Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaarr karınlar büyüdü mü !! ben kotlarımı eledim :) taytlara başladım... evde çook şişiyor dışarda çok bişe yok anlamıyorumm...
hani görseniz 7 aylık dersinizdaha 1 kilo aldım ama anlamıyorum...
karın konusuna hiç girmeyelim. benden alası yoktur bu topikte![]()
kızlaarr karınlar büyüdü mü !! ben kotlarımı eledim :) taytlara başladım... evde çook şişiyor dışarda çok bişe yok anlamıyorumm...
hani görseniz 7 aylık dersinizdaha 1 kilo aldım ama anlamıyorum...
kızlaarr karınlar büyüdü mü !! Ben kotlarımı eledim :) taytlara başladım... Evde çook şişiyor dışarda çok bişe yok anlamıyorumm...
Hani görseniz 7 aylık dersinizDaha 1 kilo aldım ama anlamıyorum...
cnm karnım bı buyuyo bı kuculuo anlamıs degılım zaten kılo konusuna gelınce oldgm yerde syyrum dusuşteym ben
Ben hiç kilo almadığım halde geceleri 7 aylık hamile gibiyim. Rahim çok genişledi normal....
Bu kadar iddalı olma... Önümüzdeki ay göbeğimin fotosunu koyayım da gör sen....
ya şimdiden böyleysek peki 7 aylık 8 aylık olduğumuzda ne olacaz bir de bana sen çıtı pıtı sın nohut yutmuş solucan gibi olursun diyorlardı gelsin de görsünler solucanı![]()
Dr. un ne dedi pilates yapmana??
Valla tanımadığı işlerle de tanıştırdım ben eşimi bu hamilelikte... Alışsın yaa. İlerde çocuk olunca desteğe ihtiyacım olacak benim. O yüzden habire gaz veriyorum harika yapıyorsun diye.....
canım olduğun yerde say da .. ne den düşüşe geçtin peki ?
önceden varmıydı ki göbek ?
benimki şu an 4,5 aylık gibi zaten. 7-8. ayımda, yerimden vinçle filan kaldırırlar artık
aman baharın gelmesi ne iyi oldu. bol salaş gömlekleri giyebiliyorum mis gibi:)
Valla doktoruma sormadım. Ama sorsamda ketumdur biraz kitap ağazıyla sakıncalıdır, yapma derdi herhaldeDaha önce de spor yaptık sonuçta,sen de öyle değil mi. Doktor senin kondisyonunun ne kadar olduğunu ve ne tür egzersizlerin senin için ağır veya hafif olduğunu bilemez. O yüzden sıfır risk periyodunu beklemek ister. Ben ebru şallının hamilelikte pilates dvd sini yapıyordum 3 part tan oluşuyor. İlki çok hafif ve nefes egzersizleri, 2. si vücut için ana hareketler, 3. sü de biraz daha kasları zorlayıcı hareketler ve streching. 3. part ile hiç çalışmadım ağır ve bedenimi zorladığımı farkedebiliyorum. 2. ye kadar yapıyordum, yani ben kendi vücudumu ve neye nasıl direnç gösterdiğini biliyorum, tanıyorum. O hatun deli gibi karın hareketleri yapıyor mesela ama ben aynısını yapmıyorum. Daha soft versiyonunu yapıyorum
Sanırım ben eşimi motive etmiyorum, ondan kaçıyor. Yaa bebişim kaçmıyor aslında :) canım benim günahını almayayım, elinden gelen her işi yapıyor....
benimki şu an 4,5 aylık gibi zaten. 7-8. ayımda, yerimden vinçle filan kaldırırlar artık
aman baharın gelmesi ne iyi oldu. bol salaş gömlekleri giyebiliyorum mis gibi:)
Yok hayır. gayet ince yapılıyım....Zaten o yüzden biraz ben buradayım diye bağırıyor.
hehehe affetmem, fark atarım :)
bildiğin hamile pantolonlarıyla geziyorum artık.
burdaki kızlar da bi kaç düğme açtık die belirtiyorlar :)annem gelsin, dolapta giyemediğim ne var ne yoksa kaldırcam:)) gördükçe asabım bozuluyor![]()