2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya ben telefondan giriyorum o yüzden zor oluyor geç kalıyorum hep. Patıcım geçmiş olsun valla sende Eşimi çok seviyor değer veriyormuşsun :nazar: ben şu halim ile kimseyi çekemem. Ki bak tek başıma oturacağım evde 2 gün o yüzden.

3 lü test sonucuma baktım netten. Şifremi ilkokulumun adı yapmıştım o da halilrüştü ama birleşik mi yazdım i leri ş leri yazdım mı falan derken giremedim . yeni hesap açtım hastane sistemine geçen hafta ona da gizli sorumu hatırlayamadım, o kadar gizlemişim yani :) Da Vinci nin şifresini geçti, Bambaşka bir e-mail hesabı açıp başka şifre aldım:1::1::1: neyse sonuçlarıma ulaştım, hepsi negatif çıkmış, risk yok. Doktora onaylatmadım ama birazcık anlar oldum yazılanlardan:):)

3 lü test sonucuma baktım netten. Şifremi ilkokulumun adı yapmıştım o da halilrüştü ama birleşik mi yazdım i leri ş leri yazdım mı falan derken giremedim . yeni hesap açtım hastane sistemine geçen hafta ona da gizli sorumu hatırlayamadım, o kadar gizlemişim yani :) Da Vinci nin şifresini geçti, Bambaşka bir e-mail hesabı açıp başka şifre aldım:1::1::1: neyse sonuçlarıma ulaştım, hepsi negatif çıkmış, risk yok. Doktora onaylatmadım ama birazcık anlar oldum yazılanlardan:):)

hadi hayırlı olsun cnm ya darısı basımıza insallah bende p.tesi alıcam bakalım nasıl cıkacak

güneş kremi ve güneş gözlüğü olmadan biz bir hıcız dilse ile . Benim krem ayrı onun ki ayrı.

hadi sonunda ulaşmışsin güzel haberlere sevindim. Darısı benim başıma

ya ben telefondan giriyorum o yüzden zor oluyor geç kalıyorum hep. Patıcım geçmiş olsun valla sende Eşimi çok seviyor değer veriyormuşsun :nazar: ben şu halim ile kimseyi çekemem. Ki bak tek başıma oturacağım evde 2 gün o yüzden.

severim tabi... bak şimdi hangimiz sevmiyoruz ki.. O da bana kıyamaz ama.. :nazar::nazar::nazar:Sevgisini çok hissettirir, bende nazlanıp kaprislenmem, garip kadın huylarım yoktur. hepimizinki kıymetlidir bence yoksa bu karnımızdakiler olmazdı dimi???

severim tabi... bak şimdi hangimiz sevmiyoruz ki.. O da bana kıyamaz ama.. :nazar::nazar::nazar:Sevgisini çok hissettirir, bende nazlanıp kaprislenmem, garip kadın huylarım yoktur. hepimizinki kıymetlidir bence yoksa bu karnımızdakiler olmazdı dimi???

tabiki herkes eşini sever :) ama benim ki tek bıraktı gitti beni. Dilse de uyudu ben tek kaldım ve eşim sadece dilse nasıl diye sordu bir de uyudu mu diye.

tabiki herkes eşini sever :) ama benim ki tek bıraktı gitti beni. Dilse de uyudu ben tek kaldım ve eşim sadece dilse nasıl diye sordu bir de uyudu mu diye.

hepimiz inanıyoruz ki eşinin algı mekanizması şu an arızalı ama askerdeyken ve döndüğünde süper iyileşmiş olacak, merak etme onun geöiş döneminde olduğunu düşün lütfen...

şu imza alanımızdaki hamilelik günlüğü de, her gün normal olarak yazılacak birşey bulunamamış. bazen acayip zırvalıyorlar:1:

mrb canım hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almanı ve onu büyütmeni nasip eder sağlıklı ve hayırlı bir şekilde.

ınsallah canım ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım

olumsuz düşünme canım hayırlısı ile Sağlıkla kucağina alırsın inşallah. Allah gönlüne göre versin. Ve aramız a hoşgeldin

sagol cnm amın ınsallah bu sefer hıc sorn olmaz.rabbım onu hıssettıkden sonra bır anda yok olmasını hıc bır kımseye yastmasın ınsallah

canım, giden yavruların şefaatçin olsun... ne diyim... Allah daha kötüsünü vermesin. ilk aylarda düşük riski çok oluyor. genetik bozuklğu olan çocuklar düşüyor. aslında ana karnındaki süreç bile bir nevi doğal eleme.

yat dinlen. kendini çok yorma. içini temiz tut. kendine de bebeğine de kötü şeyler yakıştırma. yüksek moral çok önemli.

Gebelerin duaları kabul olur. inşallah yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın bu sefer. bu gruba o kadar çok gebe giriyor ki... çoğu yazmıyor bile ama okuyorlar. senin yazını okuyan tüm hamileler sana dua edeceklerdir.

kalbini ferah tut.

ay yarama su serptın sankı cnm elbetdekı duadan baska bırseye ıhtıyacım yok rabbımden gelene her zaman boynum bukuk benım dusuklerımde erken oluyordu 7 8 haftalarda bu sefer cok ıyı geldık ınsallahda boyle gıder.salı gunu doktora gıdecegım bakalım bu zaman kadar aldıgım guzel haberler gıbı haber alırım ınsallah...anne olmaya bebek sahıbı olmayı o kadar cok aradım kı bunu asla kelımelerle bıle ıfade edılemez.ınsallah bu sefer dıyorum ınsallah bu sefer benım olur

hepimiz inanıyoruz ki eşinin algı mekanizması şu an arızalı ama askerdeyken ve döndüğünde süper iyileşmiş olacak, merak etme onun geöiş döneminde olduğunu düşün lütfen...

inşallah canım inşallah. Olumlu düşünmek ya da hiçbir şey düşünmemek için kendimi paralıyorum.

benim sol kalçamda batma gibi bi ağrı var adım attıkça batıyo sanki. sizde de var mı öle bişi :26::26:

benimde sol kalçamda ağrı vardı hemde çok acıyordu adım attıkça bıçak saplanır gibi acıyordu.. bunlar normalmiş dr öyle söyledi vitaminlerini ve demir ilacını özellikle ihmal etme benim ağrımı onlar geçirdi.. bu arada cinsiyeti bellimi..

Back
X