2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlaarr karınlar büyüdü mü !! ben kotlarımı eledim :) taytlara başladım... evde çook şişiyor dışarda çok bişe yok anlamıyorumm...
hani görseniz 7 aylık dersiniz :19: daha 1 kilo aldım ama anlamıyorum...

kızlaarr karınlar büyüdü mü !! ben kotlarımı eledim :) taytlara başladım... evde çook şişiyor dışarda çok bişe yok anlamıyorumm...
hani görseniz 7 aylık dersiniz :19: daha 1 kilo aldım ama anlamıyorum...

Ben hiç kilo almadığım halde geceleri 7 aylık hamile gibiyim. Rahim çok genişledi normal....

kızlaarr karınlar büyüdü mü !! Ben kotlarımı eledim :) taytlara başladım... Evde çook şişiyor dışarda çok bişe yok anlamıyorumm...
Hani görseniz 7 aylık dersiniz :19: Daha 1 kilo aldım ama anlamıyorum...

cnm karnım bı buyuyo bı kuculuo anlamıs degılım zaten kılo konusuna gelınce oldgm yerde syyrum dusuşteym ben

ya şimdiden böyleysek peki 7 aylık 8 aylık olduğumuzda ne olacaz bir de bana sen çıtı pıtı sın nohut yutmuş solucan gibi olursun diyorlardı gelsin de görsünler solucanı :52:

benimki şu an 4,5 aylık gibi zaten. 7-8. ayımda, yerimden vinçle filan kaldırırlar artık:1::1:

aman baharın gelmesi ne iyi oldu. bol salaş gömlekleri giyebiliyorum mis gibi:)

Dr. un ne dedi pilates yapmana??

Valla tanımadığı işlerle de tanıştırdım ben eşimi bu hamilelikte... Alışsın yaa. İlerde çocuk olunca desteğe ihtiyacım olacak benim. O yüzden habire gaz veriyorum harika yapıyorsun diye.....

Valla doktoruma sormadım. Ama sorsamda ketumdur biraz kitap ağazıyla sakıncalıdır, yapma derdi herhalde:1::1::1: Daha önce de spor yaptık sonuçta,sen de öyle değil mi. Doktor senin kondisyonunun ne kadar olduğunu ve ne tür egzersizlerin senin için ağır veya hafif olduğunu bilemez. O yüzden sıfır risk periyodunu beklemek ister. Ben ebru şallının hamilelikte pilates dvd sini yapıyordum 3 part tan oluşuyor. İlki çok hafif ve nefes egzersizleri, 2. si vücut için ana hareketler, 3. sü de biraz daha kasları zorlayıcı hareketler ve streching. 3. part ile hiç çalışmadım ağır ve bedenimi zorladığımı farkedebiliyorum. 2. ye kadar yapıyordum, yani ben kendi vücudumu ve neye nasıl direnç gösterdiğini biliyorum, tanıyorum. O hatun deli gibi karın hareketleri yapıyor mesela ama ben aynısını yapmıyorum. Daha soft versiyonunu yapıyorum:1::1::1:

Sanırım ben eşimi motive etmiyorum, ondan kaçıyor. Yaa bebişim kaçmıyor aslında :) canım benim günahını almayayım, elinden gelen her işi yapıyor....

Bu kadar iddalı olma... Önümüzdeki ay göbeğimin fotosunu koyayım da gör sen....

hehehe affetmem, fark atarım :)

bildiğin hamile pantolonlarıyla geziyorum artık.
burdaki kızlar da bi kaç düğme açtık die belirtiyorlar :)annem gelsin, dolapta giyemediğim ne var ne yoksa kaldırcam:)) gördükçe asabım bozuluyor:37:

merhaba teyzeler nasılsınız biz kontrolden geldik down sendorumu testimiz temiz cıktı hersey gayet iyi cok şükür :nazar: 113 gr 10.2 cm doktor emin degilim dedi ama kız olabilir dedi ögrenmek için erken dedi onu bile demicekti de ve sonunda kalp sesinide duyduk yalvardım resmem ikisi için :27: bizden havadisler böle bende fallar tuttu :ssz::9:

benimki şu an 4,5 aylık gibi zaten. 7-8. ayımda, yerimden vinçle filan kaldırırlar artık:1::1:

ben bişey danışacam ...öle ağır yemekler yemiyorum bol salata az zeytin yağlı 1 tabak yemek ve yanında 1 kase yoğurt .. ezelden beri sabah dışında ekmek yemem ama yarım kepek ekmeği yiyiyom artık.. kendimi kötü hissediyorum acaba çook mu yemeliyim diye çünkü önceki hayatıma aynen devam midem almıyor fazla şeyi ... aralarda süt ya da 1 adet meyve .. ne diyonuz zorlamalı mıyım kendimi

Valla doktoruma sormadım. Ama sorsamda ketumdur biraz kitap ağazıyla sakıncalıdır, yapma derdi herhalde:1::1::1: Daha önce de spor yaptık sonuçta,sen de öyle değil mi. Doktor senin kondisyonunun ne kadar olduğunu ve ne tür egzersizlerin senin için ağır veya hafif olduğunu bilemez. O yüzden sıfır risk periyodunu beklemek ister. Ben ebru şallının hamilelikte pilates dvd sini yapıyordum 3 part tan oluşuyor. İlki çok hafif ve nefes egzersizleri, 2. si vücut için ana hareketler, 3. sü de biraz daha kasları zorlayıcı hareketler ve streching. 3. part ile hiç çalışmadım ağır ve bedenimi zorladığımı farkedebiliyorum. 2. ye kadar yapıyordum, yani ben kendi vücudumu ve neye nasıl direnç gösterdiğini biliyorum, tanıyorum. O hatun deli gibi karın hareketleri yapıyor mesela ama ben aynısını yapmıyorum. Daha soft versiyonunu yapıyorum:1::1::1:

Sanırım ben eşimi motive etmiyorum, ondan kaçıyor. Yaa bebişim kaçmıyor aslında :) canım benim günahını almayayım, elinden gelen her işi yapıyor....

paticim ödülün için tebrik ederim. buruk geçmiş, insan haksızlıga uğrayınca nasıl da hırslanıyor di mi..
ama dah önemli haberler vermişsin, maşalah bebişine:nazar: darısı başımıza

karın konusuna hiç girmeyelim. benden alası yoktur bu topikte:49::49:

Bu kadar iddalı olma... Önümüzdeki ay göbeğimin fotosunu koyayım da gör sen....

ben şimdi size bir göbek fotosu yükleyeceğim, hem de 4,5 aylık

Yok hayır. gayet ince yapılıyım....Zaten o yüzden biraz ben buradayım diye bağırıyor.

evet ben de aynen...şimdi düşünüyorum ya göbekli insanlar nasıl rahat ediyorlar diye komik gelecek ama... biraz şişkinlik nasıl farklı hissediyor insan... içindekinin mucize olduğunu düşününce rahatlıyorsun daa :34:

hehehe affetmem, fark atarım :)

bildiğin hamile pantolonlarıyla geziyorum artık.
burdaki kızlar da bi kaç düğme açtık die belirtiyorlar :)annem gelsin, dolapta giyemediğim ne var ne yoksa kaldırcam:)) gördükçe asabım bozuluyor:37:

hı hamile pantolonuna terfi ettiysen sen beni geçersin...Ben daha eski pantolonlarımı giyiyorum. Ama çok dar olan bir iki kotum vardı. Onları denemiyorum bile artık. Bir de göbeğimi sıkıştırmak istemiyorum.

Back
X