Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uslu olsunlar uzmesinler seni...
bende cok usluymusum ama... yapi meselesi... buyudukce sapittim.:)
masaltuna nerdeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o da kaybolup duruyo iki seferdir
cnm burdayım ama bugun bir türlü giremedim. canım sıkkın biraz esim sanırım yine göreve gidecekmiş. yarın kesin belli olacak. insallah bu defa onu göndermezler
ah canım ya inşallah gitmez diyeceğim ama hayıslısı neyse o olsun sizin için..... ne kadar sürüyorki görev....
hiiç belli degil canım bakalaım yarın sabah belli olacak ben cıkıyorum simdi yarın görüsürüz öpüyorum sizi :))
kızlar ben çok usluymuşum. ansiklopedi gibi çocuklardanmışım. annem-babam benden akıl alırlarmış.
çok ufak yaşlarımdan bile anılarım var. mesela annem öğlen uykusuna yatırır, pazar vs. giderdi.... o gider gitmez kalkardım, evi toplardım yaşım 5-6 ancadır.
okuldan gelir gelmez yemeğimi yer ödevlerime başlardım. 1 kere bana ödev hatırlatılmamıştır. hatta yatma saatim 9du. ama o gün o kadar çok ödevim var ki bitmedi 9 a kadar. annem de yatırdı beni. uyumuş gibi yapıp annem gidince kalan ödevimin başına oturmuştum.
misafirlikte falan kalkıp su istemezsim annemden izin alırdım önce. ama ben çok konuşuyomuşum :) çok da soru soruyomuşum :)
7-8aylık yürümüşüm, yaşıma gelmeden konuşmuşum. o gün bugün susmadın der annem :))
maşallah sana senden bir tane de çocuğun olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh
eşim de öyle diyor her şeyi sana benzer inşallah diye :)) ne kadar mütevaziyim dimi :)) aminnn inşallah bana benzer, tevazu kısmı hariç:)) bir de çene ben gibi olursa yazık babacığa ya
kızlaaaaaar cinsiyet ogrenen varmı aranızda varsa ne zaman. ogrendinizzz...herkese saglıklı 1 gebelikk..saglıklı bebişler dilerimmm ayıpsıııızzz..amaaaannsız olsunlarr
walking dead izliyordum. yazık çocuğuma yaa, bıktı yavrum paraçalanan organlar, zombiler görmekten... çocuğuma yazık diyorum ama merak da ediyorum takip ettiğim dizi bırakamıyorum da...Allahtan sezon finali yaptı :) çok iğrenç bir bölümle kapattık. artık doğumdan sonra devam ederim :)))
ay ben dizi takip etmeyi bıraktım ya bir bulaşırsam o işe pc ye yapışık yaşarım .... lost scrubs ve ghost whisperer izledim yetti....
:)) ben yapışık vaziyetteyim çocuk da yok ya... oğumdan sonra görürüm ben :)) desperate housewives son bölüm de fenaydı ama artık final yapıyorlar.... ondan da yırttım. how I met your mother da biter artık kaç sene oldu....
aa ne güzel denk geldi valla.. yeni dizilere sarmayayım. eskiler de bitiyor zaten:))