Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nyse hanımlar ben çıkıp biraz yüreyeyim serin serin.. Gelince çok yorulmazsam görüşürüz... Hayırlı geceler hepinize![]()
oooooooooooooohhhhhhhhhhhhhNyse hanımlar ben çıkıp biraz yüreyeyim serin serin.. Gelince çok yorulmazsam görüşürüz... Hayırlı geceler hepinize![]()
selamlar. bir sorum olucak sizlere ben 16 mayısta adet oldum. tarlusal ile. ardından da 3. günü serophene kullanmaya başlasım. normalde en geç haziranın 15 inde adet olmam gerekiyordu. olmadım halada olmadım adet gecikmesi olduğunda 4. günü idrar testi yaptım. negatif çıktı. bugun de idrar testi alıp yaptım bozuk çıktı:)))) hevesim kursağımda kaldı.:)) yarın kan testi yaptırmayı düşünyorum. acaba sizce kan testimi yaptırayim. yoksa yarın yine idrar testi alıp mı yapayim kararsız kaldım. bide serophene kullanıpta yumurta çatlamadan kiste çevirede biliyormuş.int de okudum. acaba ölede olabilir mi düşünüyorum. ne yapmalıyım???? göğüslerim de şişlik var sadece ve çok az gecikmeden beri bazen akıntı ama yok denecek kadar az şeffaftı. bugun beyaz akıntı olmaya başladı. bi kaç kez geldi. ve işim oturarak olduğu için sürekli oturuorum ölen kasıklarda sanki adet olcak gibi arı oluyor.bugunle beraber 11 gün geçmiş oldu...
selamlar. bir sorum olucak sizlere ben 16 mayısta adet oldum. tarlusal ile. ardından da 3. günü serophene kullanmaya başlasım. normalde en geç haziranın 15 inde adet olmam gerekiyordu. olmadım halada olmadım adet gecikmesi olduğunda 4. günü idrar testi yaptım. negatif çıktı. bugun de idrar testi alıp yaptım bozuk çıktı:)))) hevesim kursağımda kaldı.:)) yarın kan testi yaptırmayı düşünyorum. acaba sizce kan testimi yaptırayim. yoksa yarın yine idrar testi alıp mı yapayim kararsız kaldım. bide serophene kullanıpta yumurta çatlamadan kiste çevirede biliyormuş.int de okudum. acaba ölede olabilir mi düşünüyorum. ne yapmalıyım???? göğüslerim de şişlik var sadece ve çok az gecikmeden beri bazen akıntı ama yok denecek kadar az şeffaftı. bugun beyaz akıntı olmaya başladı. bi kaç kez geldi. ve işim oturarak olduğu için sürekli oturuorum ölen kasıklarda sanki adet olcak gibi arı oluyor.bugunle beraber 11 gün geçmiş oldu...
kızlarrr
doğum yaptıktan sonra sütüm olmuycak diye çok korkuyrm bu aralar durup durup aklıma geliooo
böyle düşünmekte psikoloji üstünde olumsuz etki yapıp sütü engelliyormuş......
umarım süt problemimiz olmazda tosuncuklar emerde emerler.....
ben sadece 3aycık emmişim annemi...umarım kızım bana benzemez.......
doğumdan 1 hafta önce HUMANA çayı içmek lazımmış.......aklınızda bulunsun.....
iyi yürüyüşler canım çok yorma kendiniiii ben buradayımD beklerim
oooooooooooooohhhhhhhhhhhhh
yürüyün bakalım annesiiii bizim yerimizede
iii yürüyüşlerrrrrrrrrrrrr
sanada tatlımmmmm
kızlarrr
doğum yaptıktan sonra sütüm olmuycak diye çok korkuyrm bu aralar durup durup aklıma geliooo
ben daha yıkamadım fıstık bebişin kıyafetleriniii
ama hassas yıkama modunda yıkayacağım şu kazaklaırn falna yıkandığı var ya çoık sıktırmadan çıkarıyor çünkü temizlerr zaten sadece suya değmeleri yeter ayrıca çekmesinler küçülmesnler sulu çıksınlar avuç içi kadar ciciler güneşi görünce hemen kururlar diye düşünüyorum.
kızlarrr
Canım bu aylarda normal abuk sbauk rüyalar görmek. 3er Fatiha, İhlas, Felak, Nas 7 kerede Ayet el kürsiyi oku ve kendine üfle... Allah korusun cümlemizi...
Annem dikmedi şekerim annem diktirdi :) Bi de ben yedek bi nevresim aldım netten malum terler çiş yapar felan dursun kenarda
ay evet bende çoğu zaman yetişemiyorum ama bugün vaktim varr şöyle uzanmışken yapayım dedim:))
doğumdan sonrada böyleee hareketli olur inş.
ay ilahi güldürdün beni:)))
hım birde iki tane hurç aldım orta boylardan, birtanesine bneim cicileri birtaneisne bebişin cicilerini koyacağımmm tek valize yerleştireceğim iki ayrı çantada hazırlamayacağımm
belki sizede fikir vermiş olur.