Ben 12. haftada ögrendim.Cok net bir sekilde "kız" dedi doktor.
Ya nasıl anlıyorsunuz ben cok tecrübesizim, gerci evet öyleyim daha ilk hamileligim ama ben elimle karnıma dokunup bastırdıgımda bile sadece sıvı dolu birsey hissediyorum o kadar.Ne tarafta oldugunu heralde 9 . ayda anlıycam bu gidisle
Steteskopla dinliyorum bende arada, mide bagırsak hareketlerimden baska ses yok :)
Ben dis temizligimi gecen hafta yaptırdım, dis tası vardı bende de.dis hekimim hamilelikte bebege en cok bakteri ve enfeksiyon agızdan gider dedi. Kötü sonuclar dogurabiliyormus önlem alınmazsa. Bence lütfen hixc ihmal etmeden yaptır. Hic bir ilac, anestezik madde kullanmadan temizledi doktorum, sadece cok asırı kanama oldu agzımda, her taraf kan icinde kaldı, tek kötü tarafı oydu ama bbende oldu diye herkeste oyle olucak diye bisey yok sonucta.
Sakın sakın ihmal etme, gercekten önemliymis, hele ki disetlerin kanamaya baslamıs, benimde kanıyordu ve cekilmeye baslamıstı.
Benmi salı günü bir dolgum var yapılacak,gebelikte kullanılabilen güvenli ilaclarımız var dedi doktorum.Yani dis doktorum aynı zamanda arkadasım, o yüzden güveniyorum. Sadece dolfu yaparken kanal yapmamı gerektirecek bir durum oldugunu görürsem film cekemem, o yüzden hamileligin bitene kadar gecici dolguyla doldururum disini, bir iki ay gecer tekrar gelirsin tekrar doldururum doguma kadar boyle idare ederiz dedi.