2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar kocişkom gelcek şimdi bende acıktım sofrayı hazırlamaya gidiyorum ben öptüm bebişlerinizi :54:

ogleden sonra cnm benımde 2 gıbı..bı aksılık olmazsa bakalım

haftayamıı az kalmısss..:49: bız napalımm 26 temmuza kadar beklıcezz:43::43::43:

benimkide 25 temmuz da:14:daha çok var..bu arada bi daha ki gelişinde tok gel nst ye girceksin dedi dr.um..sizde var mı öyle bi gelişme..

benimde kız canım isim olarak da karar tamamen bana ait öyle anlaştık en bşta kız olursa ben erkek olursa eşim koycaktı...ama bende kararsızım cemre naz ,ece naz yada eylül mü diye aslında cemre naz ama diğerleride kafamı karıştrıyor bilemedimmmm:26:

cemre de eylül de çok güzel bence:)

dimi ya haklısın tatlım 2.side kız olursa onuda ece naz koyarımm :9:

yani, bencede kuzumm... :) bende eşime dıyorum 2.kız olur, bende onla gezerım, kuafore gıderım dıyorum, adam 2.side erkek olur dıyoo, ;))) deli kocacım benım

Kizlarrr biz geldik Tuğramlaaa:3: bugün gelemedk fazla sabahtan komşum kahvaltıya çağırdı bütün öğleden sonra da banka işleriyle ugrastim sonra da gittim bir hafta rapor aldim:1: haftaya kadar is yok. Şimdi de komşular hali yıkıyor onlara peynirli kek ve çay yaptım ineceğim yanlarına ve sonra da gelip yemek yapacagimmm. Ay yazarken yoruldum walla. Herkesin keyfi yerindedir inşallah. Mrtylz den haber yok dimi:53:

agustos annelerınınn ılk bebegı bugun dogucakmıs sanırsam anladıgım kadarıyla ıkızz annesıı. sezeryana gırmıss bugunn :43::43::43::43::43:allah yardımcısı olsunn ...

vuuuv tüylerim diken diken oldu bak canım:18: ağustoscular başlıyor o kadar yaklaştı mı ya;iyiydik böleee:1:

maşallah ne kadar hızlı ilerlemiş ben yetişemiyorum yaa tam yazıcam oğlumla ilgilenmek zorunda kalıyorum nasılsınız kızlar doğum çantanızı hazırladınızmı ben hazırlamaya başladım d a eksik çok bitmiyo valla bu arada mtryzl nin nesi var ki geçmişe baktım bulamadım inş ciddi bişey yoktur

maşallah ne kadar hızlı ilerlemiş ben yetişemiyorum yaa tam yazıcam oğlumla ilgilenmek zorunda kalıyorum nasılsınız kızlar doğum çantanızı hazırladınızmı ben hazırlamaya başladım d a eksik çok bitmiyo valla bu arada mtryzl nin nesi var ki geçmişe baktım bulamadım inş ciddi bişey yoktur

bende hazırlıyorum cnm corapla havluyu unutmusum bugun onlarıda ekledımm daha eksık bısey varmıdıe dusunmekteyım :))halu kagıt koyucam daha unutmadan :1::1:

sonkez burdanda duyuruyorum hedıye cekılısı ıcınn lıste hazırlamıstımm 14 kısıde takıldı kaldıı .. katılmak ısteyenn varsaa katılabılırr aksam yemegınden sonaa cekılısyapıcam.. duyduk duymadık demeyınn :))

Back
X