herkese slm,
malesef dün akşam kanama geçirdim arkadaşlar, ne olduğunu anlayamadım, oturuyodum ayağa bir kalktım, kan boşaldı içimden, hemen doktorumu aradım en yakın hastaneye git ama mutlaka uzman doktora görün dedi. hemen gittik hastaneye ama tabi ben nasıl ağlıyorum bi yandan şakır şakır kanama bi yandan bebeğim öldü mü diye hıçkırıyorum, sonra gittik hastaneye doktor önce alttan muayane etti kanamana bakıcam dedi,sonra dedimki doktor bey lütfen ultrasonla bakın hemen kalbi atıyo mu dedim, sonra doktor karnıma koydu ultrasonu ama ben kalbi atıyo mu diye ortalığı yıkıyorum, kalbi atıyo hemde çok hareketli, kesesinde de problem yok , kanama kese dışından bir yerden geliyo dedi, neden kanama var dedim, 100 tane sebebi olabilir dedi. sonra kendi doktorumu aradım, muayane eden doktorla konuştular, progestan iğne yapın dedi doktorum,hemen iğneyi yaptırdım, sonra eve geldik,doktorumla tekrar konuştuk , bazen böyle kanamalar olur dedi, böyle sürekli kanama geçirerek doğum yapan çok insan varmış ama tabi ki riskte var dedi, sürekli yat dinlen kanaman çok aşırı ağrılı ve parça düşürerek olursa gelirsin dedi. dün akşamdan beri yaşadığım duyguları anlatamam,herşey yolunda derken birden bire neye uğradığımı şaşırdım, başımdan aşağı kaynar sular döküldü, hepinizden rica ediyorum bebeklerinize çok dikkat edin , ondan bundan bişey olmaz demeyin ve bebeğim için dua edin, hamilelerin duları kabul olurmuş.