Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar, geçmişi atlıyorum artık :))
nasılsınız?
herkese günaydınnnnnnnnkeyifler nasıllllllllllll ayyy nasıl uykum var halaaaaaaaaaaa
![]()
günaydın teyzeler nasılsınız :) biz iyiyiz
biz de iyiyiz:)
selam kızlar, geçmişi atlıyorum artık :))
nasılsınız?
herkese günaydınnnnnnnnkeyifler nasıllllllllllll ayyy nasıl uykum var halaaaaaaaaaaa
![]()
cinsiyet öğrenen arkadaşlar olmuş hepsin tebrk ederrrrrrrrrrrrrr veee darısı başıma diyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
unnado ya baktım canım ama beğenmedim pek bir şey..... cinsiyet belli olsunda bizim burda organik mağaza buldum direk oraya atlayacağım valla.........
ayrıcaaaaaaaaaa dudağımda kocaman uçuk çıkmış bu ne şimdi ya![]()
biz de iyiyiz:)
senin minik eceni yerim ben ay aman iyiymişaman hep iyi olsun inşallah
![]()
kızlar hapşururken bazen inanılmaz bir ağrı kasığına giriyor mu ? artık ameliyatlılar gibi tutarak hapşuruyorum benim arada boş bulunuyorum çok ağrıyor...
kızlar hapşururken bazen inanılmaz bir ağrı kasığına giriyor mu ? artık ameliyatlılar gibi tutarak hapşuruyorum benim arada boş bulunuyorum çok ağrıyor...
sende cinsiyet var mıydı canım ????:26:
benim oluyorrr valla sağ kasığıma kramp gibi giriyor bir kaç sn sonra geçiyor.... ama dr a falan sormadım gidince onu da sorayım bir tehlikesi var mı??? günde 5 6 kez hapşuruyorum ve her seferinde olmasada giriyor sancı:26:
dudağımın orta yerinde kocaman acıyor daaa e kötü de göünüyor..... sokak çocuğu gibi hissedyiroum kendimi şu an davalla böyle insan içine bile çıkamam.... ay bir şeyin beliritisi değildir di mi ya püf..... gerçi dün rüyamda saçma sapan şeyler gördüm..... en son çişe kalktıktan sonra uyudum bir bebek gördüm ama benimmiydi bilmiyorum böyle şirin tombul güleç bir şeydi bana bakıp gülüyordu ve erkekmiş
![]()
yok tatlım :) benim bebişimin haftası bile karışık kıyamam :)) adet gördüğüm için sat tahmini. ultrasonda 14+4 aslında ama, ikili tarama ultrasonunda 15+2 :)
dudağımın orta yerinde kocaman acıyor daaa e kötü de göünüyor..... sokak çocuğu gibi hissedyiroum kendimi şu an davalla böyle insan içine bile çıkamam.... ay bir şeyin beliritisi değildir di mi ya püf..... gerçi dün rüyamda saçma sapan şeyler gördüm..... en son çişe kalktıktan sonra uyudum bir bebek gördüm ama benimmiydi bilmiyorum böyle şirin tombul güleç bir şeydi bana bakıp gülüyordu ve erkekmiş
![]()