2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin tatlım :) kesinlikle katılıyorum bağımlılık yapabilir meriç tatlım.

Ay bak İstanbullular bizim yaramızı deştilerrrrr:1::1::1::1::1:

ayy kıyamam gurbet güzeli :)

"""""hoşgeldin nesrinss""""

kızlar çoklu alıntı nasıl yapıyorsunuz? ben tek tek ayrı cevaplar yazıyorum.

ama kısmetse 1 ay sonra istnabuldayım özledim sehrin yogunlugunu ama insanlarımız cok kaba malesef 18 aydır burdayım bazen karsılastırıyorum ne olursa olsun özledim istanbulu

turamit canım alıntı ile cevaplanın yanında tik sec kac tane sececeksen son kimin msjında karar kılarsan onunlada alıntıla anlatabilmişimdir umarım

istanbul bambaska dogru..
angellls is icin mi oraya tasindiniz siz?
mericdemir siz de kapadokyaya yakinsiniz ama nevsehirin ici daha bunalticidir

Canım artık benim burad 4. senem doldu,dağa taşa peribacasına hepsine doydummm.......
nevşehir merkez iğrenççççç
hiç bişey yokkk
Arada bi gelen yerli yabancı turistleri görüyrmda biraz içim açılıyoo,kendimi başka bi şehirde gibi hissediyrm sayelerindeee

kızlaaaar ben geldim.. eşim hafta içi gidecek diye bugun 3lü taramamı yaptırdık. sonucları p.tesi alıcaz. yolculuk yapmamı da doktor kısıtlamadı ama yolculuk süresince uyumamaya calıs dedi neden bilmiyorum. ve kesinlikle yolculukta kendini strese sokma dedi. tabi ki askeri hastane oldugu icin cinsiyet söylemedi. 20-22. haftada söylüyoruz dedi. ama inanamadım çok iyi davrandılar. doktor biz kendi yakınlarımıza bile burda dogumu tavsiye ediyoruz kesinlikle bekleriz dediler :))) sanırım karar verdim ben gatada dogum yapıcam

Hatun kişiler hayırlı akşamlar ben geldummmm :)

Nasisiniz iyi misiniz bebişleriniz nasiii :))

Güneşli günler geldi artık yüzümüze güneş kremi sürmeye başlamalı mıyız? Yüzde hamilelik lekeleri oluşur diyorlar

kızlaaaar ben geldim.. eşim hafta içi gidecek diye bugun 3lü taramamı yaptırdık. sonucları p.tesi alıcaz. yolculuk yapmamı da doktor kısıtlamadı ama yolculuk süresince uyumamaya calıs dedi neden bilmiyorum. ve kesinlikle yolculukta kendini strese sokma dedi. tabi ki askeri hastane oldugu icin cinsiyet söylemedi. 20-22. haftada söylüyoruz dedi. ama inanamadım çok iyi davrandılar. doktor biz kendi yakınlarımıza bile burda dogumu tavsiye ediyoruz kesinlikle bekleriz dediler :))) sanırım karar verdim ben gatada dogum yapıcam

Hoşgeldin canım :) Bana 7. aydan sonra yolculuk yasak dedi acil bişey olmadıkça şimdide gerek yoksa gitme dedi :( bende gitmemeye karar verdim. Ayrıntılı ultrason yaptırcak mısın canım ordada bebişin cinsiyeti tam bellli olur heralde ben haftaya cuma ayrıntılı ultransonla 4lü tarama testi yaptırcam bakalım artık kızımız kendinni tam göstercek mi. bende hrs hastanesinden çok memnun kaldm Allah tamamına hayırlısıyla erdirir inşaallah doğumlarımızıda..

ben la roche nin anthelios xl sini kullanmaya basladim. dermatologum tavsiye etmisti. sonra o lekeler cok zor geciyor.

umarım sonuclarında güzel cıkar canım sıkma kendini keyfini yapa yapa git Allaha emanet olun ikinizde

biz iyiyiz teyzesi sen nasılsın

Güneşli günler geldi artık yüzümüze güneş kremi sürmeye başlamalı mıyız? Yüzde hamilelik lekeleri oluşur diyorlar

evet doktorlara sormak gerek ve lekelerde kalıyor:37:

OOOOHHHHH maşallah annsei umarım sonuçlarınızda iii çıkarrr, yolculuğuda pek dert etme kendine uyursan annamazsın zaten, ama ayaklarını bol bol hareket ettirrrr,,,,,
Canım gata yaaaa ben olsam gözüm kapalı evet derdim....

İİİİyizzzz canım hoşgeldinnnnnnn

Aslında aklıma gelmiyor değil, sürmeye başlasak iii olurrrr

tebrik ederim tatlım bak gönlüne göre de hastane buldun hadi bunu kutlayalim birer ihlamur ile :21:

istanbul bambaska dogru..
angellls is icin mi oraya tasindiniz siz?
mericdemir siz de kapadokyaya yakinsiniz ama nevsehirin ici daha bunalticidir

ya aslında şöyle oldu , ailem burda yaşıyordu ben de 2 sene önce falan bazı sıkıcı olaylar yaşadım, çok bunaldım sıkıldım İstanbuldan dedim bende gideyim Bodrumda yaşıyayım en iyisi diye, ondan sonra geçen sene de burda evlenince iyice kaldım burda :)

Hoşgeldin canım :) Bana 7. aydan sonra yolculuk yasak dedi acil bişey olmadıkça şimdide gerek yoksa gitme dedi :( bende gitmemeye karar verdim. Ayrıntılı ultrason yaptırcak mısın canım ordada bebişin cinsiyeti tam bellli olur heralde ben haftaya cuma ayrıntılı ultransonla 4lü tarama testi yaptırcam bakalım artık kızımız kendinni tam göstercek mi. bende hrs hastanesinden çok memnun kaldm Allah tamamına hayırlısıyla erdirir inşaallah doğumlarımızıda..

cnm burda tek basıma kalamam esim 1.5 ay yok. annemler gelse de duramazlar 1.5 ay burda dogumdan sonra gelmeleri daha iyi yanıma. o yüzden bisey demiyorum. bakalım hayırlısı. ayrıntılı ultrasonu nerde yaptıracagımı bilmiyorum canım cok sıkkın. balıkesirde nerde yaptırırım bilmiyorum

Kızla ben bu akşam yaln dünya yı izleyecektim bide, yalam dünya benim için yalan oldu valla
burası bağımlılık yaptıııııııı bırakamıyrmmmm:36::36::36::36:

Back
X