2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aynen canım ben de cok daralıyorum. Heke sırt üstü yatarken sanki birisi beni bogazlıyo gibi oluyo. burnum zaten hep tıkalı.agzımdan aldıgım nefes de yetmiyor.Boguluyorum sanki:43:

canım yastığını yükseltmeyi dene nefes alıp vermene yardımcı olur belki diye düşündüm :44:[/QUOTE]

Benimde burun yanmam ve nefes yetersizliği gibi bir sıkıntım var geçen gün şu burun bantlarından aldım burnunu yapıştırıyorsun burun deliklerini açıyor biraz daha valla rahatlattı gece daha düzgün uyudum... Tavsiye ederim deneyebilirsiniz bence:46:

hatuuunlaar.. :) gördümki bir kilo muhabbeti var :D bende evlendiğimde 67 kiloydum :) hamile kaldığımda 70 ve 29. haftamda 76,6 :ssz::ssz: nasıl sizce normal seyrediyorum galiba şu an.. yani inş. öyledir :1::1:
gayet orantılı ilerliyorsun canım tebrikler sana :46:
benim gibi evlenince cozutmamışsın en azından :17:

bende canım istiyor ama tutuyorum kendimi senin gibi dengeli içsem ama yok dengesizim ben illa bi otuşa 3 bardak incek göbüşe off off

çay gunde 2 bardagı gecmesın yazıyodu benım gebelık kartımda:))),,, ben nasıl ıcmıcem dıyordum ama düşün ofıste sabah 9 dan aksam 6.30 a kadr oturuyorum, kı ıcmem lazım hiiç ıcmıyorum, su içiyorum onun yerine:)

kızlar bişey sorcam yaa gunaydın herkese bu arada:)) dün unnado dan bişeyler alayım dedim kredi kartıyla hiç güvenlik şifresi falan gelmedi telefonuma onaylıyor musunuz falan diye eşim de bu nasıl site falan dedi içime kurt düşürdü unnado dan bişeyler alan var mı hiç???

Canım ben sürekli alıyorum, basıma bişi gelmedi şükür.Benim eşim de cok kızıyor nasıl güveniyorsun diye ama büyük kolaylık bu netten alısveris olayı.Telefona kod olayı sadece 3d secure sistem ile ödemelerde oluyor. Unnadonun böyle bir sistemi yok bildigim kadarıyla.

slm herkese.kızlar ben bu bu sıralar cok daralıyorum.nefes alamıyorum adeta.uykumdan daralmış uyanıyorum.hemen kendimi balkona atıyorum.ağlasam ağlayamıyorum.var mı aranızda benim gibi olan.

Aynen canım ben de cok daralıyorum. Heke sırt üstü yatarken sanki birisi beni bogazlıyo gibi oluyo. burnum zaten hep tıkalı.agzımdan aldıgım nefes de yetmiyor.Boguluyorum sanki:43:

gayet orantılı ilerliyorsun canım tebrikler sana :46:
benim gibi evlenince cozutmamışsın en azından :17:

Valla ben 2008 temmuzda evlendiğimde 58 kiloydum bu arada boyum 1,73 evlendim bir buçuk sene içinde 67 oldum Şubat 2010 da oğluma hamile kaldığımı öğrendiğimde 69 kiloydum 90 kilo ile doğuma gittim. Doğumdan eve geldiğimde 79 kiloydum 11 kilo doğumda gitmiş. Emzirme iştahsızlık derken 1 hafta içinde de 74 kiloya indim öyle kaldım. 6 aylıktı oğlum rejim ve spora başladım 3 ay sonra 74 ten 63' e indim. Ocak 2012 de kızıma hamile kaldığımı öğrendiğimde 64 kiloydum. bu sabah tartıldım 79 kiloyum. 4 sene içindeki çizelgeme bakar mısınız Bu hesapla 2 sene içinde 32 kilo almışım bir sene içinde 27 kilo vermişim son 7 ay içinde 15 kilo almışım.... Nasıl ama???

hatuuunlaar.. :) gördümki bir kilo muhabbeti var :D bende evlendiğimde 67 kiloydum :) hamile kaldığımda 70 ve 29. haftamda 76,6 :ssz::ssz: nasıl sizce normal seyrediyorum galiba şu an.. yani inş. öyledir :1::1:

senle aynı sayılırız canımm:) bende evlendıgımde 64 tum, hamıle kaldıgımda 68 dım, suanda 75 ım, hee 26 hftada 75 tım belkı sımdı 77 olmusumdur :)))))))

kızlar sizce bebek bakım ürünlerini set olarak mı yoksa tek tek almakmı daha avantajlı şöyle bir durumda varki bir markanın şampuanı iyiyken pişik kremini önermeyenler oluyor bu açıdanda nasıl olur

Valla ben 2008 temmuzda evlendiğimde 58 kiloydum bu arada boyum 1,73 evlendim bir buçuk sene içinde 67 oldum Şubat 2010 da oğluma hamile kaldığımı öğrendiğimde 69 kiloydum 90 kilo ile doğuma gittim. Doğumdan eve geldiğimde 79 kiloydum 11 kilo doğumda gitmiş. Emzirme iştahsızlık derken 1 hafta içinde de 74 kiloya indim öyle kaldım. 6 aylıktı oğlum rejim ve spora başladım 3 ay sonra 74 ten 63' e indim. Ocak 2012 de kızıma hamile kaldığımı öğrendiğimde 64 kiloydum. bu sabah tartıldım 79 kiloyum. 4 sene içindeki çizelgeme bakar mısınız Bu hesapla 2 sene içinde 32 kilo almışım bir sene içinde 27 kilo vermişim son 7 ay içinde 15 kilo almışım.... Nasıl ama???

süpersin canımm,, almıssın ve hepsini vermıssın, bakalım bizim nasıl olcak:)

çay gunde 2 bardagı gecmesın yazıyodu benım gebelık kartımda:))),,, ben nasıl ıcmıcem dıyordum ama düşün ofıste sabah 9 dan aksam 6.30 a kadr oturuyorum, kı ıcmem lazım hiiç ıcmıyorum, su içiyorum onun yerine:)
ben netten şöyle bi yazı okumuştum içtiğiniz çay bebeğinizin kilosuyla oynuyor diye yani çk çay içersek bebişimiz zayıf olurmuş...bende bayan pimpirik olarak çayı kestim tamamen arada kaçamaklarım oluyor içtimm mi 3 bardak bitiyor.ama hergün içmiyorum sonuçta etkilemez inş.hiç içememk daha iyi tabi...birde bnm açık içme gibi bir huyum yok ağır abiziyiz biz kzımla demli içiyoruz:27:

Ben çok kullandım unnadoyu güvenilir sitedir. Hiç bir sıkıntı çıkmaz merak etme... Sadece kampanyanın bitmesini bekliyorlar kargoya vermek için o yüzden uzun sürüyor gelmesi ürünlerin.

peki kredi kartıyla alırken hiçbir güvenlik işlemi sormadılar kart noso ve son kullanma tarihi o kadar öyle ömi oluyo

ben netten şöyle bi yazı okumuştum içtiğiniz çay bebeğinizin kilosuyla oynuyor diye yani çk çay içersek bebişimiz zayıf olurmuş...bende bayan pimpirik olarak çayı kestim tamamen arada kaçamaklarım oluyor içtimm mi 3 bardak bitiyor.ama hergün içmiyorum sonuçta etkilemez inş.hiç içememk daha iyi tabi...birde bnm açık içme gibi bir huyum yok ağır abiziyiz biz kzımla demli içiyoruz:27:
benım karsı komsumm aksıne hergun cay ıcıodu onu aserıodu 36 haftalık dogum yaptı tansıyonundan dolayı 365o dogdu bebegıde hıc kuvozde kalmadı gayet saglıklı.. bende ara sıra cay ıcıyorumm hergun deıl tabıkıde onuda cok acık ıcerımm.. okadarrdan bısey olucagını sanmıyorumm :40:

Son düzenleme:
dıdemmmmm nerdesın kuzum??????????????
bız hala aldıklarımızın resımlerını ekleyemedık :( onları gorunce hemen dogurasım gelıyoooo:) dogum yapanlarında bazen gerı sokası gelıyomuş göbişineee benden solemesı,,, bızım kuzenın eşi meselaa, cocuk cok yaramaz, 1 dakıka durmuyo, hem yaramaz, hem ınat. hemde 2 yasında,,,dun aksam pıknıge gttık, sırayla yemek yedıler

1.73 boy ve 58 kilo bi hatun vayy be asfalt ağladı diyesim geldi bak :23::1:
bende evlendiğimde 53 kiloydum boyda 1.57 fln tıfılım yani evlendikten sonra kendimi 70 lerde gördüm sonra hırs yaptım anca 64 e düşebildim.hami,le kaldığımda da 64 tüm şimdi yine 70 im. ama sen çok hızlı alıp çok hızlı vermişsin tebrik ederim ama vucüt sarkmıştır senn sürekli alver al ver :ssz:

kızlar sizce bebek bakım ürünlerini set olarak mı yoksa tek tek almakmı daha avantajlı şöyle bir durumda varki bir markanın şampuanı iyiyken pişik kremini önermeyenler oluyor bu açıdanda nasıl olur

Canım ben ayrı ayrı alcam.Dediğin gibi bi markanın her ürünü aynı güzellikte ve kalitede olmuyor.Aslında tavsiyelerden cok deneme yanılma yöntemi ile dogrusunu bulacagız cünkü her bebek bir olmuyor.Mesela benim komsumun bebeğine her bez alerji yaptı.Çocuk sadece bimin bezini kullanabiliyor.:1: Baska bez kullandıklarında fosur fosur kabarıyor yavrucak.. Ne kadar ekonomik bebek:1: Yani bebişlerin ürünlere gösterecekleri reaksiyon önemli..

kılosunumu etkılıyo bılmıyorum ama 2 bardaktan fazlası zararlı yazıyodu. hahaha alemsın ya,:)))))) acık bende sevmıyorum, normal ıcıyorum, acık ıcemesemde olur

kızlar hamilelikte hangi bitki çayları içilirki ? Çok sevmeme rağmen içemiyorum korkudan bi etkisi olur diye

yok canım ya ben sanmıorum kiloyla alakası olduğunu ben her sabah ortalama 2 su bardağı içiyorum gün içerisinde de oluyo kaçamaklar ama 28. haftada bebişim 1300 kg dı hatta acaba fazla mı ki diye düşündüm etkilese bizi etkilerdi çay :7: ama tabi bünyeyle alaklaı bi durumda olabilir:emir_bebek:

birde annişler gazetede okumuştum pişiklere pudra yerine zeytinyağı içeren kremler öneriliyor

Back
X