2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gulpembe ben de elestirdim durdum ama turkce klavyem olmadigindan ingilizce klavye kullaniyorum su an ve turkce karakter yazamiyorum.

Yaşamak için güzel semtkler bizim oralar :) her şey elinin altında. Gece istediğin saate istediğini bulabilirsin.
Bakalım bebekler için ne yapacağız

kızlar, (anchusa ve filizyavuz), ben teşvikiyede doğdum, büyüdüm. ikinize de oldukça yakın. evet yeşil alan değildi, yaşıtlarım gibi sokaklarda rahat oynayamadım ama bir sürü avantajı da vardı. annem ıhlamur parkına götürürdü bazen de beşiktaş sahildeki barbaros parkına... hastane, sağlık ocağı yakın... akşamları yürüyerek lunaparka (küçükçiftlikpark) giderdik... bir sürü de arkadaşım vardı.çoğu hala arkadaşım. sokakta trafikten oynamazdık ama, evlerde bazı apartmanların girişlerinde evcilik oynardık:)

simdi liselerde donen muhabbetleri agzim acik dinliyorum ben. yakin bir arkadasim bir lisede rehber ogretmen. her hafta soka giriyorum onu dinlerken.

Sigara kokusundan kız tuvaletini denetleyemiyorum nöbetimde. 5 kişi küçücük kabine giriyorlar. Zaten pis, havasız. Bir de sigara içiyorlar. Gidip baksam bebek zehirlenecek karnımda. Hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım tuvaletleri gezmeyi :)
Dün 5 kız bir erkek için kavga etmişler. Saçlarını yoldular birbirlerinin :) Müdür de ya disiplin ya okulun bütün camlarını sileceksiniz demiş. Camlarımız pırılpırıl oldu...

karı koca isim soyisim olan endüstri meslek lisesi mi?

Evet o meslek lisesi.
Şimdi yaza tayinimizi istemeyi düşünüyoruz. Beylikdüzüne taşınıcaz sanırım. Site içinde bir yere. Bebek için daha ferah gibi. Ama içimiz sıkılır oralarda. Gitmek istemiyoruz. :(

evet cok yasam dolu mekanlar buralari. benim muhitim de cok kozmopolit. zaten azinliklarin oturdugu bir semt, simdi paskalya zamani her yerde yumurta boyasi gelmistir yaziyor. rumca, ermenice aksanlar, kilise , cami hersey oyle karisik ki. ama cok hosuma gidiyor bu guzel mozaik. taksime, nisantasina, mecidiyekoye yuruyorum hep. bundan buyuk luks var mi diyorum? tiyatro, bale, sinema bileti alirken nasil gideriz nasil doneriz hic dusunmeyiz, cunku belli ki yuruyecegiz.
ama baska bir problem de araba park yeri. mutlaka otopark ayarlamak lazim.

ya sigara yine basit bir mevzu kaliyor diger seylerin yaninda. o kadar hadsizler ki, bayan ogretmenleri tacize kadar goturuyorlar isi diyor arkadasim. benim zamanimda liseler o kadar katiydi ki...o kadar da olmasin, o da yanlisti ama simdi de birseylerin yanlis oldugu kesin.

Son düzenleme:
evet cok yasam dolu mekanlar buralari. benim muhitim de cok kozmopolit. zaten azinliklarin oturdugu bir semt, simdi paskalya zamani her yerde yumurta boyasi gelmistir yaziyor. rumca, ermenice aksanlar, kilise , cami hersey oyle karisik ki. ama cok hosuma gidiyor bu guzel mozaik. taksime, nisantasina, mecidiyekoye yuruyorum hep. bundan buyuk luks var mi diyorum? tiyatro, bale, sinema bileti alirken nasil gideriz nasil doneriz hic dusunmeyiz, cunku belli ki yuruyecegiz.
ama baska bir problem de araba park yeri. mutlaka otopark ayarlamak lazim.

Taksim, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Beşiktaş, 4.Levente kadar her yer elimizin altında. Burayı sevmemek mümkün değil. İşte tek negatif yönü çok kalabalık olması ve pek yeşillik, çocuk parkı bulunmaması

Evet o meslek lisesi.
Şimdi yaza tayinimizi istemeyi düşünüyoruz. Beylikdüzüne taşınıcaz sanırım. Site içinde bir yere. Bebek için daha ferah gibi. Ama içimiz sıkılır oralarda. Gitmek istemiyoruz. :(

şimdi isim vermeyeceğim açık adresim deşifre olmasın, hani o okulun hemen yanında ünlü bir site var hani yuvarlak binalar :) oradayım ben. site hayatı düzenli evet ama çok sıkıcı... 1 tane komşum yok. yürüyerek gittiğim yer palladium o yürüme yolu da ne kötü bilirsin. ahh orada eşin yerine sen olaydın ya bana 5dk yürümeye :)

ya sigara yine basit bir mevzu kaliyor diger seylerin yaninda. o kadar hadsizler ki, bayan ogretmenleri tacize kadar goturuyorlar isi diyor arkadasim. benim zamanimda liseler o kadar katiydi ki...o kadar da olmasin, o da yanlisti ama simdi de birseylerin yanlis oldugu kesin.

Çok şükür hadsizlik olayı hiç yaşamadım şimdiye kadar. Saygısızlığını görmedim öğrencilerin. Ama anlatılanları ben de duyuyorum.

ben yabancıyım bu konulara ben ankaradayim o kadar bak kendimi eksik hissettim Sizi hayranlık ile okuyorum :)

şimdi isim vermeyeceğim açık adresim deşifre olmasın, hani o okulun hemen yanında ünlü bir site var hani yuvarlak binalar :) oradayım ben. site hayatı düzenli evet ama çok sıkıcı... 1 tane komşum yok. yürüyerek gittiğim yer palladium o yürüme yolu da ne kötü bilirsin. ahh orada eşin yerine sen olaydın ya bana 5dk yürümeye :)

Yaa biz o yuvarlak evlere bakıp hayal kuruyoruz. :53:
Her güzelin de bir kusuru vardır. Sizin sitede komşuluk olmayacağını ben de aklıma getirmiştim.
Benim de burada hiç komşum yok. Ben pek sosyal değilim de ondan olabilir. :)

benim burda komsuluk cok ama ben biraz izoleyim. ayip geliyor bana her gun birinin evine gitmek ya da kahveye hergun davet etmek. zaten yasli herkes apartmanda. sonunda bu soguk nevale diye vazgectiler beni cagirmaktan.

Back
X