ayy kıyamam gurbet güzeli :)
"""""hoşgeldin nesrinss""""
kızlar çoklu alıntı nasıl yapıyorsunuz? ben tek tek ayrı cevaplar yazıyorum.
canım alıntı ile cevaplanun yanında + işareti var ona basıyosun
okuyup yorum yapmak istediğin mesajlar için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bak İstanbullular bizim yaramızı deştilerrrrr![]()
istanbul bambaska dogru..
angellls is icin mi oraya tasindiniz siz?
mericdemir siz de kapadokyaya yakinsiniz ama nevsehirin ici daha bunalticidir
kızlaaaar ben geldim.. eşim hafta içi gidecek diye bugun 3lü taramamı yaptırdık. sonucları p.tesi alıcaz. yolculuk yapmamı da doktor kısıtlamadı ama yolculuk süresince uyumamaya calıs dedi neden bilmiyorum. ve kesinlikle yolculukta kendini strese sokma dedi. tabi ki askeri hastane oldugu icin cinsiyet söylemedi. 20-22. haftada söylüyoruz dedi. ama inanamadım çok iyi davrandılar. doktor biz kendi yakınlarımıza bile burda dogumu tavsiye ediyoruz kesinlikle bekleriz dediler :))) sanırım karar verdim ben gatada dogum yapıcam
kızlaaaar ben geldim.. eşim hafta içi gidecek diye bugun 3lü taramamı yaptırdık. sonucları p.tesi alıcaz. yolculuk yapmamı da doktor kısıtlamadı ama yolculuk süresince uyumamaya calıs dedi neden bilmiyorum. ve kesinlikle yolculukta kendini strese sokma dedi. tabi ki askeri hastane oldugu icin cinsiyet söylemedi. 20-22. haftada söylüyoruz dedi. ama inanamadım çok iyi davrandılar. doktor biz kendi yakınlarımıza bile burda dogumu tavsiye ediyoruz kesinlikle bekleriz dediler :))) sanırım karar verdim ben gatada dogum yapıcam
Hatun kişiler hayırlı akşamlar ben geldummmm :)
Nasisiniz iyi misiniz bebişleriniz nasiii :))
Güneşli günler geldi artık yüzümüze güneş kremi sürmeye başlamalı mıyız? Yüzde hamilelik lekeleri oluşur diyorlar
İİİİyizzzz canım hoşgeldinnnnnnnHatun kişiler hayırlı akşamlar ben geldummmm :)
Nasisiniz iyi misiniz bebişleriniz nasiii :))
Güneşli günler geldi artık yüzümüze güneş kremi sürmeye başlamalı mıyız? Yüzde hamilelik lekeleri oluşur diyorlar
istanbul bambaska dogru..
angellls is icin mi oraya tasindiniz siz?
mericdemir siz de kapadokyaya yakinsiniz ama nevsehirin ici daha bunalticidir
Hoşgeldin canım :) Bana 7. aydan sonra yolculuk yasak dedi acil bişey olmadıkça şimdide gerek yoksa gitme dedibende gitmemeye karar verdim. Ayrıntılı ultrason yaptırcak mısın canım ordada bebişin cinsiyeti tam bellli olur heralde ben haftaya cuma ayrıntılı ultransonla 4lü tarama testi yaptırcam bakalım artık kızımız kendinni tam göstercek mi. bende hrs hastanesinden çok memnun kaldm Allah tamamına hayırlısıyla erdirir inşaallah doğumlarımızıda..
tebrik ederim tatlım bak gönlüne göre de hastane buldun hadi bunu kutlayalim birer ihlamur ile![]()
Kızla ben bu akşam yaln dünya yı izleyecektim bide, yalam dünya benim için yalan oldu valla
burası bağımlılık yaptıııııııı bırakamıyrmmmm![]()
insallah hep böyle olurlarda bir sıkıntı cıkmaz bu arada esim gidince 1 aydan fazla ben yokum kızlar