- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ogleden sonra cnm benımde 2 gıbı..bı aksılık olmazsa bakalım
haftayamıı az kalmısss..bız napalımm 26 temmuza kadar beklıcezz
![]()
benimkide 25 temmuz dadaha çok var..bu arada bi daha ki gelişinde tok gel nst ye girceksin dedi dr.um..sizde var mı öyle bi gelişme..
benmkı de acık renk , ama altnda ve üstünde devam edıyo canım,, sanırım ben o 20 nin icindeyım)
h.g canım buarada :))...
benimde kız canım isim olarak da karar tamamen bana ait öyle anlaştık en bşta kız olursa ben erkek olursa eşim koycaktı...ama bende kararsızım cemre naz ,ece naz yada eylül mü diye aslında cemre naz ama diğerleride kafamı karıştrıyor bilemedimmmm:26:
dimi ya haklısın tatlım 2.side kız olursa onuda ece naz koyarımm![]()
suksuk senın 26 tmmuzda saat kactaydı kontrol, ben demn aldım randevuyu benmkı 3 te , sabahtan bulamadım...
agustos annelerınınn ılk bebegı bugun dogucakmıs sanırsam anladıgım kadarıyla ıkızz annesıı. sezeryana gırmıss bugunnallah yardımcısı olsunn ...
bizimki eylül olcak![]()
bizimki eylül olcak![]()
vuuuv tüylerim diken diken oldu bak canım:18: ağustoscular başlıyor o kadar yaklaştı mı ya;iyiydik böleee![]()
benimkide 25 temmuz dadaha çok var..bu arada bi daha ki gelişinde tok gel nst ye girceksin dedi dr.um..sizde var mı öyle bi gelişme..
ben de kız olsa eylül düşünüyordum oğlan geldi:)
ben de aldım şimdi randevumu 26 temmuz saat 9.30 da![]()
maşallah ne kadar hızlı ilerlemiş ben yetişemiyorum yaa tam yazıcam oğlumla ilgilenmek zorunda kalıyorum nasılsınız kızlar doğum çantanızı hazırladınızmı ben hazırlamaya başladım d a eksik çok bitmiyo valla bu arada mtryzl nin nesi var ki geçmişe baktım bulamadım inş ciddi bişey yoktur
bizimki eylül olcak![]()
bende eylül, nisa yada neyla düşünüyordum, ama bizimkıde erkek :)