Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha once ayrintili ultrason yaptiran var mi? hersey cok net gozukuyormus.
yok 3d 4d farkli. hatta ben her gidisimde zaten 4d ye giriyorum. ama ayrintili ultrason daha farkli. ilk gebeliginde yaptiran varmi merak ediyorum. yuzu bile bebegin cok net gozukuyormus. bobrek problemleri, organ gelisimi, genetik bozukluklar teshis ediliyormus. onu cok merak ediyorum.
bende senin durumundayım dogumdan sonra veriririz bi gayretle önemli olan bebegin saglıklı olması ama bende çok kilo aldım aslında çok abartılı yemedim ama sürekli yatmaktan sistim
isabet oluyor siyah beyaz goruyon. 4d de bir cirkinler. uzayli gibi. cirkinim benim diye seviyorum 4d ultrason fotolarini. bingildagini bile goruyon. kime benzediyse bu cocuk diye dalga geciyoruz.
simdi cepten baglaniyorum. laptopa gecince ekleyip haber veririm sana. benim bebek zayif yuzlu birsey.(null)
simdi cepten baglaniyorum. laptopa gecince ekleyip haber veririm sana. benim bebek zayif yuzlu birsey.
Cinsiyet öğrenenler bakıp söyler misiniz bhcg değerleirni bakalım tutuyor mu?
meraba arkadaslar benımde son adet tarıhım 26 aralık yenıyım aranızda rısklı bır gebelık gecıyorum sebebı ıse 4 tane dusuk yasadım onun ıcın endıselıyım ve sureklı arastırma ıcınde bır hamılelık gecıyorum ınsallah hepımız saglıklı bır sekılde bebeklerımızı kucagımıza alırız
meraba arkadaslar benımde son adet tarıhım 26 aralık yenıyım aranızda rısklı bır gebelık gecıyorum sebebı ıse 4 tane dusuk yasadım onun ıcın endıselıyım ve sureklı arastırma ıcınde bır hamılelık gecıyorum ınsallah hepımız saglıklı bır sekılde bebeklerımızı kucagımıza alırız
cee eeeee :))
biz eldik herkes kaçtı. oyun mu yapıyonuz siz kuzumla bana???