2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

fıstıklar günaydın... keyifler nasıl bakalım hamilelik nasıl gidiyor... bende pazartesi kontrole gittim herşey yolunda dedi doktorum sadece bebeğin eşiği aşağıdaymış umarım bişey olmaz erken doğuma işaret edebilirde etmeyebilirde dedi ve 1 ay sonra çağırdı umarım birşey olmaz... tetanozumuda olamadım aile hekimliğindeki sağlık personeli izne çıkmış 10 gün sonra gel dediler gecikmiş olmuyor mu işimiz devlete kalsa yanmışız walla... birde kızlar ben tek bir doktora gittim hep başka hiç doktora gözükmedim sizce başka bir göz daha görse mi yoksa gerek yok mu ben mi abartıyorum???

günaydın selincim hoşgeldin sende mi uyuyamadın bende düzenli içmiyorum ama bayadır girmedi bana kramp falan

Hoş.bulduk tatlım. Bende düzenli içmiyorum ;) wc midem karnım yapışıyo yatınca kızda baskı yapıyo .tepeden görünüyo uzunlamasına. Ağrım bu aslında ;)) eşim diyo kilo al vücuduna sığmıyo bebek ;)

fıstıklar günaydın... keyifler nasıl bakalım hamilelik nasıl gidiyor... bende pazartesi kontrole gittim herşey yolunda dedi doktorum sadece bebeğin eşiği aşağıdaymış umarım bişey olmaz erken doğuma işaret edebilirde etmeyebilirde dedi ve 1 ay sonra çağırdı umarım birşey olmaz... tetanozumuda olamadım aile hekimliğindeki sağlık personeli izne çıkmış 10 gün sonra gel dediler gecikmiş olmuyor mu işimiz devlete kalsa yanmışız walla... birde kızlar ben tek bir doktora gittim hep başka hiç doktora gözükmedim sizce başka bir göz daha görse mi yoksa gerek yok mu ben mi abartıyorum???
günaydın canım keyifler yerinde iyiyiz çok şükür ..inş.çıkar yukarı çocuğun eşi bi aksilik olmaz inş.tamamen günügünene olmasına gerek yok tetonozun sıkma canını.doktorlar genelde sadece bi hekime gözükün diyorlar...seninde ciddi bi sıkıntın olmadığı için başka bi dr.gitmene gerek yok bence ekstrem bi durum olmadıkça

Hoş.bulduk tatlım. Bende düzenli içmiyorum ;) wc midem karnım yapışıyo yatınca kızda baskı yapıyo .tepeden görünüyo uzunlamasına. Ağrım bu aslında ;)) eşim diyo kilo al vücuduna sığmıyo bebek ;)
hahahaha sığmıyor mu diyo valla güldüm he ...ne alaka kiloyla alma boşver...

biz cemremle kahvaltı hazırlamaya gidiyoruz acıktık ama sabahlarıda pek iştahımız olmuyor kahvaltı da tek çekilmiyor kahvaltı yapamayanlar buyrun gelin bekliyoruzzzzz:56:

günaydın canım keyifler yerinde iyiyiz çok şükür ..inş.çıkar yukarı çocuğun eşi bi aksilik olmaz inş.tamamen günügünene olmasına gerek yok tetonozun sıkma canını.doktorlar genelde sadece bi hekime gözükün diyorlar...seninde ciddi bi sıkıntın olmadığı için başka bi dr.gitmene gerek yok bence ekstrem bi durum olmadıkça

canım çok teşekkür ederim cevabın için... çok şükür bir problem yok şimdilik umarımda olmaz... senin bayağ az kalmış maşallah ne güzel hepimiz sağa sağlim bir kavuşsak meleklerimize :16:

Tabi tabi biliyorlar hamile oldugumu..Boy kiloyu falan gectim de aşı için bile aramadılar..Bursa'da oturuyorum ama burda da baska semtlerde oturan arkadaslarım var hamile, arayıp dogum kontrol yöntemi olarak ne kullanacaklarını bile sormuslar, bizim baglı oldugumuz aile hekimliginden ses yok. Yarın kontrolüm var sorayım bari doktoruma.

Benimde aile hekimim çok ilgisizdi bende değiştirdim dilekçe verip. Şimdiki hemşire çok iyi hep arıyo küçük anne nasılsın diye. Eğer başka sağlık ocağına giden varsa oraya dilekçe ver

sata göre 25 eylül ultrasyonda 1ekim bile çıktı biz geriden geliyoruz kızımla ;) önceliği size bıraktık büyükler önden doğurur hahaha ;)

Back
X