Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şerifali dğeil (neresi bilmiyorum). varyap meridyan, uphillcourt, palladium falan var çevrede.
Yaşamak için güzel semtkler bizim oralar :) her şey elinin altında. Gece istediğin saate istediğini bulabilirsin.
Bakalım bebekler için ne yapacağız
simdi liselerde donen muhabbetleri agzim acik dinliyorum ben. yakin bir arkadasim bir lisede rehber ogretmen. her hafta soka giriyorum onu dinlerken.
Benşm eşimde palladium'un yanındaki okulda çalışıyor. Çok güzel yerler orası.
E
Erdeme geliyorum deyince bu taraf sanmistim.anladim.
karı koca isim soyisim olan endüstri meslek lisesi mi?
evet cok yasam dolu mekanlar buralari. benim muhitim de cok kozmopolit. zaten azinliklarin oturdugu bir semt, simdi paskalya zamani her yerde yumurta boyasi gelmistir yaziyor. rumca, ermenice aksanlar, kilise , cami hersey oyle karisik ki. ama cok hosuma gidiyor bu guzel mozaik. taksime, nisantasina, mecidiyekoye yuruyorum hep. bundan buyuk luks var mi diyorum? tiyatro, bale, sinema bileti alirken nasil gideriz nasil doneriz hic dusunmeyiz, cunku belli ki yuruyecegiz.
ama baska bir problem de araba park yeri. mutlaka otopark ayarlamak lazim.
Evet o meslek lisesi.
Şimdi yaza tayinimizi istemeyi düşünüyoruz. Beylikdüzüne taşınıcaz sanırım. Site içinde bir yere. Bebek için daha ferah gibi. Ama içimiz sıkılır oralarda. Gitmek istemiyoruz.![]()
ya sigara yine basit bir mevzu kaliyor diger seylerin yaninda. o kadar hadsizler ki, bayan ogretmenleri tacize kadar goturuyorlar isi diyor arkadasim. benim zamanimda liseler o kadar katiydi ki...o kadar da olmasin, o da yanlisti ama simdi de birseylerin yanlis oldugu kesin.
Sorun degil canim ama ben turkceyi katlediyorum ve farkindayimda bunun
şimdi isim vermeyeceğim açık adresim deşifre olmasın, hani o okulun hemen yanında ünlü bir site var hani yuvarlak binalar :) oradayım ben. site hayatı düzenli evet ama çok sıkıcı... 1 tane komşum yok. yürüyerek gittiğim yer palladium o yürüme yolu da ne kötü bilirsin. ahh orada eşin yerine sen olaydın ya bana 5dk yürümeye :)
Çok şükür hadsizlik olayı hiç yaşamadım şimdiye kadar. Saygısızlığını görmedim öğrencilerin. Ama anlatılanları ben de duyuyorum.
yoksa sen de .... erdem de misin?