2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yok 3d 4d farkli. hatta ben her gidisimde zaten 4d ye giriyorum. ama ayrintili ultrason daha farkli. ilk gebeliginde yaptiran varmi merak ediyorum. yuzu bile bebegin cok net gozukuyormus. bobrek problemleri, organ gelisimi, genetik bozukluklar teshis ediliyormus. onu cok merak ediyorum.

yok 3d 4d farkli. hatta ben her gidisimde zaten 4d ye giriyorum. ama ayrintili ultrason daha farkli. ilk gebeliginde yaptiran varmi merak ediyorum. yuzu bile bebegin cok net gozukuyormus. bobrek problemleri, organ gelisimi, genetik bozukluklar teshis ediliyormus. onu cok merak ediyorum.

ne güzel ben siyah beyaz görüyorum :1: evet dilse aybüke onlar deneyimli anlatırlar bize

isabet oluyor siyah beyaz goruyon. 4d de bir cirkinler. uzayli gibi. cirkinim benim diye seviyorum 4d ultrason fotolarini. bingildagini bile goruyon. kime benzediyse bu cocuk diye dalga geciyoruz.

bende senin durumundayım dogumdan sonra veriririz bi gayretle önemli olan bebegin saglıklı olması ama bende çok kilo aldım aslında çok abartılı yemedim ama sürekli yatmaktan sistim

işin ilginci ben hiç kilo almadım, hatta 2 bucuk kilo verdim ama sanırım bulantı ve kusmalar yüzünden , bi ara resmen aç yaşadım çünkü. tabi ki en önemlisi bebeklerimizin sağlıklı olması :D

isabet oluyor siyah beyaz goruyon. 4d de bir cirkinler. uzayli gibi. cirkinim benim diye seviyorum 4d ultrason fotolarini. bingildagini bile goruyon. kime benzediyse bu cocuk diye dalga geciyoruz.

resmini eklermisin sakıncası yoksa cok merak ettim :17:

meraba arkadaslar benımde son adet tarıhım 26 aralık yenıyım aranızda rısklı bır gebelık gecıyorum sebebı ıse 4 tane dusuk yasadım onun ıcın endıselıyım ve sureklı arastırma ıcınde bır hamılelık gecıyorum ınsallah hepımız saglıklı bır sekılde bebeklerımızı kucagımıza alırız

valla yarın güzel plan yaptım dilse ile tiyatro yagidiyoruz msm ye. Ve ayrıntılı ultrason da damağı bıle görünüyor süper bir görüntü tabi doktor orda ölçüm alıyor herşeyi kontrol ediyor ve Sen öyle çok fazla inceleyemiyorsun. Bu sefer daha çok bakarım.

meraba arkadaslar benımde son adet tarıhım 26 aralık yenıyım aranızda rısklı bır gebelık gecıyorum sebebı ıse 4 tane dusuk yasadım onun ıcın endıselıyım ve sureklı arastırma ıcınde bır hamılelık gecıyorum ınsallah hepımız saglıklı bır sekılde bebeklerımızı kucagımıza alırız

mrb canım hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almanı ve onu büyütmeni nasip eder sağlıklı ve hayırlı bir şekilde.

olumsuz düşünme canım hayırlısı ile Sağlıkla kucağina alırsın inşallah. Allah gönlüne göre versin. Ve aramız a hoşgeldin

canım, giden yavruların şefaatçin olsun... ne diyim... Allah daha kötüsünü vermesin. ilk aylarda düşük riski çok oluyor. genetik bozuklğu olan çocuklar düşüyor. aslında ana karnındaki süreç bile bir nevi doğal eleme.

yat dinlen. kendini çok yorma. içini temiz tut. kendine de bebeğine de kötü şeyler yakıştırma. yüksek moral çok önemli.

Gebelerin duaları kabul olur. inşallah yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın bu sefer. bu gruba o kadar çok gebe giriyor ki... çoğu yazmıyor bile ama okuyorlar. senin yazını okuyan tüm hamileler sana dua edeceklerdir.

kalbini ferah tut.

ben yemek yedim dizi izledim :) o sırada free bhcg değerinden cinsiyet tahmini yapmışsını... hemen mailime baktım benim 29 küsürmüş... benim içime hep erkek doğuyor. kesinlikle kız-erkek içimde istek farkı yok. (gebelik öncesi hep kız isterdim ama kısmetse tek çocukla kalmayacam o yüzden farketmez)... dün pipi gibi bişi gördük ama başka açıdan göremedik... hayırlısı diyorum..

benimki belli olunca bhcg ile tutuyor mu söylerim.

dilse, eşin de gidiyor. al kızını bana gel :) tüm gün evde tekim. eşim geç gelir. c.tesileri bile çalışır... çok iyi bakarım ben size. çok eğleniriz. gelsenize olmaz mı???

Back
X