valla çok şeker göbüşün var hiç 16 almış gibi durmuyorsun şekerim zayıfmıydın hamile kalmadan önce![]()
yok canım çokta zayıf değildim 61 kiloyla hamile kaldım aslında kiloların çoğuda karnımda toplanmış o yüzden kızlarda karnımı kıza benzettiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla çok şeker göbüşün var hiç 16 almış gibi durmuyorsun şekerim zayıfmıydın hamile kalmadan önce![]()
:)))) allah uzun ömür versin cnm.benim de ayın 27 sinde kontrolüm var. Ben de o zaman soracağım. Kesin mi hazırlık yapacağım ona göre diye. Benim karnımda erkek karnı gibi çünkü![]()
:)))karnının gorunusnden ole geldı saglıkla dogsun ıns paşan cnm
:)))) Allah uzun ömür versin cnm.benim de ayın 27 sinde kontrolüm var. ben de o zaman soracağım. kesin mi hazırlık yapacağım ona göre diye. benim karnımda erkek karnı gibi çünkü![]()
valla göbek iyi yani maşallah benden 2-3 hafta geridesin ama göbek farkıyla öndesin kızçen mi olacak göbek geniş:))Eki Görüntüle 461544 Eki Görüntüle 461545 Eki Görüntüle 461546
işte buda benim göbiş ve kilolaaar 16 kilo aldım şimdiden pöff
valla göbek iyi yani maşallah benden 2-3 hafta geridesin ama göbek farkıyla öndesin kızçen mi olacak göbek geniş:))
valla göbek iyi yani maşallah benden 2-3 hafta geridesin ama göbek farkıyla öndesin kızçen mi olacak göbek geniş:))
hamilelik günlüğünde 1780 yazıyor ama benimki o kadar yoktur yaaa![]()
bende yarın 10:45 te kısmetse doktora gidicem randevum var ordanda işe geçmem lazım akşam sizler rapor veririm artık
bu arada eşim ve oğlum benim devamlı bilgisayarla uğraşmamdan pek rahatsızlar
hamilelik günlüğünde 1780 yazıyor ama benimki o kadar yoktur yaaa![]()
şşükriye vee elif bebek güzellik uykusundalarrr lütfen rahatsız etmeyinizzz...
e anacım güzellik uykusuna yatıyosun bu güzelliğini ona borçlusun herhall elif hanımda anası gibi olacak baksana şimdiden alıştı güzellik uykusunaa
evet canım yaa 2 kocamaaannn ay varr 3 hafta sonra tekrar kontrol var ben şimdi 3 hafta oğluşumu besiye çekerim bol yoğurt yumurta süt yiyerek kocamaann olurrr
canım ben döndüğünü hissetmiştim bi günde döndü zaten.. inşallaaahhhh seninde dönmüştürde normal normal pırtlatırız hehe
yaa bozma moraliniii o şişikler kendilerine baksınlar yoluveririm o kızın saçını başını haaa
haberdar et ayol bizide merakta bırakmaa.. gerçii kocişim benii gezmeye götürecekancak akşam heberini alırım seninn ama mutlaka alırım takip ediliyorsunuz bayanlarrr....
canım muz kesinlikle on numara etki ediyoo ben hergün bi tane indiriyorum nerdeyse mideye şükür olmadı şimdiye kadar zaten azıcık zamanım kaldııı inşallah olmaz bu saatten sonraaaa...
kızlar bu da benim göbüşüm
Eki Görüntüle 461371 Eki Görüntüle 461372 Eki Görüntüle 461379 Eki Görüntüle 461382
canım gün içinde uyursan gece uyumakta daha zorlanırsın gibi geliyor ben gündüz 15 dak uzansam gece bekçilik yapıyorum
inşaallah canım kilo vermek çok zor hamile kalmadan öncede pilates yapıyordum hergün bir de yürüyordummm....zayıflamak için....ordan biliyorum![]()
oyy masallahh sennnın gobusuneee masallahhhh elıfımınnn arkadasları buyumussssEki Görüntüle 461544 Eki Görüntüle 461545 Eki Görüntüle 461546
işte buda benim göbiş ve kilolaaar 16 kilo aldım şimdiden pöff
vardır vardırr koca gobusluhamilelik günlüğünde 1780 yazıyor ama benimki o kadar yoktur yaaa![]()
bende yarın 10:45 te kısmetse doktora gidicem randevum var ordanda işe geçmem lazım akşam sizler rapor veririm artık
Merhaba kızlar, bütün yazdıklarınızı okudum,bir arkadaşla ilgili olumsuz bir durum olmuş galiba mrtylz nasıl acaba şimdi haber alanınız var mı okuyunca çok üzülüp endişelendim,umarım iyidir..
yok cnm henuzz beklıyoruzzz![]()
ayy rezıl olduk elıfımlee cokmu uykucuyuzz nedırr.. benım kızım dogdugu zamandaa bolee uyusaa annesını üzmese...
sekerımmm benı yakalamısınn ama gecememısınn
karpuzz olmusss
wala nebılım cnmm bende 11 olmadan uykum gelııoooo bız cok uykucuyuz sanırımm .. sabah erken uyanıyoruzz cunkı acıkıyoruzz aksam yemegımızı en gec 6 da yıyoruz ...
2durter barısırsın demıss aayy koptummmm negunlere kaldıkk
bendde dıyorum bı top alayım dogumdan sonraa o yuvarlanırr ben yuvarlanırımm anlasırızz heheeeeeşaka bı yana gercekten ıstıyorumm..
oyy masallahh sennnın gobusuneee masallahhhh elıfımınnn arkadasları buyumussss
vardır vardırr koca gobuslu
benım esım karısmıoo sadece bebege zararlıdır cok fazla oturmaa uzan dınlen dıoo ..:21