Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy maşallah maşallah maşallaaahhh
kız kaç kilo aldın sen sadece göbüş çıkmış gibiii
çok tatlı görünüyosun:))maşallah maşallah
benimki azcık daha küçük ve daha dar yani göbek sivri biraz biarada ben çekip koyarım
vay hamarat hatun seni.. kolay gelsin.. ben illk aylarda çok yediğim için pazı görmek istemiyorum artık.. mide almıyorben dolma doldurup pazı sarıp geliyiyorum size fikir olsun diye yazdım sakın canınız çekmesin üzülürüm
napayım hem kendi sağlığım hemde cemrem için dikkat etmek zorundayım...dr.eğer diyete uymazsan 10 yıl sonra şeker hastası olarak gelirsin karşıma dedi....Tugbaaa maşallah caniimmm
Nasıl diyet yapıyorsunuz hamisken yaa benim iştahım çok kabarık dur diyemiyorum
ay yok kız öyle deme boşver zaten doğumda yarısı gider sonrada dikkat edersin emzircez inş zten bişey kalmıyor kalanıda sporla cartla curtla veririz yaaaBazen keske bende de seker çıksaydı diyorum dikkat ederdim mecburen
Ben 15 kilo aldimmmmm
ay yok kız öyle deme boşver zaten doğumda yarısı gider sonrada dikkat edersin emzircez inş zten bişey kalmıyor kalanıda sporla cartla curtla veririz yaaa![]()
inşaallah canım kilo vermek çok zor hamile kalmadan öncede pilates yapıyordum hergün bir de yürüyordummm....zayıflamak için....ordan biliyorumteyzem 15 kilo aldı.sporsuz diyetsiz bütün kiloları verdi.inşllh bizde öyle oluruz.
Eki Görüntüle 461544 Eki Görüntüle 461545 Eki Görüntüle 461546
işte buda benim göbiş ve kilolaaar 16 kilo aldım şimdiden pöff
maşllh canm senn kıznmı olucak
yok canım erkek
valla çok şeker göbüşün var hiç 16 almış gibi durmuyorsun şekerim zayıfmıydın hamile kalmadan önceEki Görüntüle 461544 Eki Görüntüle 461545 Eki Görüntüle 461546
işte buda benim göbiş ve kilolaaar 16 kilo aldım şimdiden pöff
bana kız gibi geldi valla emin misin:))))
valla doktorum her gidişimde erkek diyor 7. ayım bittiğinde gittim en son hatta hazırlık yapabilirim deyilmi diye sordum evet kesin hazırlık yapabilirsin dedi
yok canım erkek