş için ben hazran ortasını bekliyorum mecburen...... büyük şeyleri o zaman alırım sonra ufak ufak tamamlarım kalanı....
matika 2li test sonucun kötümü çıktı ki amniyosentez dediler.....
atladığım başka şeyler muyhakkak vardır ama benim geri çıkmam gerek çok işim var..... sabah kalktım güzel bir tepsi börek yaptım ailecek çok sıcak bir kahvaltı yaptım malum bizim pazar kahvalatımız pazartesi günleri oluyor :) eşim izinli.... bugün eskerlik şubesine gidecek bakalım:18:
burda amniyo kesinlikle yaptırmayın kesin düşük olur fln diye yazdı arkadaşlar bahsetmedim ben de.
insan mecbur olmayınca kulaktan dolma bilgilerle konuşuyo ama mecbur olunca öğreniyosun.
onu nasıl farkettin yaabenim bebek tepe taklak duruyordu normale dönmüş![]()