Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 lü test sonucuma baktım netten. Şifremi ilkokulumun adı yapmıştım o da halilrüştü ama birleşik mi yazdım i leri ş leri yazdım mı falan derken giremedim . yeni hesap açtım hastane sistemine geçen hafta ona da gizli sorumu hatırlayamadım, o kadar gizlemişim yani :) Da Vinci nin şifresini geçti, Bambaşka bir e-mail hesabı açıp başka şifre aldımneyse sonuçlarıma ulaştım, hepsi negatif çıkmış, risk yok. Doktora onaylatmadım ama birazcık anlar oldum yazılanlardan:):)
3 lü test sonucuma baktım netten. Şifremi ilkokulumun adı yapmıştım o da halilrüştü ama birleşik mi yazdım i leri ş leri yazdım mı falan derken giremedim . yeni hesap açtım hastane sistemine geçen hafta ona da gizli sorumu hatırlayamadım, o kadar gizlemişim yani :) Da Vinci nin şifresini geçti, Bambaşka bir e-mail hesabı açıp başka şifre aldımneyse sonuçlarıma ulaştım, hepsi negatif çıkmış, risk yok. Doktora onaylatmadım ama birazcık anlar oldum yazılanlardan:):)
ya ben telefondan giriyorum o yüzden zor oluyor geç kalıyorum hep. Patıcım geçmiş olsun valla sende Eşimi çok seviyor değer veriyormuşsunben şu halim ile kimseyi çekemem. Ki bak tek başıma oturacağım evde 2 gün o yüzden.
severim tabi... bak şimdi hangimiz sevmiyoruz ki.. O da bana kıyamaz ama..Sevgisini çok hissettirir, bende nazlanıp kaprislenmem, garip kadın huylarım yoktur. hepimizinki kıymetlidir bence yoksa bu karnımızdakiler olmazdı dimi???
kızlar ben cıkıyorum sabah 6 dan beri ayaktayız. öpüldünüz hepnize iyi geceler
tabiki herkes eşini sever :) ama benim ki tek bıraktı gitti beni. Dilse de uyudu ben tek kaldım ve eşim sadece dilse nasıl diye sordu bir de uyudu mu diye.
mrb canım hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer allah hayırlısı ile bebeğini kucağına almanı ve onu büyütmeni nasip eder sağlıklı ve hayırlı bir şekilde.
olumsuz düşünme canım hayırlısı ile Sağlıkla kucağina alırsın inşallah. Allah gönlüne göre versin. Ve aramız a hoşgeldin
canım, giden yavruların şefaatçin olsun... ne diyim... Allah daha kötüsünü vermesin. ilk aylarda düşük riski çok oluyor. genetik bozuklğu olan çocuklar düşüyor. aslında ana karnındaki süreç bile bir nevi doğal eleme.
yat dinlen. kendini çok yorma. içini temiz tut. kendine de bebeğine de kötü şeyler yakıştırma. yüksek moral çok önemli.
Gebelerin duaları kabul olur. inşallah yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın bu sefer. bu gruba o kadar çok gebe giriyor ki... çoğu yazmıyor bile ama okuyorlar. senin yazını okuyan tüm hamileler sana dua edeceklerdir.
kalbini ferah tut.
hepimiz inanıyoruz ki eşinin algı mekanizması şu an arızalı ama askerdeyken ve döndüğünde süper iyileşmiş olacak, merak etme onun geöiş döneminde olduğunu düşün lütfen...
benim sol kalçamda batma gibi bi ağrı var adım attıkça batıyo sanki. sizde de var mı öle bişi :26::26: