2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selamlar. bir sorum olucak sizlere ben 16 mayısta adet oldum. tarlusal ile. ardından da 3. günü serophene kullanmaya başlasım. normalde en geç haziranın 15 inde adet olmam gerekiyordu. olmadım halada olmadım adet gecikmesi olduğunda 4. günü idrar testi yaptım. negatif çıktı. bugun de idrar testi alıp yaptım bozuk çıktı:)))) hevesim kursağımda kaldı.:)) yarın kan testi yaptırmayı düşünyorum. acaba sizce kan testimi yaptırayim. yoksa yarın yine idrar testi alıp mı yapayim kararsız kaldım. bide serophene kullanıpta yumurta çatlamadan kiste çevirede biliyormuş.int de okudum. acaba ölede olabilir mi düşünüyorum. ne yapmalıyım???? göğüslerim de şişlik var sadece ve çok az gecikmeden beri bazen akıntı ama yok denecek kadar az şeffaftı. bugun beyaz akıntı olmaya başladı. bi kaç kez geldi. ve işim oturarak olduğu için sürekli oturuorum ölen kasıklarda sanki adet olcak gibi arı oluyor.bugunle beraber 11 gün geçmiş oldu...

Ah canım inş. bebiş haberi alırsınnn, ilaç işin içinde o yüzden pek fikrim yokkk ama kan testi en güzel sonucu verir sen direk kan yaptır istersen.
Allah yardımcın olsun.

selamlar. bir sorum olucak sizlere ben 16 mayısta adet oldum. tarlusal ile. ardından da 3. günü serophene kullanmaya başlasım. normalde en geç haziranın 15 inde adet olmam gerekiyordu. olmadım halada olmadım adet gecikmesi olduğunda 4. günü idrar testi yaptım. negatif çıktı. bugun de idrar testi alıp yaptım bozuk çıktı:)))) hevesim kursağımda kaldı.:)) yarın kan testi yaptırmayı düşünyorum. acaba sizce kan testimi yaptırayim. yoksa yarın yine idrar testi alıp mı yapayim kararsız kaldım. bide serophene kullanıpta yumurta çatlamadan kiste çevirede biliyormuş.int de okudum. acaba ölede olabilir mi düşünüyorum. ne yapmalıyım???? göğüslerim de şişlik var sadece ve çok az gecikmeden beri bazen akıntı ama yok denecek kadar az şeffaftı. bugun beyaz akıntı olmaya başladı. bi kaç kez geldi. ve işim oturarak olduğu için sürekli oturuorum ölen kasıklarda sanki adet olcak gibi arı oluyor.bugunle beraber 11 gün geçmiş oldu...

Canımmm bu gecikmenin sebebi umarım bebiştir,,yüzün en kısa zamanda güler Allah ım sanada en kısa zamanda bi bebiş nasip eder.........
bu konuda sana pek yardımcı olamıycam pek bi bilgim yok.......
ama kan testi en iii ve güvenilir sonucu verir......bence kan testi yaptır kafandaki soru işretleride ortadan kalkmış olur....

kızlarrr
doğum yaptıktan sonra sütüm olmuycak diye çok korkuyrm bu aralar durup durup aklıma geliooo
böyle düşünmekte psikoloji üstünde olumsuz etki yapıp sütü engelliyormuş......
umarım süt problemimiz olmazda tosuncuklar emerde emerler.....

ben sadece 3aycık emmişim annemi...umarım kızım bana benzemez.......
doğumdan 1 hafta önce HUMANA çayı içmek lazımmış.......aklınızda bulunsun.....

kızlarrr
doğum yaptıktan sonra sütüm olmuycak diye çok korkuyrm bu aralar durup durup aklıma geliooo

canımmmm olumsuzz şeylerrrrr düşünmeee çağırmaaaaaa güzel şeyler düşün inşş.hepimizin sütü olurrrr merak etme

iyi yürüyüşler canım çok yorma kendiniiii ben buradayım:DD beklerim

oooooooooooooohhhhhhhhhhhhh
yürüyün bakalım annesiiii bizim yerimizede
iii yürüyüşlerrrrrrrrrrrrr
sanada tatlımmmmm

Geldim kızlar sizde çkıyosunuz herhalde bende bakayım dedim çıkarım birazdan yürüdük geldikk :)

kızlarrr

Canım hiç korkma.. Sadece 36. haftadan sonra kuru incir, hurma tüketimini artır. Bir de ben şey duydum, akşamları yatmadan bir bardak süt ile yeşil elma yemek sütü artırıyormuş.
Bi de aktarlarda sütü artıran çaylar var hemde bebişin gazını alıyor, bizdeki ödemi de atıyormuş...

ben daha yıkamadım fıstık bebişin kıyafetleriniii
ama hassas yıkama modunda yıkayacağım şu kazaklaırn falna yıkandığı var ya çoık sıktırmadan çıkarıyor çünkü temizlerr zaten sadece suya değmeleri yeter ayrıca çekmesinler küçülmesnler sulu çıksınlar avuç içi kadar ciciler güneşi görünce hemen kururlar diye düşünüyorum.

çok mantıklı düşünüyosun tatlımm bencede sulu bırakmak daha ii hem düşükte yıkarız hem fazla sıktırmayız zaten dediğin gibi avuç içi kadar şeyler valla bide çekerlerse mikroskopla bakmak gerekir artık:)

kızlarrr

tatlım şimdidn bunu düşünüpte stres yapma kendine inş bol bol olur sütümüz bu arada kuru incir süt için birebir be3n şimdiden tüketmeye başladım

Canım bu aylarda normal abuk sbauk rüyalar görmek. 3er Fatiha, İhlas, Felak, Nas 7 kerede Ayet el kürsiyi oku ve kendine üfle... Allah korusun cümlemizi...

Annem dikmedi şekerim annem diktirdi :) Bi de ben yedek bi nevresim aldım netten malum terler çiş yapar felan dursun kenarda

hmm tmm şimdi anladım tatlım:) iyi yapmıssın yaa valla yedekler çok lazım oluyomuş

ay ilahi güldürdün beni:)))
hım birde iki tane hurç aldım orta boylardan, birtanesine bneim cicileri birtaneisne bebişin cicilerini koyacağımmm tek valize yerleştireceğim iki ayrı çantada hazırlamayacağımm
belki sizede fikir vermiş olur.

haha öle ama demi:):):)

bak bu fikride beğendim tek çanta daha telaşsız olur

Back
X