2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:)))) allah uzun ömür versin cnm.benim de ayın 27 sinde kontrolüm var. Ben de o zaman soracağım. Kesin mi hazırlık yapacağım ona göre diye. Benim karnımda erkek karnı gibi çünkü:49:

cnm banada doktor kız dıyo ama yolda gorenler karnımdan dolayı hemn maşallh oglun olcak dıolar:))bende bı gıttıgımde sorum bakalım kesınmı dıe:))

:)))karnının gorunusnden ole geldı saglıkla dogsun ıns paşan cnm

canım yakından gören herkeste erkekmi diyor nerden anladıklarını soruyorum karnından belli diyorlar pekte karın şekline inanmıyorum aslında sivri karında kız doğduğuda çok oluyor yani en kesin bilgi tabiiki ultrason çok sağol hepimizin bebişleri inşaallah sağlıkla doğar

:)))) Allah uzun ömür versin cnm.benim de ayın 27 sinde kontrolüm var. ben de o zaman soracağım. kesin mi hazırlık yapacağım ona göre diye. benim karnımda erkek karnı gibi çünkü:49:

amin inşaallah canım herşeyin hayırlısı tabiki dediğim gibi galiba alınan kilo vücut şekli falanda olabiliyor karşı komşumunda karnı top gibiydi sadece önde herkes erkek bu doktor yanlış görmüş diyordu ammavelakin çook tatlı bi kızı var şimdi 3 aylık o yüzden inanmıyorum pek

valla göbek iyi yani maşallah benden 2-3 hafta geridesin ama göbek farkıyla öndesin kızçen mi olacak göbek geniş:))

ay bende aynı soruyu soran kaçıncı kişi olmuşum cevabımı kendim vereyim erkek:))
bazen kıyafette insanın şeklşni farklı gösteriyor

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 07-09-2012 :nazar:Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 59 gün kaldı.
Sonraki üç gün içinde bebeğinizin ayak tırnakları tamamen şekillenmiş olacak. Bu ay daha önceden yaşamış olduğunuz sırt ağrısı gibi bir çok aynı belirtiyi yaşayabilirsiniz. Siz ve bebeğiniz genişledikçe, sırtınız için yük denegelemek giderek zorlaşacaktır. Bebeğiniz daha hızlı kilo almaya başlıyor.Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)

kızlar 59 güne inmişim yaaaa inanmıyorum
Bebeğiniz daha hızlı kilo almaya başlıyor.
diyo al cemrem al hemencecik büyü emi benim güzel kızım

bende yarın 10:45 te kısmetse doktora gidicem randevum var ordanda işe geçmem lazım akşam sizler rapor veririm artık
bu arada eşim ve oğlum benim devamlı bilgisayarla uğraşmamdan pek rahatsızlar

bende yarın 10:45 te kısmetse doktora gidicem randevum var ordanda işe geçmem lazım akşam sizler rapor veririm artık

iyi haberlerini bekliyoruz canım inş.bebişin yarın sana çok güzel pozlar verir annesi :49:

şşükriye vee elif bebek güzellik uykusundalarrr lütfen rahatsız etmeyinizzz...
e anacım güzellik uykusuna yatıyosun bu güzelliğini ona borçlusun herhall elif hanımda anası gibi olacak baksana şimdiden alıştı güzellik uykusunaa:9:

evet canım yaa 2 kocamaaannn ay varr 3 hafta sonra tekrar kontrol var ben şimdi 3 hafta oğluşumu besiye çekerim bol yoğurt yumurta süt yiyerek kocamaann olurrr:21:
canım ben döndüğünü hissetmiştim bi günde döndü zaten.. inşallaaahhhh seninde dönmüştürde normal normal pırtlatırız hehe:1:

yaa bozma moraliniii o şişikler kendilerine baksınlar yoluveririm o kızın saçını başını haaa:47:

haberdar et ayol bizide merakta bırakmaa.. gerçii kocişim benii gezmeye götürecek:21::21: ancak akşam heberini alırım seninn ama mutlaka alırım takip ediliyorsunuz bayanlarrr....

canım muz kesinlikle on numara etki ediyoo ben hergün bi tane indiriyorum nerdeyse mideye şükür olmadı şimdiye kadar zaten azıcık zamanım kaldııı inşallah olmaz bu saatten sonraaaa...
:1::1::1::1::1::1::1::1:ayy rezıl olduk elıfımlee cokmu uykucuyuzz nedırr.. benım kızım dogdugu zamandaa bolee uyusaa annesını üzmese...:21::21::21::21:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:sekerımmm benı yakalamısınn ama gecememısınn:9::9::9::9::9::9::9:karpuzz olmusss :17::17::17::17::17:
canım gün içinde uyursan gece uyumakta daha zorlanırsın gibi geliyor ben gündüz 15 dak uzansam gece bekçilik yapıyorum

wala nebılım cnmm bende 11 olmadan uykum gelııoooo bız cok uykucuyuz sanırımm .. sabah erken uyanıyoruzz cunkı acıkıyoruzz aksam yemegımızı en gec 6 da yıyoruz ...:16::16::16:

295111_424593554250128_710110809_n.jpg
:1::1::1::1::1::1::1::1::1: 2durter barısırsın demıss aayy koptummmm negunlere kaldıkk :37:
inşaallah canım kilo vermek çok zor hamile kalmadan öncede pilates yapıyordum hergün bir de yürüyordummm....zayıflamak için....ordan biliyorum :50:

bendde dıyorum bı top alayım dogumdan sonraa o yuvarlanırr ben yuvarlanırımm anlasırızz heheeeee:1::1::1::1::1::1::1:şaka bı yana gercekten ıstıyorumm..:17:

Eki Görüntüle 461544 Eki Görüntüle 461545 Eki Görüntüle 461546

işte buda benim göbiş ve kilolaaar 16 kilo aldım şimdiden pöff
oyy masallahh sennnın gobusuneee masallahhhh elıfımınnn arkadasları buyumussss:16::16::16::16:
hamilelik günlüğünde 1780 yazıyor ama benimki o kadar yoktur yaaa:50:
vardır vardırr koca gobuslu :1::1::1::1::1:

benım esım karısmıoo sadece bebege zararlıdır cok fazla oturmaa uzan dınlen dıoo .. :21::21::21::21::21

Merhaba kızlar, bütün yazdıklarınızı okudum,bir arkadaşla ilgili olumsuz bir durum olmuş galiba mrtylz nasıl acaba şimdi haber alanınız var mı okuyunca çok üzülüp endişelendim,umarım iyidir..

suksuk,sselınselın,ada,almina, unuttuğum 3 kışi daha benım randevum 26 temmuz da saat 3 te, sabahtan bulamadım, 3 e kadar nasıl beklıcem

hadi bakalım hayırlısı canım, güzel hberlerle gel, beklıyoruzz,, sende cok ugrasma bilgs. kuzum

yok cnm henuzz beklıyoruzzz:43::43::43::43::43:

inşallah kötü bir şey yoktur,bu arada ben doktoruma bu yalancı sancılar ne zaman başlar diye sordum,32.haftadan itibaren olur dedi,ben de peki dedim doğuruyoruz diye gelen çok oluyordur herhalde paniğe kapılıp dedim,yok anne ayırt ediyor gerçek sancıyla yalancı sancıları dedi,endişelenmeyin dedi..

:1::1::1::1::1::1::1::1:ayy rezıl olduk elıfımlee cokmu uykucuyuzz nedırr.. benım kızım dogdugu zamandaa bolee uyusaa annesını üzmese...:21::21::21::21:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:sekerımmm benı yakalamısınn ama gecememısınn:9::9::9::9::9::9::9:karpuzz olmusss :17::17::17::17::17:

wala nebılım cnmm bende 11 olmadan uykum gelııoooo bız cok uykucuyuz sanırımm .. sabah erken uyanıyoruzz cunkı acıkıyoruzz aksam yemegımızı en gec 6 da yıyoruz ...:16::16::16:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1: 2durter barısırsın demıss aayy koptummmm negunlere kaldıkk :37:

bendde dıyorum bı top alayım dogumdan sonraa o yuvarlanırr ben yuvarlanırımm anlasırızz heheeeee:1::1::1::1::1::1::1:şaka bı yana gercekten ıstıyorumm..:17:

oyy masallahh sennnın gobusuneee masallahhhh elıfımınnn arkadasları buyumussss:16::16::16::16:

vardır vardırr koca gobuslu :1::1::1::1::1:

benım esım karısmıoo sadece bebege zararlıdır cok fazla oturmaa uzan dınlen dıoo .. :21::21::21::21::21

bende güldüm ona canım paylaşıyımdedim....yani 6 kilo almama rağmen göbeğim büyük gibi yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum...annem de taktmıştı göbeğime bi ara çok büyük diye aslında burdaki göbüşlülerin yanında küçük bile

Back
X