Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Cumartesi günü doktora gittim ben de usg ye göre 8+4 çıktı. 2 hafta sonra genetik testler için görüşmeye çağırdı. Bu hafta ağzımda inanılmaz kötü bir tat oluştu. Bulantım hafif azaldı bakalım 10. Haftada neler bekliyor bizi. Uyku halsizlik devam ama :(
Normalde haftanız kaç?

Merhaba herkese bugün randavum vardı 5+6 haftalık kan tahlilleri yaptı doktor ultrasonda kalp atışını gördü ama cihazdan kaynaklı duyamadık sizler ne durumdasınız

Eklentiler

• 1000043944.webp
    1000043944.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 39
İnşallah hayırlısı neyse hem de istediğiniz neyse o olur 🥰 5.haftamda 2 tane kese gördük 7.haftamda da 2 tane kalp atışı ♥️♥️ inşallah böyle devam ikisine de sağlıkla kavuşurum ve hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah 🤲🤲 hepimizin en tedirgin dönemi belirtilerimiz azalıyor bazen sorunlar yaşıyoruz ama hemen 13.hafta olsun ilk trimester geçmiş olsunnnn🥰🥰🥹🥹
Amin aminnn sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi çok sevindim sizin adınıza darısı başıma inşallah 😍😍😍 bir bakacağız doğuma birkaç hafta var zaman çabuk geçiyor merak etmeyelim 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Merhaba herkese bugün randavum vardı 5+6 haftalık kan tahlilleri yaptı doktor ultrasonda kalp atışını gördü ama cihazdan kaynaklı duyamadık sizler ne durumdasınız
Merhaba benimde bugün randevum bar 5+1 saat göre ilk defa doktora gideceğim umarım bende böyle görebilirim 🐣
Hayırlı olsun sizede ♥️

Merhaba benimde bugün randevum bar 5+1 saat göre ilk defa doktora gideceğim umarım bende böyle görebilirim 🐣
Hayırlı olsun sizede ♥️
Merhaba hayırlı olsun öncelikle 🌸 benimde Sat'a göre 5+1 ama ben hamile olduğumu 24 temmuzda hcg71 ile öğrendim. Pazartesi doktor çağırdı vajinal ultrasonla bakalım kesemiz var mı dedi

Melesef hala devam ediyor gaz sancım ama bol bol su içiyorum o biraz rahatlatıyor onun dişinda da yediğim içtiğim her şeye dikkat ediyorum
ben de böyleyim ama su içmek falan da bana mısın demiyor :( çok zorlanıyorum ve sancılanıyorum. hekimim bi probiyotik takviyesi verdi fakat henüz bir etkisi yok gibi sanki, çözemedim

Kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🤍 dün 6+1 de kalp atışını duyduk çok şükür. Benim bulantı, koku hassasiyeti vs hiç öyle belirtim yok. Sadece göğüslerimde ağrı, şişlik var yumurtlama gününden beri. Doktor da herkesin farklı olur normal bulantı olmaması dedi. Yalnız ben kilo aldım şimdiden 🥹 pantolonlar falan kapanmıyor. Daha çok erken değil mi ya 🥲 sizde de yaşayan var mı bu durumu ?
ben de bir anda şiştim kilo olamaz bu diye düşünüyorum çünkü her şey bir anda oldu. umarım düzelir

bebişin ve kesenin boyutu ne kadarr? biz de bugün 6+1 olduk. 5+5'te sizin gibi kan tahlilleri yapıldı kalp atışını gördük ama duymak için çok küçüktü oldukça derindi 7+5 gibi tekrar gideceğiz kalp atışını duymak için. bebiş 2.1 mm :)

ben de böyleyim ama su içmek falan da bana mısın demiyor :( çok zorlanıyorum ve sancılanıyorum. hekimim bi probiyotik takviyesi verdi fakat henüz bir etkisi yok gibi sanki, çözemedim
Aynı durumdayım aşırı gazım ve gaz sancım oluyor. Bugün doktora gidicem ve sorucam bu durumu bakalım ne diyecek. Mide bulantım yok ama gaz sorunum var. Sindirim sistemim mahvoldu resmen. Herkesin derdi farklı 😢

Aynı durumdayım aşırı gazım ve gaz sancım oluyor. Bugün doktora gidicem ve sorucam bu durumu bakalım ne diyecek. Mide bulantım yok ama gaz sorunum var. Sindirim sistemim mahvoldu resmen. Herkesin derdi farklı 😢
aynı şekilde benim de öyle, bulantı yok ama gaz sorunu beni mahvetti. hep sıkışık, hep batıyor :( ağlatacak düzeye geliyor bazen

bebişin ve kesenin boyutu ne kadarr? biz de bugün 6+1 olduk. 5+5'te sizin gibi kan tahlilleri yapıldı kalp atışını gördük ama duymak için çok küçüktü oldukça derindi 7+5 gibi tekrar gideceğiz kalp atışını duymak için. bebiş 2.1 mm :)
Keseyi söylemedi ama bebiş 2.5 mm dedi ben mi yanlış anladım acaba bilmiyorum ama :)

Merhaba arkadaşlar bende 2 dusukten sonra 7 haftalik hamileyim. Ev işlerinde hep destek aldım şuana kadar ama bulasik makinesi yerleştirmek günlük temizlik gibi işleri rahatlıkla yapabiliyor musunuz? Benim hep korkum var

Back
X