2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

videoya kaydetmedik görüntüsünü resmi var elimizde :1: biz bir blog düşünüyorz bebek için resimleri malum siteye yüklemek istemiyor babamız bu kalp atısını da sayfa acılınca koycaz ne görgüsüz dimi :9: vala cekin canım okadar güzelki

yooo yo görgüsüz deilsiniz süpersinizzzz:)) ne güzel hevesli olcaksınz tabiki bebiş geliyo ya daha ne olsun dünyanın en güel şeyi bu heraldee

pekiii nasıl kaydettin makine ile mi..... ya net oluyor mu pekiii yalvarayım pazartesiye kadar belki ikna ederim...... inan benim dilse ile fotom çok çok azdırrr ama eşimin dolu çünküüüüüüüüüüü eşim makineyi alıp ta hadi rsminizi çekeyim demez..... ama benim elimde makine eksik olmaz.... aman ilk yediği çorbadan tutta ilk makarnası ilk tırnak kesmemiz hepsinin videosuna kadar vardır.... hatta manyak gibi videolarda kızıma mesajlar bırakırım mektuplar yazarım hani bana birşey olurda ( allah korusun ) ona benden birşeyler kalsın diye.... ama eşim hiçççççççççççççççççççççç :37::37:

canım telde ses kaydeticisi vardı öle cektim ama ultrason olarak videoya almadım sadece kalp atısının sesi

bizim de tam tersi olur eşimde foto cekilmeyi sevmez Allah göstermesin cnm erkekler ruhsuz ya :9:

aaa ne güzeeel ye ye yarasın bebişine:) ben hiç yiyemiyorum balııık:(:( ühühüühüü nolcak bilmiyorum yaa çok severdim bide hergün olsa hergün yerdim eskiden şimdi aaayy hayıır:(

ya ben hiçbir şeyden öyle tiksinmedim gerçi bende salçaya dayanamıyorum hele şöyle salçalı yağlı hiççbir şey yemiyorum..... ama balık severdim şimdi tadına doyamıyorum tavukta yiyorum onu hiç yemezdim.... et bşraz kokuyor ama genede yiyorum aaa bak yumurta yiyemiyorum ya ben nolcak böyle bilemiyorum:14:

canım telde ses kaydeticisi vardı öle cektim ama ultrason olarak videoya almadım sadece kalp atısının sesi

bizim de tam tersi olur eşimde foto cekilmeyi sevmez Allah göstermesin cnm erkekler ruhsuz ya :9:

o zaman kendim kaydetsem dr a söylerim nolur nolur ahmet beyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kalp atışları şöyle bi süre açık kalsın ve susun :52::52: ay bir başlıyor şurası bacak kemiği yok mide boşluğu biliyorum demek istiyorum kızımdan hepsini biliyorum yaladım yuttum :) usg yi versinler ölçüm yaparım o derece yani :De dilse de o kadar çok gidiyordumki.... 2 hafta da bir bahane bulup giderdim.... hatta son haftalarda siz nst ye haftada bir güdeceksiniz ben bahane bulup birkaç günde bir gidiyordum hahaha

Son düzenleme:
Kızlar benim doktorum bebeğin kalp atışlarını dışarıya vermeyi uygun bulmuyor, bebeğe yoğun bilmem ne veriyormuşuz bu sesi duymak için vs. o yüzden bize dinletmiyor kendisi bakıyor sadece, bilmiyorum ne kadar doğru ama sizde bir araştırın, paylaşmak istedim sadece.

evet canım haklısın benim doktorumda benim zorumla yaptı 1 dkka bile değil ama insan duymak istiyor eskiden benim ailem huni dayayıp dinliyormus bende alıcam bi huni :1:

yooo yo görgüsüz deilsiniz süpersinizzzz:)) ne güzel hevesli olcaksınz tabiki bebiş geliyo ya daha ne olsun dünyanın en güel şeyi bu heraldee

cok tesekkürler canım heveslilik bende var babada bişey yok :47:

o zaman kendim kaydetsem dr a söylerim nolur nolur ahmet beyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kalp atışları şöyle bi süre açık kalsın ve susun :52::52: ay bir başlıyor şurası bacak kemiği yok mide boşluğu biliyorum demek istiyorum kızımdan hepsini biliyorum yaladım yuttum :) usg yi versinler ölçüm yaparım o derece yani :D

dene sansını canım kocana da dinletmezsin :9:

steteskop la da dinleniyormuş kızlar geçen bir yerde okudum ama nerde hatırlamıyorum..... eşime yalvarmaya başladım aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim tansiyon aletim yokkkkkkkkkkkk bir tane alsana diye o da diyor ne yapacaksın tansiyon değerni öğrenince ne olacak diye... diyorum e termometre niye aldıysak ondan istiyorum ara ara fenalaşıyorum işte dedim ama elektronik istemiyorum ya hem 1 2 eksik fazla ölçüyormuş ben kullanmayı biliyorum steteskoplu dan istiyorum :52::52:

ya ben hiçbir şeyden öyle tiksinmedim gerçi bende salçaya dayanamıyorum hele şöyle salçalı yağlı hiççbir şey yemiyorum..... ama balık severdim şimdi tadına doyamıyorum tavukta yiyorum onu hiç yemezdim.... et bşraz kokuyor ama genede yiyorum aaa bak yumurta yiyemiyorum ya ben nolcak böyle bilemiyorum:14:

illa bişeyler tiksiniliyo demekki başlarda bende daha kötüydüm adını bile söyleseler midem bulanıyodu,hiç bulantım olmadı genel anlamda aslında ama işte tavuk balık densin ayy susun diyodum,şimdi şimdi biraz aşmaya başladım,hepimiz bişeylerde tiksiniyoruz demekki hayatım napalım olcak o kadar..

bencede dene hemde kocana deki kaydettim gidiyim içerde dinliyim sana dinletmiycem aslaaaa hıhhh de:))

steteskop la da dinleniyormuş kızlar geçen bir yerde okudum ama nerde hatırlamıyorum..... eşime yalvarmaya başladım aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim tansiyon aletim yokkkkkkkkkkkk bir tane alsana diye o da diyor ne yapacaksın tansiyon değerni öğrenince ne olacak diye... diyorum e termometre niye aldıysak ondan istiyorum ara ara fenalaşıyorum işte dedim ama elektronik istemiyorum ya hem 1 2 eksik fazla ölçüyormuş ben kullanmayı biliyorum steteskoplu dan istiyorum :52::52:

peki karnımıza yetişir mi acaba o dur ben türkiyede iken alayım :9:

evet canım haklısın benim doktorumda benim zorumla yaptı 1 dkka bile değil ama insan duymak istiyor eskiden benim ailem huni dayayıp dinliyormus bende alıcam bi huni :1:

cok tesekkürler canım heveslilik bende var babada bişey yok :47:

huni mi :))) süper yaa işe yarıyor mu gerçekten nasıl dinleyeceğiz ki huniyle, ben huniyi koyarım karnıma eşim de dinler, sonra alır o huniyi benim başıma takar gibi geliyo bana ama, hahahha süpermiş yaaa, bi deneyelim bakalım, denemesi bedava :)))

peki karnımıza yetişir mi acaba o dur ben türkiyede iken alayım :9:

bilmiyorum ki tatlım aman tansiyon aleti için alacağım ama arada ( sık sık hatta çok sık sık ) bebeğimi de dinlerim.... dilse dinliyor valla kardeşini ama tabiki mide sesimi duyuyor anne kaydeş oynuo diyor ölüyorum o hayalini bozmak istemiyorum .....:52:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
midem bulanıyor ve sanırım kusmak üzereyim ayyy eşme mesaj attım aşkım midem bulanıyor kötü oldum gene diye cavaba bak git kus rahatla aşkım :52::52::52: güleyimmi ağlayımmı insan bir kıyamam der ya

huni mi :))) süper yaa işe yarıyor mu gerçekten nasıl dinleyeceğiz ki huniyle, ben huniyi koyarım karnıma eşim de dinler, sonra alır o huniyi benim başıma takar gibi geliyo bana ama, hahahha süpermiş yaaa, bi deneyelim bakalım, denemesi bedava :)))

eskiden öle dinliyorlarmıs artık doktorların elinde nasıl bir alet varsa denemek gerek huniyi benimde aklıma geldi kafada gezdirme olayını bazen aklıma manyak manyak seyler geliyor :1::1::1:

bilmiyorum ki tatlım aman tansiyon aleti için alacağım ama arada ( sık sık hatta çok sık sık ) bebeğimi de dinlerim.... dilse dinliyor valla kardeşini ama tabiki mide sesimi duyuyor anne kaydeş oynuo diyor ölüyorum o hayalini bozmak istemiyorum .....:52:

ay yavrum ya oda merak ediyor tabi :nazar: olsun böle böle alıssın sesine

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
midem bulanıyor ve sanırım kusmak üzereyim ayyy eşme mesaj attım aşkım midem bulanıyor kötü oldum gene diye cavaba bak git kus rahatla aşkım :52::52::52: güleyimmi ağlayımmı insan bir kıyamam der ya

kıyamam canım onlar bizi anlamıyor merak etme :34: dinlenmen gerektiğini söylüyor sana yavrun

kıyamam canım onlar bizi anlamıyor merak etme :34: dinlenmen gerektiğini söylüyor sana yavrun

ben gidip kusayım yoksa yetişemeyeceğim :14::14::14: ama valla 16. haftadayım ne kusması bu yaaa hala devam ediyorrr ağlayacağım şimdi sinirimden....

ilk defa duydum huni olayını:))
şöylemi yapsa;
huniye bir hortum geçirip ince kısmını hortumun içine sokcaz,karnımıza huni kulağımıza hortumun ucu:) hahhaaa ayy çok delice ama duyuluyosa yaparım been yaparım yani valla delilikse evet deliyimm

doktorum diş kontrolünüde yaptır dedi bur da da doktordan randevu almak bi dert oyuzden türkiye de iken yaptırmayı düşünüyorum kontrol ama diş taşlarımıda temizletmek istiyorum doktor yaptır dedi bi sorun olmaz dedi ama cok muallaktayım dogumdan sonra mı yaptırsam diyorum :26:

ben gidip kusayım yoksa yetişemeyeceğim :14::14::14: ama valla 16. haftadayım ne kusması bu yaaa hala devam ediyorrr ağlayacağım şimdi sinirimden....

rahatla canım olur heralde normaldir sıkma canını

ilk defa duydum huni olayını:))
şöylemi yapsa;
huniye bir hortum geçirip ince kısmını hortumun içine sokcaz,karnımıza huni kulağımıza hortumun ucu:) hahhaaa ayy çok delice ama duyuluyosa yaparım been yaparım yani valla delilikse evet deliyimm

evet delilik hersey onlar için değil mi :52::52:

doktorum diş kontrolünüde yaptır dedi bur da da doktordan randevu almak bi dert oyuzden türkiye de iken yaptırmayı düşünüyorum kontrol ama diş taşlarımıda temizletmek istiyorum doktor yaptır dedi bi sorun olmaz dedi ama cok muallaktayım dogumdan sonra mı yaptırsam diyorum :26:

benim diş taşlarım çok kötü oldu utanarak söylüyorum ben o günde 6 7 8 kz kustuğum günlerde diş falan fırçalayamadım çünkü herşey kusmamı tetikliyordu ve diş taşlarım oluştu şimdi sık fırçalıyorum ellerimle diş etlerime masaj yapıyorum diş etlerim çekiliyor çünkü.... ve mecbur gitmem gerek ama eşimin gitmesine azcık zaman kaldı o arada bir de bunu çıkarmak zor olacak.... belki yaptırmam ben doğumdan sonra ya bırakırım sonuçta şuan her gün fırçalıyorum artık diş etlerim çok kanıyor :(

kontrol yaptırmakta bi sakınca yoktur ama diş tedavisi yapılmıyo benim bildiğim hamilelikte ama benimde dişimin biri kırıldı bi arkadaşım altıncı aydan sonra tedavi yapılıyo artık gelişti diş bölümü demişti,genelde herkes hiç bişey yapılmamalı diyodu böyle biliyorum hayatım ben

Back
X