2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok tatlı görünüyosun:))maşallah maşallah
benimki azcık daha küçük ve daha dar yani göbek sivri biraz biarada ben çekip koyarım

teşekkürler canısı :16:
benim karnım baya geniş görenler direk kızın mı olcak diyorlar nerden anladın diyorum karnın geniş belli diyolar.:9:

Tugbaaa maşallah caniimmm
Nasıl diyet yapıyorsunuz hamisken yaa benim iştahım çok kabarık dur diyemiyorum

Bazen keske bende de seker çıksaydı diyorum dikkat ederdim mecburen
Ben 15 kilo aldimmmmm

Tugbaaa maşallah caniimmm
Nasıl diyet yapıyorsunuz hamisken yaa benim iştahım çok kabarık dur diyemiyorum
napayım hem kendi sağlığım hemde cemrem için dikkat etmek zorundayım...dr.eğer diyete uymazsan 10 yıl sonra şeker hastası olarak gelirsin karşıma dedi....:25::25::25:
bir de bebek içinde dikkat edilmesse risk oluyormuş flan ...:26:
ama artık bende dayanamıyorum geçen kocişle oturup bi kilo dondurmayı yedik:52:
pilav da yedim kolada içtim kek de yaptım bunlar benim kaçamaklarım güyaaa :27:

Bazen keske bende de seker çıksaydı diyorum dikkat ederdim mecburen
Ben 15 kilo aldimmmmm
ay yok kız öyle deme boşver zaten doğumda yarısı gider sonrada dikkat edersin emzircez inş zten bişey kalmıyor kalanıda sporla cartla curtla veririz yaaa:8::8::8:

295111_424593554250128_710110809_n.jpg

selam kızlar nasılsınız?hazırlıklar bitmiş galiba:nazar:.ben sadece bi kaç parça kıyafet aldım.acilll hazırlıklara başlamam lazım :18:

valla doktorum her gidişimde erkek diyor 7. ayım bittiğinde gittim en son hatta hazırlık yapabilirim deyilmi diye sordum evet kesin hazırlık yapabilirsin dedi

:)))) Allah uzun ömür versin cnm.benim de ayın 27 sinde kontrolüm var. ben de o zaman soracağım. kesin mi hazırlık yapacağım ona göre diye. benim karnımda erkek karnı gibi çünkü:49:

Back
X