2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anladım canım ben iki dilim tam buğday ekmeğiyle kahvaltı yaptım haşlanmış yumurta peynir salatalık falan zorakide tahinle pekmezden aldım bi iki lokma sonra öğlene doru bi bardak süt içtim anneme geldim bi kase çorba içtim kahvaltı tabağında kızartmlar vardı onları atıştırdım şimdi biber dolması yapıyo annem akşamada 2 3 tane ondan yerim 7 den sonra yemek yemiyorum meyvemi ceviz bademi falan yiyorum yatmadanda bi bardak sütle muzumu yiyorum yoğurt pek yiyemedim mayalamayı beceremedim hazırda çok sık tüketmemeye çalışıyorum ama zaten yumurta peynir süt bunlar yetiyodur kalsiyum için die çok zorlamıyorum yoğurt için
ya sonuçta hepimiz bilinçli insanlarız artık yeme içe konusunda. normal de bende biber dolmasına baylırım ocakda pişiyor şimdi eskiden olsa bi oturmaya 3 tane yerdim bende ama şeker diyetinde olduğum için pirinç yasak 1 tane yicem sadece :50:

biraz yüksek ama önemli olan açlık şekeri yüksek çıkmasın.bi tanesi yüksek çıkınca çok da önemli olmuyor ama yinede konrol altında tutmk lazım benimde tokluk yüksek çıktı 209 p.tesi gitcem bende tekrar kontrol için.diyet verdimi sana dr.

açlık 94 çıkmıştı canım diyetisyene gönderdi oda diyet verdi pazartesi tokluk şekerine bakıcaz dedi inşallah iyidir canım

illaki eskilerinde bir bildiği vardır diyorum baya bi karıştı aklım artık hayırlısı eşime bırakıcam kararı sanırım :))

aaayyy eskilerde utanmaktan öle bişe bilmediklerinden girmemişlerdir yoksa bişe bildiklerini sanmam :1: ama şu zamandada pek tavsiye edilmiyo zaten eşlerde istemiyo aslında bende normal istediğim için eşim dışarda beklesin bebeğim benden önce odaya gitsin ben gittiğimde BEBİŞİM BABASININ kucağında olsun istiyorum :16: o anda unuturum herhalde bütün ağrıları hayatımın en mutlu anı olur inş inş inş

yanma falan oluyor mu peki ben bi keresinde üşütmüşüm idrar yollarımı kaçıyordum senin gibi bide gittimde minnacık geliyordu...yanmada oluyordu tabi ondan sordum

yok canım yanma olmuyor.Enfeksiyonum da temiz cıktı ama yine de yarın bi kan vereyim diyorum.Bakalım ins bişi ckmaz.

...............................................................

Son düzenleme:
.............................................................................

Son düzenleme:
kızlar ben de artk aksamları sadece kiraz yicem 3 avuç. yanında da 1 bardak süt. Daha fazla kilo almak istemiyorum artık.

ya sonuçta hepimiz bilinçli insanlarız artık yeme içe konusunda. normal de bende biber dolmasına baylırım ocakda pişiyor şimdi eskiden olsa bi oturmaya 3 tane yerdim bende ama şeker diyetinde olduğum için pirinç yasak 1 tane yicem sadece :50:

bende öle bi durum yok canım benim ne başta bulantım oldu nede şeker falan çıktı şükür yani baştan beri yememe mani hiç bi durumum olmadı homili gırtlak götürüyorum ben ama doktorum bişeyi yeme dese hayatta ağzıma sürmem :20:

kızlar ben de artk aksamları sadece kiraz yicem 3 avuç. yanında da 1 bardak süt. Daha fazla kilo almak istemiyorum artık.

aaayyy meyvemizidemi kısalım şimdi :20: kaç kilo ladınki canım doğumuna sağlığına falan engel bi durum yoksa emzirirken dikkat etcezde canım hep beraber o zaman vercez kiloları sıkma canını meyvenide yee güzelce hergün 3 çeşit meyve yiyin diyolar miktarını abartma bişecikler olmaz

.............................................................................
ama şimcik öşöyle bi durum var diyetisyene giden arkadaşlar diyet listelerini yazmışlardı 2-3 kaşığa izin veriyor tamamen kesmiyorlar ..
beni doktorum diyetisyene göndermedi kendisi şunları yeme diye yazdı verdi bi ölçüm yok yani ondan arada bi kçk kaçamaklar yapıyorum:26:

bence bu kilo konusunu fazla abartıyorsunuz kızlar en fazla 15 kg yu geçmeyin yeter..
günlük olarak 2 bardak süt 1 kase yoğurt 1 maden suyu badem ceviz fındık hafta 3-4 kez et ürürnlerini eksik etmeyin bunların dışında ne yerseniz yiyin ama ölçülü yiyin.beyaz ekmeği tamamen kesin mesela makarna pilav hafta 1-2 kere yiyin.günde 40 dk yürüyüş yapın bi de bunun üzerine 2.5 lt su kilo milo kalmaz :31::31::31:

bence bu kilo konusunu fazla abartıyorsunuz kızlar en fazla 15 kg yu geçmeyin yeter..
günlük olarak 2 bardak süt 1 kase yoğurt 1 maden suyu badem ceviz fındık hafta 3-4 kez et ürürnlerini eksik etmeyin bunların dışında ne yerseniz yiyin ama ölçülü yiyin.beyaz ekmeği tamamen kesin mesela makarna pilav hafta 1-2 kere yiyin.günde 40 dk yürüyüş yapın bi de bunun üzerine 2.5 lt su kilo milo kalmaz :31::31::31:

Yaaaa bence de bakıyorum da hep kilo olayı var doktorlarınız mı korkutuyor bu kadar anlamadım ki ... Eğer şeker gibi bir sıkıntınız yoksa neden durduk yere kiloyu dert ediyonuz kendinize düşünsenize dünyanın en anlamlı kilolarını alıyorsunuz doğurunca da veriliyor hepsi merak etmeyin sadece sabırlı olmak lazım... Anne oluyonuz sonuçta canınız ne çekiyorsa sağlıklı olanlardan tabi abartmadan yiyin gitsin...

birde şu açıdan düşünün inş.normal doğum yapıca zaten rahat 10 liko kadar gidiyor gerisi size kalıyor oda bi şeklde verilir elbet hem tek sıkıntımız kilolarımız olsun boşveriiiiinnn beişlerimiz sağlıklı gelsinlerde dünyaya :64:

kızıma kapı süsü aldımmmmm:):) foto makinası yanımda yok ewe gidince çekerim koyarım fotoyu ayyyy çok heyecanlandım yaaa:)

Cadicuk mesela ben okuyorum:)kahvaltiyla duruyorum ne yesem diye dussunuyorum.esim gelsin kizimi birakip alisverisse cikcam bunaldim oyyyyy..

Back
X