2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gebelik şekeri çıktı insülin kullanıyorum aslında iri bebek riski oluyor yaa. Allah bundan da korusun normal bebeklerimiz olsun inşallah :16: herhalde 4 hafta sonra randevum var o zamana kocaman olur çok seviorum bebişlerimizi Allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin inş.:emir_bebek:

hadi bakalım hayırlısı ii gezmeler :) "bol tekmeli güzel günler" çok süper bi cümle oldu :D:24:

çok güzell bir avize çok beğendim güzel günlerde kullan inş. odanızı da sabırsızlandım görmek için :):7:

ya bu kramp olayı bende de oluyordu kendi kadın doğum dr um olabilir kramplar normaldir dedi. başka bir kadın doğum dr u da bahsettiğiniz efervesan tabletten vermişti ama azalınca kramplar ben kullanmadım. zaten yeterince ilaç kullanıyorum.

ben de hamile kaldığımda 116 idim. bi ara 118 e çıktım.:50: şimdi 114 üm inanamıyorum kilo verdim.:34: inşallah böyle devam eder de ne ben ne bebeğim zorlanmayız.

inşallah birşey olmaz yaa... benim halamın kzıının da öyleydi. herhangi bir problem olmadı bi tek sezeryan olmuştu nur topu gibi bir bebeği var maşallah. sen de yüreğini ferah tut. ya bu tetanoz aşısı olayına ben de şaştım benim için 24. haftada çağırdılar başka bir arkadaşımı 22 de çağırmışlar sanırım haftanın önemi yok ama bir hekime danışmakta fayda var. bi de beni korkutmuşlardı yok kolunu kaldıramıcaksın yok ağır yok bilmem ne. amaaan hiç bişe yokmuş ufacık bi iğne :52:

canım çok geçmiş olsun benim kuzenimdede gebelik şekeri çıkmıştı çok şükür bişeyde olmadı sen sakın sıkma canını bişeycik olmaz ilaçlarını düzenli kullan yeter :16:

ay didem bugün bende sakarlık yaptım az kaldı düşüyordum ayağım pc kablosuna takıldı tv tosladım ama bişey olmadı güldüm kendime aklıma sen geldinnnn
dedim yaa ne demişler gülme komşuna gelir başına :27:

Kızlar günaydın.Bizim gecemiz de uykusuz geçti.Ancak 6 da uyuyabildim.9 da uyandım geri.Bebişler gelince zaten uyuyamıcaz.Şimdi depolamak lazım aslında ama:1: Bebişimizin arabasını ve oto koltuğunu aldık. Çok düşündük babasıyla wollex set almaya karar verdik.İns hayal kırıklığına uğratmaz bizi

Eki Görüntüle 453721

canım bebişin güle güle kullansın... kaça aldın ve neredn aldın??

ay didem bugün bende sakarlık yaptım az kaldı düşüyordum ayağım pc kablosuna takıldı tv tosladım ama bişey olmadı güldüm kendime aklıma sen geldinnnn

Geçmiş olsun kız .dikkat edin ;( yoksa sizin bebeler erkenmi yürüyecek şimdiden düşmeler başladı . Hayal gücüme hayranım bugün oy

ayy yok gelmesin başına canım yaa geçmiş olsun aman çocuk bu işde düşe kalka büyüyorlar boşwer:):)

kızlarbişey sorcam size siz çay içiyormusunuz ? ben şimdi demledim kendime ama genelde yapmıyorum içmiyorum...siz çayı kıstınız mı?
cnm ben ıcıyrm kahvaltıyı ole meyvesuyuyla falaln yapmyrm cay olcak bana cok acık 1 bardak ıcıyrm aksmda bazen yıne acık bır cay
BEN DOKTORA DAHA GİTMEDİM BEBİŞİM KİLOSUNUDA BİLMİYORU :14: 48 kiloda hamile kaldım şuan 59 kiloyum :17: ehhhh zayıf kalınca halen zayıf gibi gözüküyorum :)))) :1: :1: :1: şimdide şütümüzü içmeye gidiyoruz :56: :3: :3: :3:

sende benm gbı zayfsın cnm bende 49la hamıle kaldım 57 mı 56 mı ne olmustum en son :)))gercı ben bu halımı sevmeye basldm esım kılo yakıstı sana dıo benmde kollarm bacaklrm kalınlastı ay dıyrm kadın gbı oldum etlu butlu neguzel:))))

kızlar sızde cıller olustumu benım gozlerımın etrafnda cok az gunes lekelerı vardı sımdı dhada belırgnlestı ısyrendekıler dlaga gecıo kocandan dayakmı ydın kız dıe uzaktan morarmıs gbı duruo :1::1::1::1:

canım bebişin güle güle kullansın... kaça aldın ve neredn aldın??

Canım teşekkür ederim. morhipodan aldım. 693 liradan 515e indi avea indirimi ile.Maximum kart olsa bi %25 daha inecekti ama malesef kartımız yoktu.Mihrace 452 liraya almıstı mesela..Ödemeyi bonusla yaptığımız için 100 lira da hediye ceki kazandık.onu da baska alısveriste kullanıcaz.Eksik cok nasıl olsa. :1:

Son düzenleme:
canımm,, ben hamıle kalmadan once gunde yaklasık 10 bardak içiyordum hemde fıncanla,, ama sımdı, sabah 1 bardak aksamda 1 bardak ıcıyorum, baya kıstım yani....
bende canım istiyor ama tutuyorum kendimi senin gibi dengeli içsem ama yok dengesizim ben illa bi otuşa 3 bardak incek göbüşe off off

Canım teşekkür ederim. morhipodan aldım. 693 liradan 515e indi avea indirimi ile.Maximum kart olsa bi %25 daha inecekti ama malesef kartımız yoktu.Mihrace 452 liraya almıstı mesela..Ödemeyi bonusla yaptığımız için 100 lira da hediye ceki kazandık.onu da baska alısveriste kullanıcaz.Eksik cok nasıl olsa. :1:

oo bayağ uyguna gelmiş walla alamazsın o fiyata walla öyle set iyi günlerde kullanın canım :16:

Back
X