2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar şeker 142 iyi mi doktora sormadım daha internetten baktım sonuca ama sabah 10da kahvaltı yaptım yükleme 12de oldu olur dedi 2saat önce yenilince

nasıl yükleme o? sabah 9'da başladı benimki, açlıkla gittim. Sonra glikozu içtim her saatte yükleme kontrolü yaptılar 2 kez daha (1.saat ve 2. saat) o süre boyunca da açtım... Sen nerede yaptırdın? hastanede mi? 140'a kadar normal, senin de normal sayılır büyük ihtimalle ama akş ne çıktı? ki o akş olmaz bence 2 saatlik açlık yeterli değil diye biliyorum.......?????? bence doktor geçiştirmiş sağlıklı gelmedi bana öyle ölçüm canım....

kızlar şeker 142 iyi mi doktora sormadım daha internetten baktım sonuca ama sabah 10da kahvaltı yaptım yükleme 12de oldu olur dedi 2saat önce yenilince

bana aç karnına gel dedi.üniversitedeyken de laboratuvarda staj yapmıştım aç karnına şeker alıyorduk.gizli şekerde de daha net sonuç veriyordu.

canım ben daha catlamadım ama, bakalım snradan nolcak, badem yagı süreyim dıyorum,onuda hftada 1 kez sürüyorum, sevmıyorum yaglı yaglı,, sımdı sevmıyorum dıye sürmüyorum yagı,,snra catırcatır catlamıyayım:)))

inş çatlamassın canım bnde çok az war hemde kahwerengi leke şeklinde lekede geçmio çatlağada dönüşmüyor anlamadım birtürlü

Güzelim bak daha önce de yazmıştım, Johnson bebe yağı kullanın şiddetle tavsiye ediyorum :)))))) hiçbir çatlama yok, artı belimde daha önce kilo alıp vermemden kaynaklanan çatlak izlerini ciddi derecede azalttı.. Bu sabah şöyle bir inceledim her yerimi :))) belimde çatlak olacaktı diye daha bir dikkatli baktım öyle gördüm..! tecrübeye sabittir tavsiye edilir! ;))))) zaten bebe yağı hemen cilt emiyor ve öyle vıcık vıcık yağlı olmuyorsun.. Yumuşacık bebek gibi cildin oluyor veeeee popiş de bebek popişi gibi oluyor ;)))

dun oglusuma almıstım, bakım seti, ondan süreyım ozamn :)))))))),
ıyımıs ben sevmıyorum yaglı yaglı, yıne banyo yapasım gelıyoo cünkü:)
hastane cıkıs cantasınıda hazırladık dun canım, aldım bıseler (biberon ,yastık, emzık, hastane cıkısı, bakımseti, gogus pompası vs)
lohusa pijaması almadım daha sen aldınmı???ben bulamadımda.. bırde mamayla yenıdogan bebk bezı kaldı onları marketten alcam zaten....

inş çatlamassın canım bnde çok az war hemde kahwerengi leke şeklinde lekede geçmio çatlağada dönüşmüyor anlamadım birtürlü

catlakta deılse sadece leke ise belkı dogumdan snra gecer canım...
inşallah...
cok uykum var ya gozlerım kapanıyoo, gecede boyle gelsede erken uyusam,ama gelmıyo

dogumuna 2o gun kalan arkadasım face fotosunu atmıss gozlerıme ınanamadımmEki Görüntüle 451601

bızde bukadar olurmuyuz kı korktumbırden:14::14::14::14::14:

ayy canımmm, şaşırdım yaa, benım karnım onun yarısı kadr deıl sanırım:)))))))))
hahahha bu kadar olmayız herhlde:))) herkes koyar resmını bakarız, ozamn:))
ayrıca banada hep agstos ta dogurcakmısım gıbı gelıyoo, soranlara 9 eylul ama bu sıcaklarda agstosta dogururum dıyorum, :)
allah saglıklı hayırlı dgumlar nasıp etsın ınsallah..

merhaba arkadaşlar bende artık alış veriş canavarı olmaya adayım gecen haftadan beri o site seinin bu site benim sipariş veriyorum gelsin hepsi fotolarını koyarım bi şu gecelik işi kalacak zorunlu ihtiyaç ona kara veremedim çooook pahalı bir kaç gün giycen şeye 100tl vermek istemem siz nerden aldınız

dogumuna 2o gun kalan arkadasım face fotosunu atmıss gozlerıme ınanamadımmEki Görüntüle 451601

bızde bukadar olurmuyuz kı korktumbırden:14::14::14::14::14:

Korkma korma doğumdan sonra geçiyo hepsi.. Ben bu hatunuda geçerim gibime geliyo :1::1::1:

Doktorun hesabına göre 2 ylül benim hesaba göre 5 eylül :) Bakalım ne zaman geelcek bana da 20 ağustos ile 10 eylül arası beklicez dedi. Eşim 5 eylül ben 9 eylül kızımda 7 sinde doğsun tam ikimizin ortası süper olur :1::1::16::16:

Kızlar 50lik şeker 142 sınır 140 ne olurki . Doktoru arıcam şimdi

Canım arada için rahat etsin. Banada 140 sınır dedi 133 çıktı hiç bişey demedi dikkat et vs. gibi. Dedim açlık tokluk yapmadınız bana eğer 140dan yukarı çıksaydı açlık tokluk yapacaktık dedi. Bişey çıkmaz inşaallah..

nasıl yükleme o? sabah 9'da başladı benimki, açlıkla gittim. Sonra glikozu içtim her saatte yükleme kontrolü yaptılar 2 kez daha (1.saat ve 2. saat) o süre boyunca da açtım... Sen nerede yaptırdın? hastanede mi? 140'a kadar normal, senin de normal sayılır büyük ihtimalle ama akş ne çıktı? ki o akş olmaz bence 2 saatlik açlık yeterli değil diye biliyorum.......?????? bence doktor geçiştirmiş sağlıklı gelmedi bana öyle ölçüm canım....

Seninki 100gr dır tatlım o üç aşamada yapılıyo . Benimki 50gr Hamur işi tatlı yemediğim için yaptılar . Dedim aç değilim doktor hiç birşey olmaz zaten sende çıkmıcak bak gör dedi

Korkma korma doğumdan sonra geçiyo hepsi.. Ben bu hatunuda geçerim gibime geliyo :1::1::1:

Doktorun hesabına göre 2 ylül benim hesaba göre 5 eylül :) Bakalım ne zaman geelcek bana da 20 ağustos ile 10 eylül arası beklicez dedi. Eşim 5 eylül ben 9 eylül kızımda 7 sinde doğsun tam ikimizin ortası süper olur :1::1::16::16:

Maşallah çok büyümüş göbişi benm de yarısı kadar ama iç karnım genişmiş yani ne demekse bilmiyorum ole dıolarr :) bende aağustos annesiyim 29 ağustos son tarih ama bi kaç gün gecikirse eylül annesi de olabilirim :)

:49::49::49:

ben bir yandan otel araştırıyorum vallahi suksuk bu arada bayram ne zaman? Önce doğurursak harçlık toplarız bebişe :))))))))) arkadaşının da maşallahı var, doğum yaptı mı? gözüm korktu valla! :)))))))

Maşallah çok büyümüş göbişi benm de yarısı kadar ama iç karnım genişmiş yani ne demekse bilmiyorum ole dıolarr :) bende aağustos annesiyim 29 ağustos son tarih ama bi kaç gün gecikirse eylül annesi de olabilirim :)

bende agustos annesı olucam sanrımm hg cnm:16::16::16:

Sağlıkla gelsinlerde... Ağustos eylül farketmez... :)

Canım arada için rahat etsin. Banada 140 sınır dedi 133 çıktı hiç bişey demedi dikkat et vs. gibi. Dedim açlık tokluk yapmadınız bana eğer 140dan yukarı çıksaydı açlık tokluk yapacaktık dedi. Bişey çıkmaz inşaallah..

2saat önce kahvaltı yapıp gitmiştim büyük ihtimal daha düşüktür etki etmiştir diye tahmin ediyorm tatlm bkalm

KIZLAR hastane çıkışı almaktan vazgeçip bunu alsam nasıl olur bide battaniye uydururum ne dersiniz $L_20121-2Y6685Z1-76L_A.webp

Back
X